Aranızda telekinezi, hidrokinezi, aerokinezi vb. Şeylerde deneyimi olan var mı? Olay nasıldı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her yerdeyim, nasıl yardımcı olabilirim? 😅
Astral seyehate merak saldım biraz korktuğum halde. Tehlikesi filan var mı? Insan ve hayvan dışı varlıklar oluyor mu? Uzaya gidebiliyor musun mesala aya, marsa filan? Geri dönememe tehlikesi var mı? Kötü olabilecek en büyük şey nedir? Sen daha önce astral seyehat deneyimi yaşadın mı? Can acıtır mı mesela? Biri seni astral seyehatteyken uyandırırsa ne olur? Çok soru sordum. 😄
Varsa da aerokinezi ile ilgili taktik alayım yapabilmek için.
Bi an babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi diye soracaksınız sandım, sakin olun aydınlatıyorum şimdi sizi. 😅
Tek tek gidelim. Kronik kalp hastalığınız ya da ciddi bir psikolojik rahatsızlığınız yoksa teknik olarak bir problem yok. Ayrıca astral, siz istemediğiniz sürece asla tehlikeli değildir.
Evet, insan ve hayvan dışında çeşit çeşit varlık bulunmakta fakat az önce de dediğim gibi siz istemediğiniz sürece asla tehlikeli değildir.
Yine evet, astralde fiziksel bir bedeniniz olmadığı için fiziksel hiçbir unsur da size engel değil. Yani uzaya milisaniyeler içinde çıkmanız mümkün.
Geri dönememe diye bir şey yok, her türlü dönerseniz. Fakat yaşadığınız deneyimlere göre biraz değişiklik yaşayabilirsiniz.
Hayatta her zaman daha kötüsü hazır olmak gerekir o yüzden bunun cevabı biraz belirsiz. Fakat bana soracak olursanız astralde bir canlıya zarar vermenin sonuçları diyebilirim.
Evet, deneyimim oldu fakat bu platformda paylaşmıyorum.
Can acıtacak bir yani yok sadece astral dönüşü muhtemel yorgunluklar, baş ve kas ağrıları görülebiliyor bazen.
Astraldeyken uyandırılırsan ani çekilmeden dolayı baş ağrısı çekebilir ve uyandığında "aman aman nereye geldik" olabilirsin. Ufak bi şok gibi düşünün 😄
Telekinezinin mantığını kavrayıp gözle görülür ilerleme kaydederseniz diğer kinezilerde de bu başarınızı görebilirsiniz. Taktik vermem gerekirse;
- Her psişik etkinlikten önce olduğu gibi kinezi öncesinde de güzel bir zihin dinginleştirme meditasyonu enerjinizi toplamanıza yardımcı olacaktır.
- Kinezi öncesi elleri ılık suyla yıkamak eldeki parazit enerjileri götürecektir. (Astral öncesi duş da aynı mantıktır)
- İlgi odağınızı hedefe verip kendinizi, ortamı ve diğer düşünceleri unutursanız artık siz hedef olursunuz ve siz ne yapmak isterseniz hedefte onu yapacaktır. (aslında bir tekniktir bu fakat herkeste işe yarayacak diye bir kural yok)
- Mümkün olduğunca kendinizden hedefe enerji aktarmayın. Sizin enerjiniz evrendeki tüm enerjilerden daha kıymetlidir, boşa harcamamaya dikkat edin. Onun yerine Chi enerjisi yani doğada bulunan enerjilerden ya da çevrenizdeki enerji yayan maddelerden enerji çekmeye/yönlendirmeye çalışın.
- Tatmin olmanız ve inancınızın kırılmaması adına Psi-wheel gibi küçük tekniklerle başlayın ve başardıkça imkanları yavaş yavaş zorlaştırın. (Hedefle aranıza mesafe koymak & engel koymak gibi)
- Şüphe duymamanız adına ortamdaki havalandırmayı durdurun ve sizi rahatsız etmeyecekse maske takın. Böylelikle "acaba nefesimle mi oldu?" gibi düşüncelere kapılmazsınız.
Dilediğiniz kadar sorabilirsiniz, cevapsız soru bırakmamak için burdayım 🌟
Teşekkür ederim 😃
Teşekkürünüz teşekkürümdür 🌸
Varsa cidden merak ettim
Sende mi ilgileniyorsun bunlarla?
Baya hemde
Küçük minicik bir deneyimim oldu. Dahası olmadı.
Anlatırsan çok sevinirim
psi wheel denen bişi vardı bir akşam onu denedim ve birkaç tur döndü. Bunun rüzgarla olmadığına eminim. Nasıl oldu bilmiyorum. İlk denememdi üstelik.
Böyle şeylere çok ilgim var ve merak ettim şimdi
Benimde çok ilgim vat
Lucid rüya gibi şeylere de var
Sana yarın filan bir kitaptan kısa bir bilgi veririm
Eklermisin beni
Pek bir bilgim yok ama sana bir kişiyi önereyim istersen o bu konularda ilgili
Elbette
@E4YMASTER
Tıklanmıyor
Isim doğru ama seviyemle alakalı bir şey mi acaba
Gızlısın ya ondan
Sanırım o yüzden
Bazı bu tür sorularda o var hatta her an buraya gelebilir
Merak ettim bak
Gelir o bence :)
Bakalım
Etiketlenememiş olabilirim ama hissetmeyeceğim anlamına gelmez 😅
Bak gördün mü hissetmiş ksndjsbsb
Telekinezi yapıyordum
Sonra ne oldu?
Nasıl noldu
Yani bıraktın mı?
Mecbur bıraktım
Ne olduda bıraktın merak ettim şimdi?
Telekinezi için aşırı konsantre olmak gerekiyor, artık konsantre olamıyorum
Ne kadar çok başarıyordun? Az mı çok mu normal mi?
Aslında epey ilerlemiştim
Yazık olmuş o zaman.
Çok zaman harcadım ama
En fazla ne kadar etki ediyordu bir şeye?
Bu arada bir yerde okumuştum konstrasyon olup en sonunda kesmeyi bu taktik doğru mu? Ne kadar sürede işe yaramaya başladı?
Tam olarak anlamadım
Telekinezinin etkisi en fazla ne kadardı?
Sen tam olarak telekinezinin ne demek olduğunu biliyormusun
Evet?
Telekinezinin etkisi derken, telekinezi meditasyonla yapılan bir şey, etkisi devamlı sürmez
Aerokinezi yapmak istiyorum mesela bir öneriniz filan var mı?
Saçma
O kadar karışık laflar ki hiçbirini anlamadım
Bikere ötenazi yaptirdim iyi geldi
Ne demek bunlar
Google bedava 🤩
Uğraşamam
Üşengeçlik > insanlar jshdjsbsbsb
😂😂
Suya, havaya, ateşe hükmetmek gibi
Öne tam olrak
Hidrokinezi hukmetmek galba
Suya hükmetmek gibi.
Hmm ise yariomu
Ben inanıyorum ama o çeşit şeylerde pek bir deneyimim olmadı.
Hm bana yazsana
Yok yazmayayım zaten öyle çok bir bilgim yok bu şeylerde.
Ozman hükmetmeyi sever misin sen
Bu çeşit şeyleri seviyorum.
Hm insana sevmion yani