aslında cevabını ben biliyorum da bakalım buradakilerin cevabı ne olucak dedim kendi kendime. :)
bir erkeğin oyuncak ayı sevmesi, unicorn (Tek boynuzlu at) sevmesi, pembe kıyafetleri seviyor olması, gerektiği zaman yüzüne makyaj yapmak istemesi, yüz & fizik (kısaca öz bakım) ağırlık vermesi, genel olarak pop yabancı kadınların şarkılarını dinlemesi, kibar konuşması
sizce normal midir?
bir erkeğin oyuncak ayı sevmesi, unicorn (Tek boynuzlu at) sevmesi, pembe kıyafetleri seviyor olması, gerektiği zaman yüzüne makyaj yapmak istemesi, yüz & fizik (kısaca öz bakım) ağırlık vermesi, genel olarak pop yabancı kadınların şarkılarını dinlemesi, kibar konuşması
sizce normal midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oyuncak ayı olabilir
Unicorn olabilir
Pempe sevebilir
Bakım yapabilir
Kadın pop şarkıcı olabilir
Kibar olabilir
Ama makyaj olamaz. Normal olmadığını düşünüyorum, yönelimini belli ediyor bana kalırsa.
bence değil ben makyaj yapan pembe giyen bir erkekle olmazdım
Normal
Teşekkürler , bu sorunun altında çok nadir iki düzgün yorum gordüm cidden.
Normalde düzgün yorum yapmam da boşluğuma denk geldi heralde
Rica ederim
çok normal değil tabiki.. feminen eğilimleri var..
feminen olmak anornallik mi oluyor sizce?
yani bir erkeğin feminen eğilimleri olması normal şartlarda olmaması gereken bir şey..
şahsen kendi adıma konuşacak olursam bence gayet normal. Cinsel kimlik denilen bir kavram var bilmem bilir misiniz. İnsanlar her zaman biyoljik cinsiyetlerinin gerektirdiği davranışları sergilemeyebilir.
elbette.. ben normal şartlar için söylüyorum zaten.. yoksa böyle kişiler var.. beden kimliklerinden farklı hisseden ve yaşayan. ben de nasıl hissediyorsa öyle yaşamalı insanlar.. yargılamam yadırgamam asla...
anladım teşekkürler görüşünüz için.
rica ederim
Cocukta bi nonnilik var
ne demek o "Nonni" -lik acaba?
Top gibi bisey
hangi senede olduğumuzun farkında mısınız? (soruyorum sadece cevabınızı da merka ediyorum)
Bazıları da pek efemine!
Yumuşak mı bu arkadaş
evet normal
Değil
Hm... pekala neye göre normal değil? bunları sevince a-normal mi oluyor? ruh hastası filan mı oluyor ne oluyor peki?
Cevabı biliyordun 😂
Aleyna tilki mi bu erkek de degil ama
gay mı la o?
Normal değil.
neye göre normal değil peki? a-normal mi oluyor bunları seven erkekler?