Evde yaşadığımız bazı tuhaf şeyler?

Arkadaşlar şimdi size ciddi ciddi bir şey sorucam sırf bunun için üye oldum buraya. Ben böyle şeylere hiç inanmam ama evlendikten sonra başıma gelmeye başladı pek detaya girmicem şu an üstün körü anlatayim. Eski evimizde gece vakti tiklatma sesleri duyardım bazen gece yarısı sokak kapısını açık bulurdum eşim ve oğlum uyuyor olurdu o anlarda. Bir keresinde de akşam erken uyumustuk uyandığımda oğlumla eşimin uyuduğu kapının komple ıslak olduğunu ve yerde su birikintisi oldugunu görmüştüm. Daha çok var da uzatmayayım. Ama bunlar hep biz eşimle kavga ettiğimiz günlerin akşamında olurdu.

Neyse bu olaylar bir zaman sonra bitti 2 yıla yakın bir şey yaşamadık. 6 ay önce de yeni evimize tasindik şu zamana kadar bir şey yoktu ama son 3 4 haftadır evde bardaklar kırılıyor ama akıl almaz şekilde. Salonda duran bardak ben en arka odadayken yanımda kırılıyor resmen biri fırlatıyor gibi. 1 saat önce de sokak kapısını açık buldum tam kapatamadik diye düşündüm kapattım. Eşimle salonda otururken bir şey kırıldı yerimizden sicradik koştum koridorda bardak kırığı var yine ve o bardağı gündüz lavabonun içine bırakmıştım. Korkmuyorum bu olaylardan ama anlam da veremiyorum kime gitmeliyim rahatsız ediyor bizi neyse bu varlık.
Dalga geçmeyin lütfen ciddi ciddi soruyorum yani 32 yaşındayım bilgili birisi varsa yazarsa sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Filmlerde gorunen olayları, benim gibi bu tip şeylere hic inanmayan birisinin yasamasi da ayrı bir sıkıntı. Daha o kadar çok şey var ki önceden yaşadığım aklımı kaybetcektim toparladım kendimi şükür. Kimseye anlatamıyorum deli muamelesi görürüm diye. Ki ben de olsam deli lan bu derdim. Korkumu yendim ürpetiyorum artık sadece.
Evde yaşadığımız bazı tuhaf şeyler?