askerlik yapmış abilerim bu kadın komutanlar hepmi böyledir yoksa bizemi ters olanı denk geldi ya erkeklerden beter valla
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende üstteğmen'in çarsının ortasında bile asker dövdüm , askerlerde disiplin yok ki anca dayaktan anlıyorlar. tabii asker döverken kulak bölgesine dikkat etmek gerekiyor dayaktan geriye iz kalmaması gerekir.
Soruyu soran arkadaş buyuk ihtimalle karargahta gorevli olmalı çünkü çok az bayan subay saha görevinde olur , ayrıca erkeklerin 12 ay yapmamak için kaçtığı bir askerliği bir bayan kendine meslek ediniyorsa ve coğu erkek olan bir meslek seçiyorsa bayan olmasından öte mesleğine saygı duymak gerekir ama asker karşısında bayan subay görünce yavşıyor hemen ve cezasını cekiyor.110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasker yavaşyınca sertlik şart oluyor
- +1 yıl
Pardon ne yaptın? Carşıda emrindeki askeri dövdün öylemi yani o kadar karekter yoksunuz. Utanmadan birde neler yazmışsın. Sözde subay seni
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıloo meslektaşım benim o yaa :))
082 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılyeri geldimi sertim tabiki duymasın komutanınız
Cevap sahibi+1 yıladam etmeye çalışıyor işte baba ocağı değil asker ocağı orası bende döverim davranışlarına dikkat edicek sende suyuna git komutanının sana sarmasın sen baya korkmuşsun
Cevap sahibi+1 yılher komutan askerini döver adam etmek için askerde hata olmucak demekki senin bölüğündeki arkadaşların komutanınızı takmıyor o da dövüyor. ben nöbet sırasında bir askeri dövdüm telefonla oynuyor diye hemde palaskayla benimde sana bir ricam var askerde rahat dur. tezkerene ne kadar var
- +1 yıl
devir değişti bir şikayet ediyorsun hemen soruşturma başlatıyorlar. akıllı olun kendinizi ezdirmeyin.
Cevap sahibi+1 yılbenim soruşturmam var ben korkmuyorum adam etmeye çalışıyorum bu kadar net
- +1 yıl
ikinci hatta üçüncü soruşturmadan sonra görürüm ben.
- +1 yıl
arkadaşım alo bimer e şikayet edeceksin bukadar basit. o zaman kıpırdayamıyorlar. gidip tabur komutanına şikayet etmeyeceksin.
Cevap sahibi+1 yıltamam erkek komutanlarınız da dövüyor kaç kez gördüm hemde ama erkek komutanlar kadar biz sabırlı değiliz bişeyi yapma dedim mi yapmıcak benim bir askerim vardı kantinde sigara içiyodu içme cezanın beterini veririm dedim tamam içmicem dedi gene içtiğini gördüm arkadaşlarının önünde dövdüm zaten bir daha gözüme gözükmedi içtimalarda falan görür oldum onuru gururu kırılırsa kırılsın ama içme dedim ben ona, 8 ay var 8 ay sen hata yapmamaya bak suyuna git
- +1 yıl
sen seni korkutmasına izin verme. hemen 147 alo bimeri arıyorsun. başbakanlık daire başkanlığı bu. ismini işfa etmiyorlar merak etme. direk dümdüz ne yapıyorsa anlat. baktın aynısını yapıyor çarşı izninde bir daha şikayet et. emin ol işe yarayacak.
Cevap sahibi+1 yılbenim haklı sebeplerim var sigara içeni dövdüm telefonla oynayanı dövdüm bana saygısız olanları da dövdüm bundan ne çıkabilir bir tane soruşturmam var sadece o kadar
Cevap sahibi+1 yılbeni mi eklemek istiyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılkomutanından böyle birşey isteme bence
Cevap sahibi+1 yılkendine gel böyle yazdığını görmemezlikten geliyorum
- +1 yıl
dövemezsin arkadaş. kimse senin babanın oğlu değil. dayağın haklı sebebi olamaz. sigara içmenin cezai işlemi neyse onu uygularsın. kısa dönem lere atgm lere bedellilere neden aynısını yapamıyorsunuz? ben söyleyim neden yapamıyorsunuz. hepsi bilinçli de ondan. elin gariban bilgisiz anadolu cocuğunu bulunca mı cesaretiniz geliyor.
- +1 yıl
sen zaten benim yazdıklarımdan sonra sıçtın hatta üzerine bir de sıvadın senin yazmaman daha doğru olur. burada sana hakkını arayabilmen için yol gösteriyorum sen seni özelden ekleyeceğim diyorsun sende bir enteresansın.
