Diğer Bugün hiç uyumayacağım gün içinde neler yapıp uykumu açabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Uykumu düzene sokmalıyım o yüzden. Güncellemeler+1 yıl ya da vazgeçtim uyuyorum bb Bugün hiç uyumayacağım gün içinde neler yapıp uykumu açabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kitap okursan gözlerin yorulur uyursun. Bilgisayarda oyun oyna, p*rno izle, mutfakta farklı tarifler dene. Yaratıcı ol bebeğem 😏 0 0 Yorumla
KK_KKKK_KK Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl biriyle sohbet, masturbasyon , yemek yemek , duş almak vs 0 0 Yorumla
KocaBebek5959 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ben Hala uyumadim el işi falan yap 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl El işi? Tığ falan mı Yorumla KocaBebek5959 +1 yıl Elbette neden olmasın 🙂 Kitap ayıracı falan yap bana hediye edebilirsin hatta 😋 Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 879 cevap paylaştı. Yürüyüş yap diyeceğimde nasıl yapacaksın 🤦🏼 0 0 Yorumla
vedo_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl konuşanlar izle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Exxen yok Yorumla vedo_ +1 yıl bende var yaz bana atayım Yorumla
Muharrem3131 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Masturbasyon 🥺 0 6 Yorumla Soran +1 yıl O birkaç saat önce halledildi Yorumla Muharrem3131 +1 yıl Karşılıklı ❤️😁 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha Yorumla Muharrem3131 +1 yıl Muharrem. cnar insta gel ❤️🔥 Yorumla Soran +1 yıl Yok almiyim teşekkürler Yorumla Muharrem3131 +1 yıl Kaldırdım bekliyorum 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kitap okursan gözlerin yorulur uyursun.
Bilgisayarda oyun oyna, p*rno izle, mutfakta farklı tarifler dene. Yaratıcı ol bebeğem 😏
biriyle sohbet, masturbasyon , yemek yemek , duş almak vs
Ben Hala uyumadim el işi falan yap 🙄
El işi? Tığ falan mı
Elbette neden olmasın 🙂 Kitap ayıracı falan yap bana hediye edebilirsin hatta 😋
Türk kahvesi, soğuk duş
Yürüyüş yap diyeceğimde nasıl yapacaksın 🤦🏼
konuşanlar izle
Exxen yok
bende var yaz bana atayım
Öğleye kadar uyu
Masturbasyon 🥺
O birkaç saat önce halledildi