hamile kalacak..
yenisini alsam acaba alışır mı?
gözü doysun kuduruğun tamam mı :D
üstüme gelmeyin yanlış yaptık biliyok :/
Benimde çift kuşum var ama konumuz abimin tek kuşu ; ismi Babacık :D Çok konuskan bir kuş bizden duyduğu cümleleri aynen söylüyor falan :D abime de çok düşkün neyse abim buna disi kus aldı, bu abimin yüzüne bakmıyor hep disiyle ilgileniyor abime küfür ediyordu bir gör hahaha :D sonra abim olmuycak böyle sattı beni p**evenk diyip verdi disi kusu arkadaşına, simdi abimle ilgileniyor yine aşkım canım diye :D haha
:D alışır mı acaba? bana bilmiyorum bu aralar küs..
Alışır alışır :D benim erkek kuşum da kabız oldu moralim bozuk :P
:D sabahki sinirin ondandı heralde :D ne olsun istersin .. şu kız meselesi :P..
marulmu yedirdin oğlana devamlı naptın
Hahahaha :D aaaa ben de nicke bakmadan yorum yapmışım valla :D şeftaliyi cok verdik sanırım, kıyamam cocuguma fenalarda :P
bak kabızlık bunları hemen öldürüyor dikkat et bence netten arattır ne gerekiyorsa onu yap :D yoksa yarin cenazesine gidersin ben söyleyim ssna
Geçer geçer birsey olmaz :D yani inşallah :D
Olmadı veterinere götürürüz napalım :D
:D iyi eski moduna dönmüşssün... aman sabahları karşılaşmayak biz ;)(
Ya ben zaten o anda da kendi halimdeydim ama zıvanadan cıkardılar beni, sabahla ilgisi yok densiz kaba insanlarla ilgisi var :$
:D banada saydırdın
Sen de hakettin :D
tamam :D yahu habibi.. sinirli habibi
Akıllı ol aklını alırım :P
sabahın köründe :D senle uğraştım uykulu uykulu cafede allam ya :D
Sen ne yazdıysan cevabını verdim ben valla :D
sen hatunsun :D alttan alman gerekirdi benmi suçluyuım alla alla
Ne alakası var neden alttan alacakmısım pehh :D
Neyse tartısmayalım yine aynı konuyu
:) :)
şimdi ben bir petshop sahibi olarak sana öncelikle şunu söylemek istiyorum sevenleri ayırmak çok günah onuda geçtim umarım kuşun ölmez
şimdi o kuşu al git bir petshop a deki ben kuşuma bir eş istiyorum şansın varsa aldığın kuş dişi çıkar şaka şaka kuşuna eş olur ya da şöyle yapabilirsin petshopçuyla muhabbeti kur senin kuşu onun kuşlarının yanına atsınlar bikaç gün içinde kendine bir eş seçer sende ikisinide alır evine götürürsün
damızlık kuşlarım vardı hepsini sattım 1 tane bkamak istedim ondada olmadı bu kuşuda o arkadaşıma vericem eski eşiyle birlkte takılsın bebek alıcam çünkü artık bu büyüdü o yüzden alışmaz bana çok zor
dişisine verdiğine verde kavga etsinler iki erkek tamam mı
ayıracak arkadaşım ;)
hayvan psikolojisiyle ilgili sorunların mı var sadist misin sen kendi egoların için hayvanların neden hisleriyle oynuyosun
öff , öbür ciftle benim cifti ayrı yerlere koyacak ayrılan bişey yok :D , senin gibi petshopcuya rastlamayım kavga çıkar
kendi egoları için sevenleri ayıranlara hayvan satmıyom ben
tamam arkadaşım
Kes kafasını tripmi çekiceksin.
en kral yorum :D
lhasa sende nası bir kafa var ya?
Cevap
12Cevap
kuş senin karını satsa ne yapardın? azıcık empati :D
Cevap manyak guzel
:D ahaha :D empatinin anasını bellemissin.. tebrikler
sağolasın genç :)
Nasıl bir insansın ya. Gerçekten bu küçümsenecek bir durum değil farkındasındır umarım. Kuşlar bu durumlarda intihar edebilirler. Aynı renk alsan bile bir şey değişmez. Geçmiş olsun artık bir katilsin
töbe est..
bu kuşuda o arkadaşıma veriyorum , eski eşiyle birlikte yaşasın yenisini alıcam bebek.. bu alışmz bana çünkü artık büyük hem , ayrıca şaka olan şeyleri ciddiye alma küfür edip edepsizlik yapma karakterini belli etme.
bayan olduğun için karşım aalmıycam ne düşünüyorsan düşün.