Cevap sahibi+1 yılben ayrım yapmıyorum o sigara içen beni zaten şikayet etti ama ben ona içme dedim hemde zengin bir adamın oğluydu soruşturmam onun yüzünden açıldı hem ayaklarını masaya koyucak gerile gerile sigara içicek yemezler ben görmemezlikten gelemem arkadaşlarınıda kendine benzetcek o yüzden dövdüm adam olsun istedim, bide elin garibanı anadolu çocuğu demem ben herkez benim gözümde aynıdır
Cevap sahibi+1 yılbak ben zaten gizliyim buradan kimseyle mesajlardan konuşmuyorum anlıyorsundur umarım
- +1 yıl
Komutan da olsa dövemez. Adam yaralamadan dava aç hapse girer tekrar ederse TCK53 uygulanır devletin hiçbir kademesinde çalışamaz. Bulmuş seni kandırmya çalışıo. ben öğrenciyken prof bana şerefsiz dedi diye dava açtım adam 6 ay hapis cezası aldı 5 yıl erteleme çıktı sicili temiz diye yoksa içeri giriodu.
KİMSE KİMSEYİ DÖVEMEZ BABAN DA DÖVEMEZ KOMUTANIN DA sen kimsenin malı değilsin. İnsansın vatandaşsın değerlisin.
Cevap sahibi+1 yılkızmıyorum
Cevap sahibi+1 yılben sana şimdi sulanıyormusun dedim
Cevap sahibi+1 yılaskerde adam olcaksa dövüceksin asker ocağında yan gelip yatılmaz da sigarada telefonla da oynayamaz her komutanın haklı sebepleri vardır
- +1 yıl
dayak yerine gerekli ceza işlemi uygulasaydın şimdi soruşturman olmazdı. o da gerekli cezayı alırdı. diğer askerler de ciddiyetini anlar ve sana karşı mesafesini korurdu. Hiçbir şey dayak hakkını size vermiyor. veriyorsa kanun maddesini yazın görelim? gün gelecek herkes bilinçlenecek. Zaten karşında kıpırdamadan duran bir insana vurmak ne kadar haysiyetli bir davranış sence? sivilde bunu yapmaya cesaretin olur mu bir erkeğe? devletin verdiği yetkiyi insanları döverek mi kullanıyorsun? neden güney doğuda dağda çatışma için kamp kuran günlerce çatışan askerleri dövemüyorsunuz?
- +1 yıl
soruyu soran, Allah aşkına girme araya. seni internetten bile altına yaptırdı korkudan karşında olsa ne bok yersin düşünemiyorum. zaten senin gibiler yüzünden böyle özgüven geliyor bu insanlara . bizim gibilere vergi o sonuna kadar hakkını aramak.
- +1 yıl
komutan benim aşağıdaki sorularıma cevabın var mı? yoksa işim gücüm var gideceğim.
Zaten karşında kıpırdamadan duran bir insana vurmak ne kadar haysiyetli bir davranış sence?
sivilde bunu yapmaya cesaretin olur mu bir erkeğe?
devletin verdiği yetkiyi insanları döverek mi kullanıyorsun?
neden güney doğuda dağda çatışma için kamp kuran günlerce çatışan askerleri dövemiyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılceza vermediğimi nerden biliyosun cezada verdiklerim oldu dövdüklerimde oldu bak ne diyorum sana her komutanın haklı sebepleri her zaman vardır. şimdi o güney doğudaki askerlere bakmıcaksın onlar gerçekten askerliklerini yapıyor ama batıdakiler yan gelip yatıyor bende mardinde bulundum onlara sözlü uyarıda bulundum çünkü onlar gerçekten asker burada batıdakilere askerlik tatil gibi geliyor ailesi para yollasın hafta sonu çarşıya çıksın yesin parayı, tabi soru soran arkadaşı tanımıyorum ona bişey demiyorum
- +1 yıl
ben istediğim sorunun cevabını alamdım. iyi günler.
Cevap sahibi+1 yıliyi günler
- +1 yıl
többee yaaa hala yazıyor.
Cevap sahibi+1 yılbak gerçekten yanında olsam dövcem seni ne korkuyosun sen sanalda bişey yapabilceğimi sanıyosan yanılırsın çıkmam karşına bilgisayardan merak etme
Cevap sahibi+1 yıltamam anladım
- +1 yıl
sana mı kaldı olm sakinleştirmek subay olmuş kendini savunamayacak mı? girip durma lafa konu senden çıktı araya girip duruyorsun cahil cahil.
