Ben 20 yaşındayım o 15 yaşında, çok küçük de değil neden çocukça davranıyor?
ona çok ilgi gösteriyorum sevdiğimi belli ediyorum ama bütün bunlara rağmen beni sevmiyor. Arkadaşlarıyla yazışmalarını okudum hep benim hakkımda kötü konuşmuş onlara.
ona çok ilgi gösteriyorum sevdiğimi belli ediyorum ama bütün bunlara rağmen beni sevmiyor. Arkadaşlarıyla yazışmalarını okudum hep benim hakkımda kötü konuşmuş onlara.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ergenlik cağında ne istedigini bilmediği kişiliğinin henüz oturmadığı bir yaşta takma bence
Ya ama çok üzerime geliyor, tartıştığımızda ben haklı olsam bile bana bir sürü laflar söylüyor sanki kendi haklıymış gibi.
Şu an ona iyi davransanda haksız olan sensin kötü davransanda haksız olan sensin onun gözünde taaa ki aklı başına gelene kadar bu böyle malesef aynı durum bende de var baktım ağzını kapatmaya gücüm yetmiyo kendim susuyorum artık haklısın diyorum pohpohluyorm susuyo😂
çok ilgilendiğin için, bazıları geç olgunlaşır. yakınındakinin değerini göremez, çok yakınında olan bir şeyi kimse net seçemez.
Ergenliktendir canım büyüdükçe birbirinize ne kadar ihtiyacınız olduğunu fark edecektir kız kardeş candır
Profilimdeki son soruya bakar mısınız?
Gördüm. Doğru kişi olup olmadığını bilemem ama denemeye değer bence, ama üzme çocuğu bence 😄😊