Benim aklımda bir yabacı var o çok fena bence çok hoş, ama söylemem sen sürekli fotolarını paylaşıp meşhur edersin burda shdhshdhys bu arada diğer soruna açık görüş paylaştım 😅
Meşhur olcak olsalar başkaları da keşfederdi zaten okurlardı bi şekilde bizim paylaşmamıza gerek yok kendi kendilerine meşhur olurdu zaten bize gerek kalmaz buraya hiç gerek kalmazdı 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nefes alsın yeter eli ayak düzgün olsun yeter
Yehhh aç ayı ya yehhh mk senn asdsgfwgf
Son fotoğrafa aşık oldum kanka 😂
Ve diğerleri bana hoş gelmedi açıkcası, bariz D şıkkı
Hepsi mavi gözlü zaten de d şıkkı da Mavi gözlü ve çok güzel 🥰
Tabi sizin gibilerin görmeyeceği cinsten mavi gözlü nerden bulcaksnz ki gözünüz bayram Etsin
Göz rengi önemli değil benim için, bakışı gülüşü iç ısıtıyor bence
Ahahahadhjk
Yok cidden olsa olmasa ben takılmıyorum renge 😂 her rengin hoşluğu var çünkü
İşte anca fotodan böyle bulamazsınız türkiyede de onu diyorum. İçiniz ısınsın fotodan hepsi güzel çünki gözünüz bayram etsin asddkhkjkkl
Ülkemizde de güzel insanlar var ya haksızlık etme 😂 hemde dört bir yanında farklı güzellikler var
Son zaten bana benziyor tşkler assfffsksjj
Ciddi mi hdjfhskfhshd
🤭🤭
Kandırdın shdjhshd
Evet kandırdım şakaydı 😜
Ben de kıvanç tatlıtuğa benziyorum biraz
Ki Aysun kayacı ya benziyor zaten görmüyormsn
Kıvancamı benziyorsun
Pehhhh
Hani göster resmini bakalm karar verim
Kandırdım hsjhshxh
D şıkkının adı Sofiya Rudyeva bak istersen Beren saate benzetmişler biraz da ama ben Aysun kayacıya benzettim daha çok
Beren boyu kısa yüz olarak sadece
Ne önemi var ki kuzum ne farkeder 😂 ayrıca googledan baktım bu fotodaki kadar beğenmedim 😅
Tamam sana alalım bunu 🤣
Benim aklımda bir yabacı var o çok fena bence çok hoş, ama söylemem sen sürekli fotolarını paylaşıp meşhur edersin burda shdhshdhys bu arada diğer soruna açık görüş paylaştım 😅
İyi tm onu al sen yabancıysa iyidir 😁
Tamam
Meşhur olcak olsalar başkaları da keşfederdi zaten okurlardı bi şekilde bizim paylaşmamıza gerek yok kendi kendilerine meşhur olurdu zaten bize gerek kalmaz buraya hiç gerek kalmazdı 😂😂😂
Bak yukardakilere meşhur capiş😉
Yo meşhur biri de burada paylaşılan biri değil, boşver onu ya güzel buluyorum sadece yani o kadar
Yav hepsi meşhurdur bir şey demiyorum, ne kadar enteresan birisin ya sanki kendi fotonmuş gibi davranıyorsıun
Bana benzedikleri için kendi fotommmuş gibi davranabilir normal 😁
Ama sen çok alıngansn beğen geç işte sürekli açıklama falan pöfff hadi iyi günler ashsdddfff
Tamam hadi ya manyak mısın nesin
😶hiç fikrim yok
Hepsi güzel çünki 😜
Hepsi güzel 😂
Kızıl..
a en güzeli
türkiyede var mı bunlar gibisi?