Ben 7 8 ay önce dua okuyup niyetlenmistim rüyamda evlenecegim kişiyi ve mesleğini merak ediyorum diye mesleği soylemeyecegim birçok kişi vardı o meslek grubundan rüyamda 3 gün önce niyetlendim dua okudum bir sürü. Yine o meslekten birisi gördüm yani demek istediğim bu niyetlenmek ve evlenecegin kişiyi görmek doğru mu yani doğruysa ben o meslek grubundan birisi yapabilir miyim bilmiyorum bunu dua ile değiştirebilir miyim çok stresli bir meslek çünkü
Alay edecekler yazmasın birkaç gündür aklımda bir sormak istedim. Rüya ile evlenecegin kişiyi görmek mümkün mu
Alay edecekler yazmasın birkaç gündür aklımda bir sormak istedim. Rüya ile evlenecegin kişiyi görmek mümkün mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Meslek konusu abartı olmuş göremezsin sadece örneğin biri ile evlilik Yolunda olursun bu evlilik hayırlı mı değil mi diye istihareye yatmak var bu istihareyi de en az 7 8 kere tekrar etmeyi tavsiye ediyorlar
Hiç beklemedigim bir mesleki çok sasirdim o yüzden yazdim
Dediğim gibi bir iş yapılır bu hayırlı mı değil mi diye istihareye yatılır. Olay bundan ibaret.
Tamamdır tesekkurler
Rica ederim.
Hayır
Ne Hayır tam olarak rüya mi
Rüyada göremezsin
Tamam teşekkür ederim hiç beklemedigim bir meslekti o yüzden kafaya takmistim☺
Rica ederim her zaman
Hangi meslek
Soylemiyim ruyalarimi net anlatmayi sevmiyorum
Anladım sadece maslegi merak ettim o kadar
Sence doğru mudur rüya 2 kere gördüm de
Bn daha önce Bi kaç kez aynı rüyaları gördüm çıktı gerçek hayatta.. İhtimal. Blki doğrudur