Diğer Gunaydinn gün size aydı mı? kalkabildiniz mi? çakarumbidene Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kalkıp yarım saat boş boş tavana bakıp tekrar uyudum benim gibi olanlar var mı 😂Eveeeğtt günee nasııll başşllaadınızz hayydii enerjii biirrazz🥳 Gunaydinn gün size aydı mı? kalkabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kahvesiz olmuyor yaw ama napak olduğu kadar işte 😅 0 75 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Ah bir kurtulamadım senden 😂 Yorumla armstor +1 yıl Yaa bir numaralı hayranımsım biliyorum biliyorum 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Hiç sanmıyorumm Yorumla armstor +1 yıl Bak yaa hani seviyordun ama beni 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Nefret ediyorum senden 😂 Yorumla armstor +1 yıl Bak yaa ne ettim yaa ne tatlı çocuğum 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Anladık yaa en tatlı sensin hcjfjhf Yorumla armstor +1 yıl Tamam yaa sen daha tatlısın al Yorumla çakarumbidene +1 yıl Tabkii öyle tartışmaya gerek yok bunu 😂 Yorumla armstor +1 yıl Tamam Allah Allah şımardı yaa Yorumla çakarumbidene +1 yıl Bizimde hakkımız ama 😂 Yorumla armstor +1 yıl İyi all yaa şımar azcık mutlu ol çocuk sevindirelim 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Çok mutlu oldum yaa saol 😂 Yorumla armstor +1 yıl Yaaa ne demek 😊. Böyle güzel seveplar işliyorum işte Yorumla armstor +1 yıl Arada ama sanki ldldşspspsps Yorumla çakarumbidene +1 yıl Kendini övmekten zaman kalmıyor ki 😂 Yorumla armstor +1 yıl Bak yaa beni çok yanlış tanımışsın ama 😔 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Ya da yanlış tanıtmışsın hdhdjjd Yorumla armstor +1 yıl Bak yaa sen yanlış tanıdın bence ama 😔 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Bence doğru gayette 🙄 Yorumla armstor +1 yıl Peki sence nasıl biriyim 😔 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Gıcık, komik, sinir bozucu, kendi tabirinle tatlı 😂 Yorumla armstor +1 yıl Yaa nerem gıcık ama. Hmm komiğim demek güzel bunu sevdim. Sinir bozucu değilimdir yaa. Tatlıyım ama bak sen daha tatlısın dedim yine şey olmadı ldldşdpspspd Yorumla çakarumbidene +1 yıl Ben daha tatlıyım bu bir gerçekte😂 Gıcık olduğun da bir gerçek ama jgkgkff Yorumla armstor +1 yıl Ama içten içe sevdin beni itiraf etsen artık 😂😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Yaaniğğ belki jfjdkdd Yorumla armstor +1 yıl Yaa evet evet de kız işte kdldşspspspd Yorumla çakarumbidene +1 yıl tamam evet hfhdjd Yorumla armstor +1 yıl Yes yes yes yaa gördün mü işte o sorudan beri neler başardım 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Tebrik ediyorum harika başarı 😂👏👏 Yorumla armstor +1 yıl Yaa sen hep beni sevdin de içten içe daha yeni farkettin😂😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Hayır hep sevmedim. Yorumla armstor +1 yıl Tamam yaa iyi ben kendimi sevdirdim oda güzel 😂😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Bununla yetin evet jfjfkf Yorumla armstor +1 yıl Artık o soruya gidip seviyorum diye düzeltirsin ldpdğdğdğsğsğdğd Yorumla çakarumbidene +1 yıl 😂😂 Uğraşamam şimdi sonra Yorumla armstor +1 yıl Bak yaa sitedeki sevdiği hatta belkide en sevdiği üye için uşraşamıyor ayıp 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl En sevdiğim üye sen değilsin abartma jfjfkff Yorumla armstor +1 yıl Tamam yaa aa iyi değilim zamanla olur her şey ldldşsşsşsşsşsps Yorumla çakarumbidene +1 yıl Bir en olamazsın en sevdiğim üye gitti siteden 😒 Amaa onun yerini tutamazsın jfjfjfkd Yorumla armstor +1 yıl Aaa bak yaa daha tanımıyorsun ki bile beni. Evet onun yerini tutucam demiyorum ki ben kendime daha iyi bir yer açıcam😎 Yorumla çakarumbidene +1 yıl O yere giremezsin ama işte Yorumla armstor +1 yıl Daha dün de seni sevemem diyen kişi diyor bunu ama ona göre 😎 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Eminim ama en sevdiğim üye olamazsın Yorumla armstor +1 yıl Benim en sevdiğim şeylerden biri ne biliyor musun kemdinden çok emin insanların dediğin tersini çıkartmak Yorumla çakarumbidene +1 yıl İyi bakalım kimin dediği çıkacak ama en sevdiğim