Diğer Zehirlendim galiba ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Son 3 saattir yüksek ateşim varMidem bulanıyor karnım ağrıyorÇok kötü hissediyorumNe yapmalıyımNasıl geçer bu Zehirlendim galiba ne yapmalıyım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
malabsorbsiyon Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. parmak at boğaza ne varsa çıkar kana karıştıysa hastaneye gıt serum versınler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kusamıyorum Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kusmaya çalış... yoğurt ye... ya da Acile git serum takinir iyi gelirsjn geçmiş olsun çok 0 0 Yorumla
sakinn06 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 771 cevap paylaştı. Doktora gitmeni tavisye ederim. eger zehirlendigini düşünuyırsan ve cıkaramıyorsan serum iyi gelir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hastaneler almıyor Yorumla sakinn06 +1 yıl Neden almasın acile gireceksşn Yorumla Soran +1 yıl Acil almıyor zaten Yorumla
Ekoss Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Zehir zamanla geçmez. Acile git derhal! 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Almıyorlar Yorumla Ekoss +1 yıl Acilden geri çevirmezler. Kim diyor almıyorlar? Yorumla Soran +1 yıl Acilden geri çeviriyorlarYakın zamanda git gör Yorumla
kbdyiorhan2834 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Acile git 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Almıyorlar Yorumla kbdyiorhan2834 +1 yıl Ne demek almiyorlar Yorumla Soran +1 yıl Dolu hastaneler Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 879 cevap paylaştı. Yoğurt ye yoğurt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
parmak at boğaza ne varsa çıkar kana karıştıysa hastaneye gıt serum versınler
Kusamıyorum
Kusmaya çalış... yoğurt ye... ya da Acile git serum takinir iyi gelirsjn geçmiş olsun çok
Doktora gitmeni tavisye ederim. eger zehirlendigini düşünuyırsan ve cıkaramıyorsan serum iyi gelir
Hastaneler almıyor
Neden almasın acile gireceksşn
Acil almıyor zaten
Zehir zamanla geçmez. Acile git derhal!
Almıyorlar
Acilden geri çevirmezler. Kim diyor almıyorlar?
Acilden geri çeviriyorlar
Yakın zamanda git gör
Yoğurt ye bol bol ne yedin en son?
Korona bu be böyle zehirlenme mi olur?
Acile git
Almıyorlar
Ne demek almiyorlar
Dolu hastaneler
Yoğurt ye yoğurt
hastaneye gidebilirsin
kus sonra yoğurt yes
kus ya da 112yi ara