Cevap sahibi+1 yılsen askerde dayak yedin mi ya hiç
- +1 yıl
tartışmanın hepsini okumadım ama sana gıcık olmama yetti. o adamlar kanun zoruyla alınmış sizin emrinize verilmiş. elleri mahkum. siz de bu durumdan faydalanıyordunuz, egonuzu tatmin ediyorsunuz. adam ediyormuş. sen kimsin de adam ediyorsun? sen olabildin mi? emir altındaki askeri dövmek marifet mi?
daha görev ve yetkilerini bile bilmiyorsun. askerin disiplin uygulamaları bellidir. dayak yoktur. yasaktır. suç işliyorsun yani. suç işleyerek mi birilerini adam ediyorsun?
hep diyorum, kadınların subay olması yasaklanmalı diye. sen de dayanaksın işte. - +1 yıl
neden sordun yemiş ya da yememiş olmam yazdığım doğruları değiştirecek mi?
- +1 yıl
Sayın komutan
Soran arkadaşta mazoşist egilim var ve otoriter tavırlarınız onda cinsel iç güdüleri kırbaçlıyor önce bunu belirtmek istedim :) size de şunu sormak istiyorum asker döverken mutlu oluyor musunuz ya da içinizde ona karşı bir nefret oluşyor mu? bir de askerleri ezik mi görüyorsunuZ - +1 yıl
abla sen bununla adam mı dövdün şimdi?www.google.com.tr/search
insan acır be.
Cevap sahibi+1 yılcidden mi döverim dövmem sizene asker benim askerim yapma dediğim şeyleri yapmasın dövmem asla ama hataları var 1 uyarırsın 2 uyarırsın 3. de gene yaptıysa döversin ben ikazda bulunduklarım oldu ama
- +1 yıl
ne demek asker benim malın mı senin asker hepsi ana evladı onların. dışarıda aynısını yap ta görelim gücünü. varsa cesaretin araba kullanırken sinyal vermeyen birini indir arabadan da girip bakalım yapabiliyormusun? öyle önünde kıpırdamadan duran insana 90 yaşında dedem de tokat atar.
Cevap sahibi+1 yılDışarda adam da dövdüm yani erkek komutanlara birşey demiyosunuz ama kadın komutan oldumu konusun sadece
- +1 yıl
tam bunu yazıyordum. erkekler için de geçerli tabiki. askeri şamar oğlanı gibi değil vatan için hizmet eden şerefli bir insan olarak görene kadar da bu şekilde yorumlarız. ayrıca dışarıda onlar da süt dökmüş kediler merak etme.
- +1 yıl
erkek komutanlar ego meselesi yapmıyorlar. erkek komut da döverse sıkıntı ama sen bir kadın olarak karşındakinin erkeklik gururunu hiçe sayarak, döver söversen o başka birşeydir. görevi kötüye kullanmak da var. dışarda dövdüğün erkek de çelimsiz biridir.
ben de politikaya giriyorum, bir yerlere gelirsem ilk işim kadınları ordudan temizlemek olacak.
ha kadınlara saygım var, severim, herkesin kariyerini istediği gibi yönlendirmesine de karışmam ama senin örneğinde de olduğu gibi askerlik bizim kadınlarımıza göre değil, haketmiyorlar.
Cevap sahibi+1 yılBakın ben sadece adam olsunlar istiyorum birisi sigara içerse ya da başka birşey yaparsa arkadaşları da onu takip etcekler ben ikazda bulunuyorum uyarıda bulunuyorum anlamıyorlar ben sadece bir kere döverim bir daha asla o askerime dokunmam beni kötü biri olarak gördünüz ama benim hakli olduğum zamanlarda var bazen sinirli tarafa geldiği zamanlarda var askeriz sonuçta
Cevap sahibi+1 yılAdam olmak istemiyor ama benim bölügüm de adam olucak sonra askerliği bitince adam olsun olmasın ona karışmam
Cevap sahibi+1 yılTamam asker malım değil ama hataları da oluyor anlamiyorsa döversin bir tek ben dövmüyorum bütün komutanlar dövüyor askerlerini üstüme gelme cezası neyse kanun neyse yapılır ben bir iki vurdum diye hemen dövdü ağzını yüzünü kırdı değil benden beterleride var onlara da bak sen biraz ben 4 tane asker dövdüm sadece öteki komutanları saymicam bile
- +1 yıl
palaska ile döverken asker ne yaptı? sen ne hissettin palaska ile askeri döverken?
