• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Sizce gerçekmi?

tatlıpatatis
tatlıpatatis Takip Et
Xper 1 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Ben cinlerin varlığına inanıyorum amenna fakat büyüde kullanıldıklarına musallat olduklarına bu cin filminde anlatılanları yaptıklarına lanetli köylere musallat olduğuna falan inanasım gelmiyor gerçekten böyle şeyler var mı
Sizce gerçekmi?
Film Soruları Fal Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bunlar doğru şeyler.

Yaratılmışlar 3 varlıktan ibarettirBitkiler AlemiHayvanlar ( insanlarda buna dahil) alemiCinler alemi. Cinlerin yaşadığı yerlerde genelde harabeler, ıssız yerler, tarla falan gibi yerler diye biliyorum. Böyle yerlerde gece vakti gezmekte pek akıllıca değil. Ha musallat olma durumu da öyle durduk yere olmaz. Muhtemelen onların insana musallat olmasına sebeb biseyler olmuştur belki ondandır. Ayrıca cinler aleminden müslüman olan toplulukta var , bunları diğerleri ile karıştırmamak lazım. Onların bir kısmının müslüman oluşu da, Peygamber Efendimiz sav , yanındaki insanlarla bir yere giderken gece vakti bir yerde mola veriyorlar ve o esnada Kuran okurkarken, bunu duyan cinler Peygamberimiz ile konuşmaya iletişime başlıyor ve iman ediyorlar. İşte cinler içerisinde de İslam'ın muslumanligin yayılması bundan sonra oluyor

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tutku97
    Tutku97 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 98%
    Oğlak
    +1 yıl

r emın ol çok araştırdım hatta fılmde ızleyıp ızleyıp araştırdım. fılmde ısmı geçen kabılelerı duymuşsunuzdur aynı ısımde kabıleler varmış. büyüde kullanılan cınler ayrıydı onlarında adı vardı hatta zuzula yakaza duymuşsundur fılmlerden o kadar kötülerkı hıç merhametlerı yok. hatta öyle büyüler var kı hastalıkla düşmanını öldürebılırsın cınle anlaşma dahılınde anlaşmaya uymazsan sende ölürsün

0
    21 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Ya bende araştırdım ama ciddi ciddi varlarmmı hikaye gibi geliyor

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

hatta cınlerın padışahlarıda vardır dur tekrar araştırıp bılgılendıreyım

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Bekliyorummm

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

lanet olsun yorum çok uzun dıyor gönderılmıyor keşke yorum yapmadan önce gönderseydım

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

Yakaza
      Yakaza cinlerinin dini inançları bilinmemek ile birlikte, geceleri insanları izlemeyi ve eziyet etmeyi tercih eden bir kabile olarak bilinirler. Neden böyle davrandıkları kesin olarak bilinmese de tahmini olarak insanlardan zarar gördükleri için ya da bazı insanları cezalandırmak için olabilir. Yakaza cinleri halk arasında karabasan ya da albasması olarak da telaffuz edilir. Geceleri insanların rüyasına giren, vücudunu kitleyerek hareket etmesini ve ses çıkarmasını önleyen tehlikeli ve bulaşılmaması gereken bir kabiledir.

Cuhenna
      Cuhenna cin kabilesi, insanlardan pek haz etmedikleri bilinen bir kabiledir. Bazı falcı ve büyücüler ile görüştükleri, görüşme neticesinde karşılıklı olarak bir anlaşma sağladıkları ve bu anlaşma neticesinde büyü yapılması için büyücülere yardım ettikleri söylenir. İnsanlar ile en çok görüşen ve bu sebeple diğer cin kabileleri tarafından dışlanan bir kabiledir. Anlaştıkları büyücülere büyü yapılması konusunda yardım ettikleri için kendileri de büyücüden bir takım taleplerde bulunurlar. Eğer anlaşmayı bozan taraf büyücü olursa bunun mutlaka bir bedeli olur

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Ay korktum şimdi nasıl tuvalete gidicim dkdmdbdndn

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

Kulyas
      Kulyas cin kabilesi, cinler arasında, İslamiyet’ten önce Arap Yarımadası’nın en kalabalık ve aynı zamanda en tehlikeli cin kavmidir. Kilyas cinleri olarakta bilinirner, Marid ırkına mensup olup adeta cinler aleminin polis ve jandarmasıdırlar. İnsanlara aşık olan tek kabilesidir.