üye asla olamazsın. Yorumla armstor +1 yıl Kızım bak benle inat etme dahada şey oluyorum 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Evet istersen geri çekilebilirsin hava hoş benim için. Yorumla armstor +1 yıl Nasıl geri çekiliyorum Allah Allah hiçte bile daha hiç bir şey olmadı ki 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Peki sen bilirsin nası olsaa yapamicann 😂 Yorumla armstor +1 yıl Beni az çok tanıdıysan ne kadar inatçı olduğumu falan az çok çözdün ona göre diyeyim Yorumla çakarumbidene +1 yıl Evet çok inatçısın ama karşında da kendinden çok emin biri var. Yorumla armstor +1 yıl Haa adın emin demek hani kızdın sen aaa olmaz ki böyle neyse sorun yok devam ederiz. Görürüz canım benim diyeyim 😆 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Al işte yine başladı yaa jfjjdj Yorumla çakarumbidene +1 yıl Neysse ama en sevdiğim üye olamazsın dedim olamazsın. Yorumla armstor +1 yıl Kdlsospspspsos Yaa tamam bee olurum dedim inat etme kızım bu kadar Yorumla çakarumbidene +1 yıl Bakcazz Yorumla armstor +1 yıl Tamam bu arada artık adınızı lütfedin de madem ona göre yavaş yavaş giriş yapayım lsşsşsşspsğsğs Yorumla çakarumbidene +1 yıl Jdjddhd ecem adım Yorumla armstor +1 yıl Güzel güzel bende Ulaş yani memnun oldum hanımefendi ldşdşspspspsps Yorumla çakarumbidene +1 yıl Bende beyfendi hdjd Yorumla armstor +1 yıl Aslında kibarsınız da arada bir böyle değişik oluyorsunuz ecem hanım lsşspspsps Yorumla çakarumbidene +1 yıl Allah allah ben hep kibarım da seni bilemem jsjddjs Yorumla armstor +1 yıl Bak yaa tamam tamam üzülme kibarsın tatlısın sen ldldpspspspsps Yorumla çakarumbidene +1 yıl Heh şöyle jgjfkfk Yorumla armstor +1 yıl Ahaa şımaracak bittik ldşspsğspsğsğs Yorumla çakarumbidene +1 yıl Lütfen ama şımarmak değil bu gerçekler jgjgkkkd Yorumla armstor +1 yıl Yemin ediyorum bunlar benim kelimelerim cümlelerim kız hemen bana benzedi 😂😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Ne kadar ayıp yaa ne alakası var sen düz şımarıyon başka bişi yapmıyon jfjfkff Yorumla armstor +1 yıl Tamam tamam kıyamadım sana üzülme lspspspspsps Yorumla armstor +1 yıl Bu arada seni 40 yaptım hayırlı olsun 😂😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl 😂😂 Çok saol yaa. Niyse ben gidiyoree Yorumla armstor +1 yıl Aaa bu ne acele daha bir numara olamadım ayıp yaa 😂 Yorumla çakarumbidene +1 yıl Zaten olamazsın da. Sonra şansını denersin tekrar Yorumla armstor +1 yıl Ben sana taktım kafayı neyse sen dur nasıl olcam 😂😂 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Günaydın hoşgeldin nasılsın 1 2 Yorumla çakarumbidene +1 yıl İyiyim teşkkürlerr Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Daim olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kahvesiz olmuyor yaw ama napak olduğu kadar işte 😅
Ah bir kurtulamadım senden 😂
Yaa bir numaralı hayranımsım biliyorum biliyorum 😂
Hiç sanmıyorumm
Bak yaa hani seviyordun ama beni 😂
Nefret ediyorum senden 😂
Bak yaa ne ettim yaa ne tatlı çocuğum 😂
Anladık yaa en tatlı sensin hcjfjhf
Tamam yaa sen daha tatlısın al
Tabkii öyle tartışmaya gerek yok bunu 😂
Tamam Allah Allah şımardı yaa
Bizimde hakkımız ama 😂
İyi all yaa şımar azcık mutlu ol çocuk sevindirelim 😂
Çok mutlu oldum yaa saol 😂
Yaaa ne demek 😊. Böyle güzel seveplar işliyorum işte
Arada ama sanki ldldşspspsps
Kendini övmekten zaman kalmıyor ki 😂
Bak yaa beni çok yanlış tanımışsın ama 😔
Ya da yanlış tanıtmışsın hdhdjjd
Bak yaa sen yanlış tanıdın bence ama 😔
Bence doğru gayette 🙄
Peki sence nasıl biriyim 😔
Gıcık, komik, sinir bozucu, kendi tabirinle tatlı 😂
Yaa nerem gıcık ama. Hmm komiğim demek güzel bunu sevdim. Sinir bozucu değilimdir yaa. Tatlıyım ama bak sen daha tatlısın dedim yine şey olmadı ldldşdpspspd
Ben daha tatlıyım bu bir gerçekte😂 Gıcık olduğun da bir gerçek ama jgkgkff
Ama içten içe sevdin beni itiraf etsen artık 😂😂
Yaaniğğ belki jfjdkdd
Yaa evet evet de kız işte kdldşspspspd
tamam evet hfhdjd
Yes yes yes yaa gördün mü işte o sorudan beri neler başardım 😂
Tebrik ediyorum harika başarı 😂👏👏
Yaa sen hep beni sevdin de içten içe daha yeni farkettin😂😂
Hayır hep sevmedim.
