Rüyamda bilenler varsa şeytan tarot kartını gördüm bütün tarotları toplamışım sonra onların kutusu gibi birşey var onu açıyorum tek bir kart almamışım oda şeytan tarot kartı sizce bu rüyanın bir anlamı var mı?
Bu arada tarotla ilgilenmiyorum ne baktiriyorim nede evimde var. Ama bir ara öylesine görünüşü hoşuma gittiği için alacaktım sonra boşver dedim kendime.
Bu arada tarotla ilgilenmiyorum ne baktiriyorim nede evimde var. Ama bir ara öylesine görünüşü hoşuma gittiği için alacaktım sonra boşver dedim kendime.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu çok Tarot falı baktırdığın anlamına geliyor djdmxjcj
Aslında evet ama gerçekten hayır baktirimiyorum
Bilinçaltında kaldığı içindir ya bazen rüyalara çok da büyük anlamlar yüklemeye gerek yok bence :-)
Çok büyük anlam yüklemedim ama neden o kart? Şeytan sonuçta 😂
Hemennn rüya yorumcusu olayımmm bakalımmm evetttt demek ki hayatında şeytan gibi biri var bul onu ve hayatından def et djddjdjnfnfm
aman hayatımda çok kişi yok zaten 😂 koronadan insanlarla olan iletişimim kesildi kim şeytanlık yapsın bana 😅
Dur bakayım sihirli küreme o ne diyor bakalım 😂
Ay bak valla 😅
Küremin de kafası karışmış ama şey diyor herkese dikkat etsin diyor az kişi de olsa herkes her an her şeyi yapabilir diyor jdmdjdjdj Ahh canım akıllı kürem hayat dersi veriyor resmen 🤣
ya teşekkür et benim adıma kürene öpüyorum onu dikkat ederim.
Bana uğrasın bir ara 😂
Rica ediyor hsjdhdj Tamam yollarım sana bir ara 😂😂
Tamam çok teşekkürler.😅
Rüya App bu uygulamayı indir ve sor bakalım gerçek kişiler yorumluyor
Teşekkür ederim rüyaları çok ciddiye alıyorum bazen anlamlari oluyor.
Evet öyle bende alırım bi yaz bakalım oraya
Yazicam
Bilmiyorum ama iyi birşey değildir bence tarot kağıdının ne olduğunuda bilmiyorum
Yani tarot kartlarının anlamlarina baktım bir ara ters gelirse negatif düz gelirse pozitif oluyormuş.
allah vs şeytan
Nasıl yani?