Cevap sahibi+1 yılSen sanarsinki komutan zevk alıyor öyle birşey yok asker birşey yapmadı ama bende sonra dövdüğüm için biraz üzüldüm ağladı çünkü askerde olan birşey napalim yapacak birşey yok
Cevap sahibi+1 yılSen şu an nerdesin
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBiraz öyle oldu evet olsun napalım
Cevap sahibi+1 yılŞansına küs asker mesaj attım da msjlarin kapalı :))
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bitti o sans
- +1 yıl
Soran kisi harbi hakediyo dayagi. Netten bile ettin altina ya yuhh valla. Gizliden biri sana komutanim yaziyo sen de inaniyosun. Asagida sana akil vermeye calisiyolar hic tinlamiyosun bile. Ne halin varsa gor.
Gizliye gelince sen kimseyi dovemezsin kardesim. Dovmekle adam edilmez kimse. Cok iyi bir halt yiyomussun gibi ovunme burda. Cocukken cok dayak yemissin sen belli. Psikolojin bozulmus. - +1 yıl
Bence sen yalan söylüyorsun
+1 yılsen yine teğmene denk gelmişsin dua et, ben yaklaşık 4 ay yüzbaşıyla uğraşmak zorunda kaldım, bana diş geçirebilen tek o oldu, oda kadın olmasından ötürü, rütbeliler zaten çekilmiyo kadını da ayrı bir ızdırap be, 4 ayın sonunda, görevini değiştirtti, ;)
00 Yorumla
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. ağzında uzun sigara varsa ve küfrediyorsa sakın sakın yaklaşma uzak dur. adamın anasından emdiği sütü burnundan getiriyorlar. ben askerden geleli 4 sene oldu. bizim yan bölükte de vardı adamlara ağlıyordum beeeee yazık onlara
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
25Cevap
Kadınlar genelde öyledir. Kocasıyla kapışır, gelir altındakilere fırça çeker, özel gününde olur trip atar. Karıyı görmezden gel. Kadının altında çalışmayı Allah göstermesin.
13 Yorumla
+1 yılInsanlar nedenn asker olur hic anlamam. Hapishanede ki gardiyanlardan farki ne? Belki biraz daha fazla para alirlar.
22 Yorumla- +1 yıl
aynen sana katılıyorum. maaşı da yok aman aman. nesini çekiyorlar anlamıyorum.
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hakkaride karakoldaydim arkadasta tumendeydi galiba orda da varmış ve omzubdaki pirpirlari gösterip ben sizi bununla mikerim siz disarda anca eliyle penis yerini yani kendi vajinasini gostererek bununla mikersiniz demis. d
02 Yorumla
+1 yılKadin demek ego tatmini demek buna gore davran askerligin kurali var emret komutanim emredersiniz komutanim emredin falan degil emret komutanim unutma butun katiliklari ortadan kaldirir sonra canin istemiosa yapma kimse bisi demez :)
06 Yorumla- +1 yıl
Vurdurmayin l*n kendinize asker dovmek yasak bende askerdeyim şu an daha kimse vuramadi karsi da geldim. ama vuramadi hkliysaniz hakkinizi savunun
- +1 yıl
Bimer e yazin babanizin adina yazin kendi adiniza yazarsaniz ustunuzu ezmis olursunuz nerde askersin
- +1 yıl
Bimer yaz googleye babanin tc siyle gir yaz iste biz oglumuzu vatani gorev icin yolluyoruz ezdirmek için felan degil die illa yasi buyuk egitimli abileriniz vardir onlara yazdirin daha fazla yardimci olamicam bende askerim bizide yarbay carpiyo cuma gunleri ama yat sinav mekik. cek die tokat attirmam aga 24 yasindayim ben
+1 yılBen askerlik yapmadım daha ama yapanlardan biliyorum hepsi öyle kadın askerlerin. Yani sana bana benzemez dikkatli ol
02 Yorumla- +1 yıl
öyle olması gerekiyor. cıvık olursa olur mu hiç :D
+1 yılbelli mevkideki kadınlar her zaman tehlikelidir. aradaki seviyeyi kesinlikle bozamayacaksın ister asker ister müdürün olsun çok yanardöner olabilirler. bazen çok yüz güz olurlar sakın kanki oldum demeyesin.
10 Yorumla
+1 yılbizde kadın bir üsteğmen vardı ama çok da iyiydi, o kadar böceğin arasındaki tek çiçek :) onu görüp selam verip gülümsemesini görmek için sürekli yakın çevresindeydik :)
01 Yorumlaolum kıstırın dövün. olay olsun. sonra nasıl olsa basına yansır, gündem olur, size birşey yapamazlar. ama hep birlikte dövün. tek başına yapma :)
00 Yorumla
+1 yılKadınlar her yerde öyle sağlıkta da öyle erkek doktorlar onlara göre daha iyi olur kadınlar bencil davranır bilmiş davranır
23 Yorumla- +1 yıl
Alo Bimer e şikayet ediyorsun hemen soruşturma başlatıyorlar. azıcık araştırmacı olun hakkınızı arayın.