Tamam yaa iyi ben kendimi sevdirdim oda güzel 😂😂
Bununla yetin evet jfjfkf
Artık o soruya gidip seviyorum diye düzeltirsin ldpdğdğdğsğsğdğd
😂😂 Uğraşamam şimdi sonra
Bak yaa sitedeki sevdiği hatta belkide en sevdiği üye için uşraşamıyor ayıp 😂
En sevdiğim üye sen değilsin abartma jfjfkff
Tamam yaa aa iyi değilim zamanla olur her şey ldldşsşsşsşsşsps
Bir en olamazsın en sevdiğim üye gitti siteden 😒 Amaa onun yerini tutamazsın jfjfjfkd
Aaa bak yaa daha tanımıyorsun ki bile beni. Evet onun yerini tutucam demiyorum ki ben kendime daha iyi bir yer açıcam😎
O yere giremezsin ama işte
Daha dün de seni sevemem diyen kişi diyor bunu ama ona göre 😎
Eminim ama en sevdiğim üye olamazsın
Benim en sevdiğim şeylerden biri ne biliyor musun kemdinden çok emin insanların dediğin tersini çıkartmak
İyi bakalım kimin dediği çıkacak ama en sevdiğim üye asla olamazsın.
Kızım bak benle inat etme dahada şey oluyorum 😂
Evet istersen geri çekilebilirsin hava hoş benim için.
Nasıl geri çekiliyorum Allah Allah hiçte bile daha hiç bir şey olmadı ki 😂
Peki sen bilirsin nası olsaa yapamicann 😂
Beni az çok tanıdıysan ne kadar inatçı olduğumu falan az çok çözdün ona göre diyeyim
Evet çok inatçısın ama karşında da kendinden çok emin biri var.
Haa adın emin demek hani kızdın sen aaa olmaz ki böyle neyse sorun yok devam ederiz. Görürüz canım benim diyeyim 😆
Al işte yine başladı yaa jfjjdj
Neysse ama en sevdiğim üye olamazsın dedim olamazsın.
Kdlsospspspsos Yaa tamam bee olurum dedim inat etme kızım bu kadar
Bakcazz
Tamam bu arada artık adınızı lütfedin de madem ona göre yavaş yavaş giriş yapayım lsşsşsşspsğsğs
Jdjddhd ecem adım
Güzel güzel bende Ulaş yani memnun oldum hanımefendi ldşdşspspspsps
Bende beyfendi hdjd
Aslında kibarsınız da arada bir böyle değişik oluyorsunuz ecem hanım lsşspspsps
Allah allah ben hep kibarım da seni bilemem jsjddjs
Bak yaa tamam tamam üzülme kibarsın tatlısın sen ldldpspspspsps
Heh şöyle jgjfkfk
Ahaa şımaracak bittik ldşspsğspsğsğs
Lütfen ama şımarmak değil bu gerçekler jgjgkkkd
Yemin ediyorum bunlar benim kelimelerim cümlelerim kız hemen bana benzedi 😂😂
Ne kadar ayıp yaa ne alakası var sen düz şımarıyon başka bişi yapmıyon jfjfkff
Tamam tamam kıyamadım sana üzülme lspspspspsps