Zuzula
      Zuzula cin kabilesi, Marid ırkına mensup olan ve şeytanın fikirlerini benimsemiş fakat ona tabi olmamış bir kabiledir. Genellikle insanlara karşı en insafsız olmalarıyla bilinirler. Çoğu yerde bu kabilenin adı geçmez bile. Hatta bazı yerlerde simge ve işaretlerle gösterilir. Bu sebeple 66 rakamı, bazı kültürlerde lanetlenmiştir. 666 rakamı şeytanı temsil ederken 66 rakamıda da bu kabileyi temsil eder. Şeytandan sonra en tehlikeli varlık olarak gösterilmektedir. Definelerin yerlerini bulurlar. Ülkemizin birçok yerinde çok eskilerden beri saklanan altınların bu kabile tarafından gömüldüğü ve bunların çıkarabileceği de söyleniyor.

Nusaybin
      Nusaybin cin kabilesi, Ahkaf Suresi 29. ayette de belirtildiği gibi Hz. Muhammed'den (a. s.) Kur'an’ı dinleyerek müslüman olan ilk cin kabilesidir. Çok güçlü ve dindar bil kabile oldukları bilinir

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

hahaha ben bunların gece gece vıdeosunu ızledım anlatımı berbat bır sesle sanada lınkını atıyımde gece gece kork sjsjsjsjssjsj :D

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Şu an tuvaletin kapısına eşimi diktim beni bekliyor korktum 😂

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

devam edıyımı atmaya çünkü bu kadar az değıl

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Yorulmazsan at ya senin verdiğin bilgiler nette yok çok teşekkür ederim

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

Cin Padişahları
      Bilinen 7 adet cin padişahının üstünde daha üstün cin padişahları vardır. Kayıtlara geçen isimler ve görevleri aşağıdaki gibidir.

Pazartesi gününün padişahı Ebyad olup Cebrail isimli meleğe bağlıdır.
      Salı gününün padişahı Ahmer (Mihrez el-Ahmer) olup Semsemail adlı meleğe bağlıdır.
      Çarşamba gününün padişahı Bürkan olup Mikail adlı Meleğe bağlıdır.
      Perşembe gününün padişahı Şemhureşin olup Sarfiyail adlı meleğe bağlıdır.
      Cuma gününün padişahı Zübati olup Aynıyail adlı meleğe bağlıdır.
      Cumartesi gününün padişahı Meymun olup Kesfiyail adlı meleğe bağlıdır.
      Pazar gününün padişahı Mezheb olup Rukyail adlı meleğe bağlıdır.
      Bu yedi padişahın üstünde Rüusu Erba denilen dört büyük padişah daha vardır.

Padişah Taykel
      Padişah Kasveratin
      Padişah Kemtamin
      Padişah Marezin
      Yapılan tüm davet ve dua'lar en son bu dört büyük yeryüzü ruhanisine ulaşır. Bu dört büyük cin padişahı dünyayı ve dünyadakilerin tamamını temsil eder

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

mıhrez cın padışahı dıye fılm vardı ızledıysen adı geçıyor

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

Behnilem Cinleri
      Behnilem cinler aleminde bir kral olmasa da üst düzey bir cindir. O alemdeki cinler içinde toprakta yaşayan tek cindir. 4 ana element içinde en katı olan elementi kullanan bir cindir. Birçok definenin yerini bilir. Ama asla sahiplenmez. İnsanlara musallat olmaz. Aksine dost bir cindir. İnsanların içinde geçer ama asla muhatap olmaz. İnsanları sevebilen bir cindir. Aslı görevleri arasında buhari adındaki şifası cine yardımcı olmakta vardır. Doğadaki bitkileri tespit eder ve ilgili yerlere iletir. Bu cin mümin bir cindir ve herkesin arkadaş olmak isteyeceği bir cindir.

Lietli Cinleri
      Lietli cinleri adını dişi cinden almışlardır. Bu dişi lietli cin son derece akıllı ve olağan üstü vesvese verir. Lietli türleri genelde vadilerde ve yüksek yerlerde yaşarlar. İnsanlara olan musallatlarıı, güzel bir insan gibi görünüp kandırmaktan ibarettir. Aşırı derecede uyuşukluk ve kendini bilmezlik, bir hantallık yaratırlar. Kişi o geldiğinde dış dünyadan kopar gibi davranır. Çok havalı bir görünüşe sahip olan lietliler kendi alemlerinde de vesvese verebilir ve bazı cinleri kandırabilirler. Onlar şeytandan olmasalar da onun kadar yeteneklidir bu konuda. Ayrıca evli ve çocukları vardır

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

Müsfer Cinleri
      Çoğul adı müsferiş olan bu cin türü genel olarak tarlalar gibi kırsal ve incir ağaçlarında yaşarlar. Boyları 140 cm olan müsferler genelde iyi karakterlidir. Çok hızlı şekil değiştirebilir ve uzun süre o büründüğü şekilde kalabilirler. İnsanların en fazla seslerini duyabildiği bu cinler, hayvan ve insan sesini kullanarak bu boyutta seslerini duyurabilirler. İnsanlardan rahatsızlık duymazlar ve olağan üstü bir durum yoksa zararda vermezler. İncir ağaçlarına yaklaştığınızda destur çekmeniz dahaya hayırlı olur.

