Lütfen acil yardım edermisiniz?

Eski wevgilim ayrıldıktan 2 hafta sonra yazdı cinsellikle ilgili knsmak istedi kabul etmedim wpten engelledi ingden engellemedi ve bana birdaha yazma baskasnı bulacam sende baskasnı bul baskasnı bulmya basladm baskasyla knscm dedi dün kadır gecesi günü hakkını helal et kandilin mübarek olsun demiş bnde helal olsun sennde kandilin mübarek olsun dedm ve sende hakkını helal et dedm snra ingden ona krldgmı ve kokusunu özledmi yazdm geri sldm bu sabah sen ne yazdn sildn dedi bnde hiçbir şey yazmadım dedm ve oyle 1 saat arayla knstk faturayı sordu hattm onun üzerineydı snra bulusp konusuruz dedi bakarız dedm bakarız mı sen o zaman bak sadece dedi tamam dedm sanki silah zoruyla yaz dyoz gbi dedi bnde bunu beni kırmıs ve engellems biri mi dyor dedm aynn ben dyorm dedi yne bulusp knsrz dedi snra bakarız dedm bende. O da bak bak sen dedi snra ben ona ingye fazla giremem dedm İnternetini burda btrdn dmi dedim hayr ama grmyorm pek dedm oyledir demiş ama ne instgramdan ekledi ne aradı ne whatsap engeli kaldırdı ne yapmam gerekiyor keske yazmasaydm ama seviyorm da lütfen 🙏 yardım edermsnz bu süreçte ne yapmam gerekiyor?
Lütfen acil yardım edermisiniz?