Diğer Klozetten yılan gelir mi gerçekten? frambuazlııbrowni Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle birkaç video izledim ama yabacı ülkelere aitti acaba İstanbul da apartmanda oturan birinin klozetinden yılan çıkma ihtimali nedir? Güncellemeler+1 yıl @kızlarsoruyor Klozetten yılan gelir mi gerçekten? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Olabiliyormuş. Annemde bu yuzden klozeti kullanmayı bırakmıştı Evlerden yılanlar çıkıyor sonucta şehir merkezinde bile 0 1 Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl Klozeti kullanmayı bırakmakla olmaz ki evde klozet varsa kullanılmasa bile gelir Yorumla
fearlessoul Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Avustralya gibi yerlerde olur diye biliyorum ve kırsal alanlarda daha çok apartmanlara geleceğini düşünmüyorum 0 1 Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl Apartmana da kapıdan girmiyor sonuçta Yorumla
Nickimsu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rahat rahat işeyemiyom bu yüzden yılan gelip kukumu ısırır diye :/ 1 3 Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl Birinin isirmis zaten haberlere çıkmış hatta Yorumla Nickimsu +1 yıl Dur olm bir işeme keyfimiz var zaten Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl Dikkat et 😄 Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hep bunu düşündüm ve hep orada yaparım denk gelemedim 0 0 Yorumla
erkeğinırıspısıııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl İstanbul 'da yılanlara yaşam alanı mı bıraktık ki gelsinler 0 0 Yorumla
JohnHolmeshd Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Çok zor ama imkansız değil 0 9 Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl @kızlarsoruyor Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl Off olmuyor bir türlü mavili bir kizlarsoruyor hesabı vardı onu arıyorum bulamıyorum ismi bu şekilde değil mıydı Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl İyimisin canım sen Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl İyiyim canım hayırdır niye iyi olmayayim? Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Soru soruyorsun, alakasız şeyler yazıyosun, ondan olabilir mi Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl Sanki sana özel sordum niye bu kadar ciddiye alıyorsun ki burayı? Ne olmuş yani bir soru daha sorduysam cevabını bilmiyorsan bilmiyorum de alakalı mi olmalı ille sanki resmi dairedeyiz bu kadar ciddiye almana gerek yok Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl İnşallah o yılan gelir sokar seni Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl Çocuk musun be adam Yorumla JohnHolmeshd +1 yıl Evet)))) Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 722 cevap paylaştı. Kaçıncı katta oturduğuna bağlı. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Kapak olursa içeri giremez. 0 2 Yorumla frambuazlııbrowni +1 yıl Kapak her klozette vardır zaten o kapağı kaldırmak zor değildir yılan için Yorumla Drakula3584 +1 yıl Hayır onu demedim deliğin orada tersi yönde açılanbir kapak olur onu açması mümkün değil. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabiliyormuş. Annemde bu yuzden klozeti kullanmayı bırakmıştı
Evlerden yılanlar çıkıyor sonucta şehir merkezinde bile
Klozeti kullanmayı bırakmakla olmaz ki evde klozet varsa kullanılmasa bile gelir
Avustralya gibi yerlerde olur diye biliyorum ve kırsal alanlarda daha çok apartmanlara geleceğini düşünmüyorum
Apartmana da kapıdan girmiyor sonuçta
Rahat rahat işeyemiyom bu yüzden yılan gelip kukumu ısırır diye :/
Birinin isirmis zaten haberlere çıkmış hatta
Dur olm bir işeme keyfimiz var zaten
Dikkat et 😄
Hep bunu düşündüm ve hep orada yaparım denk gelemedim
İstanbul 'da yılanlara yaşam alanı mı bıraktık ki gelsinler
Çok zor ama imkansız değil
@kızlarsoruyor
Off olmuyor bir türlü mavili bir kizlarsoruyor hesabı vardı onu arıyorum bulamıyorum ismi bu şekilde değil mıydı
İyimisin canım sen
İyiyim canım hayırdır niye iyi olmayayim?
Soru soruyorsun, alakasız şeyler yazıyosun, ondan olabilir mi
Sanki sana özel sordum niye bu kadar ciddiye alıyorsun ki burayı? Ne olmuş yani bir soru daha sorduysam cevabını bilmiyorsan bilmiyorum de alakalı mi olmalı ille sanki resmi dairedeyiz bu kadar ciddiye almana gerek yok
İnşallah o yılan gelir sokar seni
Çocuk musun be adam
Evet))))
Ejderya bile çıkabilir
yılan değil de fare rahat gelir
Kaçıncı katta oturduğuna bağlı.
Kapak olursa içeri giremez.
Kapak her klozette vardır zaten o kapağı kaldırmak zor değildir yılan için
Hayır onu demedim deliğin orada tersi yönde açılanbir kapak olur onu açması mümkün değil.
Klozetten yılan gelir tabii ki abla
afrıka mı bura xd