Diğer Elim yandı unutamıyorum sizce ne geçirir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Makarna süzerken oldu Güncellemeler+1 yıl Uyuyamiyorum olucaktı Güncellemeler+1 yıl Buz koydum krem de sürdüm hala aynı Elim yandı unutamıyorum sizce ne geçirir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
UtkuSimsek Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aloe vera ve yumurtanın akını sür gayet iyi gelir iz kalmasını engeller. 1 0 Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Kirem sur sonra buz tedavisi uygula 1 5 Yorumla Adembozkurt +1 yıl Hemen hecmez buz kalsin orda Yorumla Soran +1 yıl Kalsın da işte uyku uyutmuyor sıkıntı o Yorumla Adembozkurt +1 yıl Evde sut varda sutle pansuman yapabilirsin Yorumla Soran +1 yıl O ne ise yarıyor Yorumla Adembozkurt +1 yıl Acini alir ayni zamanda iz birakmaz elinin gorme ihtimalim var mi Yorumla
sütlüdondurmah Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Kabin içine su ve buz koy elini içine sok bir süre acısını hafifletir sonra tekrar agirir ama bikacgune geçer 0 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ay kedi seyini görmüş ölúom sanmis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ölüyom Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun niye dikkat etmiyosun 0 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ne dert ama ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Defount Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl buz koy 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya buz yapıyorum da nereye kadar böyle durucak Yorumla Defount +1 yıl buz komple eriyene kadar beklet sonra krem sür. Yorumla Soran +1 yıl Yaptım zaten de işte yine de yaramıyor Yorumla Defount +1 yıl ağır yakmışsın demek ki sızlar ve acır yapıcak bi şey yok ona geçmiş olsun Yorumla
bunasıişlan Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Elma suyu yap iz kalmasın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ki Yorumla bunasıişlan +1 yıl İşe o zaman Yorumla
Adonisli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl zor ama krem sür 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Krem sürdüm ama yakıyor Yorumla Adonisli34 +1 yıl üfle yanık geçeseye kadar ya da buz falan koy Yorumla Soran +1 yıl Bu kaçıncı buz bilmiyorum artık sabah oldu Yorumla Adonisli34 +1 yıl valla dayan yoksa zor geçer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aloe vera ve yumurtanın akını sür gayet iyi gelir iz kalmasını engeller.
Kirem sur sonra buz tedavisi uygula
Hemen hecmez buz kalsin orda
Kalsın da işte uyku uyutmuyor sıkıntı o
Evde sut varda sutle pansuman yapabilirsin
O ne ise yarıyor
Acini alir ayni zamanda iz birakmaz elinin gorme ihtimalim var mi
Kabin içine su ve buz koy elini içine sok bir süre acısını hafifletir sonra tekrar agirir ama bikacgune geçer
Arko. Buz. 🙏Geçmiş olsun ☺️
Ay kedi seyini görmüş ölúom sanmis
Evet ölüyom
Geçmiş olsun niye dikkat etmiyosun
silverdin sür çok iyi gelir
Zeytinyağı sur
Ne dert ama ya
Evet
buz koy
Ya buz yapıyorum da nereye kadar böyle durucak
buz komple eriyene kadar beklet sonra krem sür.
Yaptım zaten de işte yine de yaramıyor
ağır yakmışsın demek ki sızlar ve acır yapıcak bi şey yok ona geçmiş olsun
Elma suyu yap iz kalmasın
Yok ki
İşe o zaman
gecer gecer
Geçmiş olsun abla
Bir kaç saate geçer ya
Buz tedavisi yap
zor ama krem sür
Krem sürdüm ama yakıyor
üfle yanık geçeseye kadar ya da buz falan koy