Dikenli telle çevrelesek bahçeye girebilirlermi kediler?

Yeni bir eve taşındık ailecek 2 katlı müstakil fakat sağolsun mahalledeki kişiler hayvanlarla kafayı bozmuş bizim kapımızın önüne bile mama koyuyorlar kediler köpekler doluşuyor kapının önüne kaç kere uyardık bizim kapımızın önüne veya yakının mama su koymayın diye hiçbiri laf anlamıyor bizde gidiyoruz döküyoruz çöpe artık annem korkar kediden köpekten benim hem alerjim var hem korkarım babamda sevmez zaten öyle hayvan falan. Bahçenin içinede sürekli giriyorlar sözde müstakil ev aldık dışarı çıkıp ağız tadıyla bir kahvaltı bile yapamıyoruz bahçenin duvarlarına yüksek bir şekilde dikenli tel örmeyi düşünüyoruz hem kedi girmez hemde hırsızdan korunuruz işe yarar mı dikenli tel?
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı zeki insanlar çöpe dökmeniz yanlış hayvanın hakkına giriyorsunuz gidin onların kapısının önüne mamayı suyu koyun, başka bir yere bizim kapının önüne koyan bir karı koca var annem gitti uyardı nazikçe demiş ben hayvanlardan korkuyorum kızımın alerjisi var kocamda sevmez lütfen bizim kapımızın önüne koymayın diye uyarmış kadının cevabı aynen şu biz kendi kapımızın önüne koyduk fakat çok bahçeyi ve kapının önüne kakalarını yaptılar o yüzden başka yerlere koyuyoruz diyip suratına kapamış.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra ben aldım bizim burda yakında bir park var hem yürüyüş parkı hem çocuk parkı bir kadın geldi kapıya eşide yanında kavgaya gelir gibi gayet sert bir şekilde niye çocuk parkına mama koydunuz çocuklar korkuyor diye bir sürü laf söyledi gitti bizde artık çöpe atıyoruz.
Dikenli telle çevrelesek bahçeye girebilirlermi kediler?