Diğer Emojilerden şarkıyı bulma oyunu oynayalım mı? _Creeper_07_ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aklımdaki şarkılardan birini her birinize farklı şarkılar olmak kaydıyla emojilerle anlatacağım bakalım bilecek misiniz? 😃 Güncellemeler+1 yıl Siz de bana sorabilirsiniz arkdaşlar Güncellemeler+1 yıl Diğer mi komik ajdjd Emojilerden şarkıyı bulma oyunu oynayalım mı? Cevapla Emoji Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Lahmacunselamı, ay olur 1 1 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl 🍇💁♀️🗣🤝🙍♂️🚶♂️💼 ❤ baştaki meyve daha başka bir meyve öyle bul ajdjd Yorumla
LҽɠҽɳԃαɾყWσɱαɳ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Olurss 2 7 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl 🤗👀 😃🤕💁♀️🕌 Yorumla LҽɠҽɳԃαɾყWσɱαɳ +1 yıl Hiç Anlayamdım Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Sondaki önemli bir yapı hindistanda Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Tam emojiyi atamadım ama olur o kadar ajsjsj o yapının emojisini bulamadım çünkü Yorumla LҽɠҽɳԃαɾყWσɱαɳ +1 yıl Sondaki Cami ama şarkıyı bulamadım 🙄🤔 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Seni sara sara bir bakarsın, iyileşiverir tüm yaralarım, seni ben o zaman 7 harikadan tac mahalim yaparım yani Buray - Tac mahal Yorumla LҽɠҽɳԃαɾყWσɱαɳ +1 yıl Aaa Sevdiğim şarkıı çıktı Yorumla
MelisaRess Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur anlat 2 6 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl 👸 👴🏡 🗽🌑🗣 Yorumla hayalperestbirisiiii +1 yıl Bunu buldum valla 😂😂 Hadise - prenses fkvkvkvv Yorumla MelisaRess +1 yıl Hadise-prenses Yorumla MelisaRess +1 yıl @hayalperestbirisiiii aynı anda yazdık ajkgfklj Yorumla hayalperestbirisiiii +1 yıl Yav benimkine de el at ben bulamadım 😂😂😂😂 @MelisaRess Yorumla MelisaRess +1 yıl @hayalperestbirisiiii dur bakim ajkkls Yorumla
druha19rika Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl güzel olabilir 1 4 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl 🍫 🍰👩❤️👨😋 hadi bil 😂 Yorumla druha19rika +1 yıl bulamadım, bir çikita muz geldi... Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Çikolata gibi tatlısın - İsmail Yk jajdjdj Yorumla druha19rika +1 yıl sittin sene bilemezdim : D Yorumla
hayalperestbirisiiii Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Anlatt 😂 1 8 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl 👴👩🔥 👥 hadi bul ajjdjd Yorumla hayalperestbirisiiii +1 yıl Ben sen ateşte yanmak ofglgldjdı bu ne abi anlamadım 😂😂😂😂 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Eee bul ajsjdj soldaki baba aslında ksjsjd zalim bir baba ama Yorumla MelisaRess +1 yıl Bu zormuş ajkkffk Yorumla hayalperestbirisiiii +1 yıl Evettt çözemedim fkgkg Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl https://youtu.be/qxEuNZTX7lQCevap burada gizli qjsjd Yorumla hayalperestbirisiiii +1 yıl Direkt cevabı atmış olman 😂 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Yepp ajdjdj en soldaki nemrut bir sağındaki de kızı qjdjdj Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. oynayalım 1 6 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl ⚫️👩❤️👨🌶 ❤💫 Yorumla kimsinlanben +1 yıl karabiberim🤣🤣 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Nooo Yorumla kimsinlanben +1 yıl valla bide aklıma karasevda geldi başka da bisey gelmiyo 😀 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Ah kara sevdalar çeken bilir acısını, seven sürer sefasını ajsjdjsd Yorumla kimsinlanben +1 yıl aa nasıl aklıma gelmedi tühh😁🤦♀️ Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Olur 🤪 1 7 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl 👨⚖️👩❤️👨👨💼✔️⚫️🌃 Yorumla Powermen +1 yıl Zormuş ya Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Mustafa Ceceli desem 🤔 Yorumla Powermen +1 yıl Pas 😄 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Suçum aşksa ben cezama razıyım, simsiyahım farkım yok hiç geceden qjehd Yorumla Powermen +1 yıl Simsiyah yazacaktım ama terazi filan anlam veremedim hiç 😅 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Adalet işte suç falan qhshdjd Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Eğlenceli 😀 1 1 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl 😴 🏖 🤜👩❤️👨 ❤🏝 Yorumla
EGE_MAN Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Bul bakıyım👉🏿💦👌🏿🍑🍆🥡🎉 0 2 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Bu şarkı da seni anlatıyorlar ahdjdj Yorumla EGE_MAN +1 yıl Evet maalesef :( Yorumla
Cocoon Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Olur. 0 2 Yorumla Cocoon +1 yıl 🧔-->👸+🧚+🧝👸-->🙆, 🧔-->👑 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl Zarf şeklinde olanlar var o hangi emoji misal en baştaki en sondakiler falan Yorumla
hhapşuu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl hayır oynamam 0 2 Yorumla _Creeper_07_ +1 yıl O zaman gelmeee Yorumla hhapşuu +1 yıl 💔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Lahmacunselamı, ay olur
🍇💁♀️🗣🤝🙍♂️🚶♂️💼 ❤ baştaki meyve daha başka bir meyve öyle bul ajdjd
Olurss
🤗👀 😃🤕💁♀️🕌
Hiç Anlayamdım
Sondaki önemli bir yapı hindistanda
Tam emojiyi atamadım ama olur o kadar ajsjsj o yapının emojisini bulamadım çünkü
Sondaki Cami ama şarkıyı bulamadım 🙄🤔
Seni sara sara bir bakarsın, iyileşiverir tüm yaralarım, seni ben o zaman 7 harikadan tac mahalim yaparım yani Buray - Tac mahal
Aaa Sevdiğim şarkıı çıktı
Olur anlat
👸 👴🏡 🗽🌑🗣
Bunu buldum valla 😂😂 Hadise - prenses fkvkvkvv
Hadise-prenses
@hayalperestbirisiiii aynı anda yazdık ajkgfklj
Yav benimkine de el at ben bulamadım 😂😂😂😂 @MelisaRess
@hayalperestbirisiiii dur bakim ajkkls
güzel olabilir
🍫 🍰👩❤️👨😋 hadi bil 😂
bulamadım, bir çikita muz geldi...
Çikolata gibi tatlısın - İsmail Yk jajdjdj