YouTube da video izlenmeleri azalmış abonelikler düşmüş (sohbet, makyaj, vlog veya herhangi bir konuda olan videolardan bahsediyorum)
İnstagramdaki video izlenmeleri artmış
Ben de mesela 2 3 sene önce çok youtube videosu izliyordum şimdi hiç izlemiyorum
(YOUTUBERLARIN VİDEOLARINDAN BAHSEDİYORUM)
şarkı müziği kast etmiyorum
İnstagramdaki video izlenmeleri artmış
Ben de mesela 2 3 sene önce çok youtube videosu izliyordum şimdi hiç izlemiyorum
şarkı müziği kast etmiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsta üzerinde reels olarak paylaşabilme imkanları var artık veya insta tv üzerinden daha uzun videolar paylaşılıyor. Maksat ürün tanıtımı veya artık içerik her neyse aynısını insta üzerinden yapıp daha fazla kitleye ulaşma şansları var.
YouTuberların çoğu hatta bir çoğu boş kişiler, içerikleri gibi. Bundan sebeptir.
Bunun haricinde, Telefon'da Insta kullanımı daha aktif, bu sebeple.
İnstagramdakiler daha boş
Genel olarak hepsi boş.
Bu sitede yoda olan birinin instagram ve youtube a boş demesi 😂
YouTube boş demedim. YouTuberlar boş dedim. Okuduğumuzdan da mı bir şey anlamıyorsunuz. YouTube’da 1 TL ile hayatta kalmak adlı saçma sapan videolar izleyeceğime, bilimsel içerikler izlemeyi tercih ediyorum. O tür içerikleri izleyen biri olduğun için zoruna gitmiş heralde, normal karşılarım.
Hadi lan ordan bu sitede yoda olmuşsan senden boşu yok demektir
Bilseydim bu kadar zorunuza gideceğini, YouTuber'lar mükemmel derdim. Aynı safta olduğunuz insanlara çamur atmam sizi çok üzmüş, kusura bakmayın. Siz Makyaj videoları ve 1 TL ile hayatta kalma videoları izlemeye devam edin.
Nasıl bir çöpsün sen ya?
Gidip youtube'dan ve instagramdan makyaj ve 1 TL ile hayatta kalma videoları izleyeceğine profesörlerin, doçentlerin, uzmanların youtube kanallarını ve instagram sayfalarını takip et.
1 TL ile hayatta kalma diye bir şeyi senden duyuyorum
Aşırı boşsun işsiz falansın evde canın sıkılmış
YouTube da video izlenmeleri azalmış abonelikler düşmüş (sohbet, makyaj, vlog veya herhangi bir konuda olan videolardan bahsediyorum)
Soruya bak bana yönelttiği soruya bak. Git sen Makyaj videolarının düşüş nedenleri araştır Gizli Üye olarak takılan işsiz :D
Beyinsiz oradan ne anlıyorsun sen
Müzik, şarkı, türkü, dizi, film dışındaki videolardan bahsediyorum
Kusura bakma da şu sitede yoda olandan işsizini mezarda bulursun ancak
şarkı müziği kast etmiyorum.
Seni kendi kurduğun cümlelerle kapak etmeye bayıldım. YOUTUBERLERİN VİDEOLARINDAN BAHSEDİYORUM.
Sen baya bir çöpsün, havlama boşa :D
Beyinsiz doktor, doçent, preföser, akademisyen youtuberlar çok var
Bütün youtuberları makyaj mı yapıyor sanıyorsun sen
Sen işsiz olduğun için ancak boş şeyleri izliyorsun
Zaten boş şeyler izleyip boş sitelerde takılmasaydın işsiz olmazdın
Bu siteden başını kaldırda bir kitap oku işsiz
Tüh, ben sana Kemik yollamıştım yemen için ama adaletli bir yönetici kaldırmış. Kaptırdın hakkını başkasına :D
Annenin önüne at sinirden kemirsin senin gibi işe yaramaz para kazanamaz birini sctığı için
YouTube bilgi var mı yok hem reklam çok fazla reals takılmak daha iyi. Aynı icerik aynı ahmak akimlar
İnstagramda reklam daha fazla