- +1 yıl
Allah sabır versin sizer
+1 yılBizdede vardı tüm bölüğün önünde kadın olduğuma bakmayın hepinizi * l*n diye bağırdı 0_o tüm arkadaşlar bu halde baktı birden :D
02 Yorumla- +1 yıl
Evet kolay gelsin dostum :) huyuna git yoksa ziker acımaz :D
Ne dayağı askerde ya abi dalga mi geciyorsunuz artik eskisi gibi değil dovemiyorlar en fazla küfür ;) cezalarla surundurur başka ne yapacak ki ama hak veriyorum komutanlara da bazıları hak ediyor
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. valla bana bayan subay gelmedi ama astsubay geldi o da bana rica minnet bişey istedi bir defasında onuda işim var dedim yapmadım mk :D
02 YorumlaAskerde yüzbaşı bana dedi hey diyarbakırlı ananı... !!! Benim kayış koptu kafa ağız burun dağıttım.. Burnu kırıldı.. Cezada almadım. Tavsiye ederim.
02 Yorumlasende kadın olarak askeriyede görev yapsaydın sende daha fazla sert olurdun empati kur biraz genç adam...
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılteğmenler genelde sıkıntılı oluyorlarr, şizofren gibi,
01 Yorumla
+1 yılSize iyi davranırsa gevşek olursunuz, sert davranmasının nedeni olgunlaşmanız için.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizde de vardı o denli bır bayan üstegmen. sızınkı kadar var dı yanı bagırıp cagırmalar her seye sınırlenmeler cok kısıye ceza verıyordu. yalnız bana pek karısamıyordu :) zaten kısa donem askerlık hemen bıttı kurtulduk.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo bayag azılıymıs yanı sonucta bayansın ama onları doguda gormek lazım bakalım ordada o sekılde davranabılecekler mı? benım askerlık yaptıgım yerde babamın samımı arkadası alay komutanıydı o yuzden bana pek karısmıyordu karı :)
Cevap sahibi+1 yıldogru dıyosun. şimdiden hayırlı teskereler kadını da kızdırma ceza almamaya bak huyuna gıt :) kolay gelsin
+1 yılböyle serseri komutanlar askerin psikolojisini bozuyor kadından komutan olmaiz cok sacma şikayet et
10 Yorumla
+1 yılDua edinde ben diilim komutanınız yoksa haliniz dumandı
01 YorumlaEee ciğeri beş para etmez insanlara boyun eğmek zorunda kalıyor insan naparsın kardeş askerlik böyle bişey içerde aslan kesiliyo lar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim pilot yüzbaşı o kadını rütbesiyle döver :D
01 YorumlaYo bizde bitane bayan yüz başı vardı meslektir adeta sendeki bu komutan erkeklerden çok cekmistir çok tepin mistir üstünde boşver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın komutanlar daha dıspılınlı oluyor askerlerlere taviz vermekten korkuyor sonucta bır kadın ya o kadar asker var demı.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyapcak bısey yok abim idare edicenn :D
+1 yılTipi nasıl kadının? Ya da vücudu? :D
12 Yorumla- +1 yıl
Merak...
+1 yılsevdım bu kadını:):):)
02 Yorumla- +1 yıl
şaka yapıyorum ya:)
Kadından komutan olmaz.
11 Yorumlatrip atıyolar mı acaba?
09 Yorumlahaaahaaa az bile sizlere :D
17 YorumlaAskerlik eziyet yeri ya.
00 Yorumla
+1 yılBencil olur kadın komutanlar
02 Yorumla- +1 yıl
Yok ama öyle vardi onlar kendini tatmin ediyor öyle yaparak azgın oldukları için
+1 yılBeter olun :D
03 Yorumla- +1 yıl
Aşağıdaki yorumlarını okuyunca bir üzüldüm ama katlanacaksın mecbur küfür etmesi pek hoş değil ama kadın olduğu için pek takılmayacağından sert davranıyordur herkese eşit benim abimde üsteğmen daha nelerini duyuyorum haline şükret abimin kaç er askeri şehit oldu şırnakta siz yine bir iki küfürle kurtuluyorsunuz bırak şikayeti askerlik o kolay değil
vay vay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelki cinsel sorunları vardır. sor bakalım :)))
01 Yorumlao kadını zikmeli
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026