Gel aşkım sarılalım de asdfgh ciddi olan cevabım yeni eş al. Zaten alışmazsa dişiler daha yırtıcı olduğu için alışmak zorunda kalır
Pezeveng karısını niye satıyosun:D puahhahahah git 2 tane daha al şimdi
sendemi brütüssss :D , kendi eşine kavuşturucam gidecem bebek alacam bunun atarlarını çekemem hjiç
Git harem kur kuşa haketmişsin sen çek kahrını şimdi :D
pezevnklıgı kusta mı yapıyon lan. kusun karısını satmakta ne demek :D :D:D
:D ya biliyorum biraz sakat oldu başlık ama ilgi çekmeliydi dimi :D napiim hem sattım parayla yani yalanmı söyleyim.. ama öyle psikopatca fantezilerim yok arkadaşımın dişiye ihtiyacı vardı ver bana dedi verdim :D yani kuşu verdim ;PO
ahahahahah güdüm yaa çokk sevimli buuu ben bunu yerim ama :)
El kadar kuşu satıp tatmin oldun mu acaba ben onu merak ettim?
:D parasında değilim be arkadaşım istedi hem bana alışmasını istedim ama yanlş yptık
Onun kndi eşini almlısın. Satarkn düşünmedn mi hiç satmadan öncede onun namusuydu
kuş pezevengi seni :D başka dişi bir kuş al ona alışır muhabbet kuşu mu bu?
ordan baykuş gibi mi görünüyo? :D
kötü hissettim kendimi ya :D gidecem 2 tane hatun alacam ya da kendi hatununumu alsam acep üf arkadasda inat vermezde :D
Yazık eşini satmissin uzulmustur yeni bir es al eskisinin renginde al
Iyi yapmamissin. Ama olmus bir kere. Yeni bir arkadas al ona
yalnız 1-2 hafta daha böyle kalırsa gece yatarken seni s*ker demedi deme =D
hiç sorma düz duvara tırmnaıyo :D şaka değil
bilirim bilirim, bak sana bişey diyim mi sen ne yap biliyor musun, bunu da sat ve git yavru bir muhabbet kuşu al ve erkek olacak, bu daha artık büyüdü bunu evcilleştirmen çok zor, çok sabır ister ve bence sen de o sabır da yok. en iyisi bunu da sat git yavru bir tane al kendine alıştır elinde besle 1 ayda falan en iyi dostun olur inan bana
biliyorum 2 yıldır kuş bakıyorum :D satıp satıp durdum , damızlık kuşlarım vardı..
eşini satmamdaki amaç parasında değil sadece erkek bana alışması içindi ama bunuda o arkadaşıma satıcam bari birlikteo lurlar en azındna :D
sen dediğimi yap yavru bir tane al, kuşları ayırmakla hata etmişsin, bikere kuş a. mın tadını aldıysa daha senin nasırlı ellerini ne yapsın:)
:D ahaha :D tamam öyle yapcam yazık haline üzülğüyorm ayyaşlar gibi
e yardımcı olduysak ne mutlu..
sübliminal mesaj, öküz değilsen eic seç demek istediğimi anlarsın birader:)
seecem kanka :D sabırlı ol biraz mk yüzssüzlğün anasını bellediniz :D kapı kapı eic dileniyonuz
sana medineli olduğumdan bahsetmişmiydim:P
:D arabın olduğu yerde bokluk vardır :D
vay bee, helal olsun adamsın
Bende bugün sattım çok ağladım dışkıları bakterili diye ama kanaryaydi uzulcegimi bilmiyodum evime girmişti beslemeistim
sen benim karıyı sattın deyip bende sana kayacam derse şaşırma
Ayyyy kiyamam ben ona ya :((( geri al o kusu ya
::D alamam başkasından hamile kalacak
:D yani duygularını bilmediğim için yorum yapamıycam ama cidden o* cıktı
la bukadar üzülceğini bilsem yapmazdım :(
Senin karını satsalar hoşuna gider miydi avshj
:D seni linç ederim
benden çok yaşayacaksın selcun :)
gidecem şimdi 2 tane hatun alacam :D
aynısını yazmıştım :D
Sevenleri ayırma günahh yazık etmişsin
sıfır kilometre karı al ;)
:D alısabilir mi ki düşünmedim dewğil
alisir heralde
kimseye yapılmaz. büyük yanlış yapmışsın. =))
:D tamma gidecem 2 tane fıstık gibi hatun alacam gözü doysun kuduruuğun
sen git ayır sevdiceğinden onu.
çok iyi devam
İntiharda eder bu yakında hjfhgdhg
yeni bir karı al kanki :D
niye satıyosun karısını yazık değil mi kuşcağıza
sen kadınsın kalabılırmısın :)
:D knka onla ben bir mi şimdi bea :D gerçi her gece öpüşüyolardı bu yavşaklar :P
oyle bısey yok kardesmm onlarında ıhtıyacı var onlarda yanlız kalmak ıstememz demı :D
alacam zaten yoksa bu psikolojisi bozuldu iyice manyağın :D
aynenn vakıt kaybetme :D
yanlış yapmışsın
Karıya götür
El insaf. Empati yap :)))
Kellesini uçurt :D
Yenisini al :))
Kuş pezevengi :)
yeni manita al :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?