Sahura kalktım ve az önce yemeğini yedim. Karnım şiş olunca hemen uyuyamıyorum. Normale dönmesi için 1,5-2 saat KS bakarak bekliyorum. Bitcoin kullanmıyorum.
hacimle falan alakası yok :d btc'nin yaptığı son boğada her hafta bir coin vurduruyorlardı. Bunlarıda sırası ile vurdurdular zaten. şu an haberi olmayan her alacağım coin içerde bırakırmış gibi duruyor, bu yüzden sadece kısa kısa scalp işlemleri yapıyorum. Ayrıca biden vergi yasası üstünde çok durursa zararın daha çok katlanacak gibi dikkat et
Biden isterse çıksın tepinsin hot ve btt nin hacmini etkileyen Türkler bakarsan sıralamaya anlarsın try olarak girdisine bile USD ve usdt olarak alanlarda var ama sadece try girdisi bile dünyada Türkiyenin bu coinler üzerindeki etkisini anlamaya yeter
Görselde olan coinleri en çok bizimkiler alıyor ona bir şey diyemem. Zaten Bir şey diyince skecek gibi bakıyorlar:d ama birçok yatırımcı en ufak bir düşmeye 5 den aldığını 3 satıyor. Nese umarım senin aldığın fiyatın üstüne hepsi en kötü 5x yapar kanka ne diyim :))
Ben borsa sevmiyorum migros bile terste şu an ki ülkedeki ekonomik durum çok kötü kripto daha mantıklı geliyor 600 bin TL ile girdiler şu an 270 bin TL peri var
Yani oda doğru. Ama mesela yatırdıgın şirket batarsa o zaman ne oluyor? Yanlış anlama senin için sormuyorum, hani genel anlamda öğrenmek için soruyorum. ya da şirket batması gibi bi durum var mı çok oluyo mu?