Alkarı Cinleri
      Lahusa kadınlara ve yeni doğmuş bebeklere musallat olurlar. Bebeğin kırkı çıkana kadar onu öldürmeye veyada değiştirmeye çalışırlar. Korunmak için lahusa ve bebeğin yalnız yalnız bırakılmaması ve başuçlarına Kur'an koyulması gerekir

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

İfritler (İfrit Cinleri)
      Tehlike sınıfında en üst düzeyde olan cinlerdir. Hatta öyle ki, islam Paygamberi Hz. Muhammed (s. a. v.), Miraca çıkacağı zaman ifritler toplanmış ve Hz. Peygamberi yakmak istemişler, bu olaya istinaden Nas ve Felak sureleri inmiştir. İfritler zarar verme yönünden ölümcül sonuçlar doğurur. Kişiye hastalık verebilir, gerekirse öldürebilirler. Ancak bu durum onlar için yasaklanmıştır (Bu yasağa uymayan kabilelerde mevcuttur). Ritüllere ve büyücülerin davetlerine icabet etmezler. İfritlerin, alim kişilere olan haseti bilindiğinden, eski dönem alimlerin ifritlerden korunmak çeşitli dua ve sembolleri üzerinde taşıdığı bilinir. İfritler, ormanın çok sık iç kesimlerinde ve derinliklerde yaşarlar. Yaşadıkları bölgede vahşi hayvanların ve kuşların barınamadığı söylenir. Asla kendi bölgelerinden insanların yaşadıkları kalabalık yerlere gelmezler. İnsanların kılığına girmezler ve yakın tarihte bir musallatı olayları olmamıştır.

Maridler (Marid Cinleri)
      Şeytanların, bu cinlerin şerrinden korunmak için bir çok kez inançlarına dua ettikleri bilinir. Tehlike sınıfında üst düzeyde olan bu cinler, asla davetlere icabet etmezler. Ancak ilmi konuda çok üst düzeyde olan, ilim ve irfan sahibi kişilere görünür ve konuşurlar. Ormanda genelde bataklık kenarlarında yaşarlar. Vahşi hayvanların ve insanların kılığına girebilirler. Asla kendi bölgelerinden insanların yaşadıkları kalabalık yerlere gelmezler. Zarar verme yetkileri yasaklanmıştır. Şu ana kadar bir insana musallat olmamışlardır. Ancak çok ciddi durumlarda, kendi soylarından gelen bir cine zarar verebilecek bir insan olursa (ki bu insanın çok üst düzeyde bir alim olması ve tecrübeleri gereği en az 80-85 yaşlarında olması gerekir) intikam için o kişiye anında fiziki zarar verebilirler.

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

Ervahlar (Ervah Cinleri)
      Genelde çocukları korkuturlar. Enerjileri bizim hissedemeyeceğimiz kadar düşüktür. Zarar verme yetkileri yoktur. Issız evleri mesken edinirler, köylerde, kasabalarda ve kalabalık ortamdan uzak yerlerde yaşarlar. Davet usulünce yapıldığında icabet ederler. Fakat insanlara musallat olmazlar. İnsanların kılığına girebilirler.

Velhan Cinleri
      Suyu, ateşi, yağı, bezi, ipliği vs gibi çok kullanılan günlük yaşantımızın parçası olmuş madde ve nesneleri çok kullandırır. Müsriflikle hem insanın maddiyatını hem de manevi yönden ziyanını sağlayarak zarar verdirir. tasarruf bilmeyen insana bol malzeme kullandıracak ki her yönden zarar gördürebilsin dikkatli olmamız lazımdır. Allah bize bolca yiyip içmemizi fakat asla müsriflik etmememizi öğütler

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

Vesnan Cinleri
      Uyku şeytanıdır. İnsanlar uykuya dalınca hemen esareti altına alarak bütün kötülüklere vakıf kılar. Rüyasını karıştırır kötü hallerle intiza ettirerek kulun aklını karıştırmaya çabalarlar. Çoğu insan görmüş olduğu kötü rüyalar sonucunda çok kez hataya düşmüşlerdir. Okuyup kendimizi koruma altına almadan uyku haline geçersek şeytanın oyuncağı oluruz.[5]

Zellenbur Cinleri
      Esnafa ve ticaretle uğraşanlarla hep haşır neşir olur, bozuk mal ve kötü ticaret yaptırmaya çalışır. Nedeni ticaretle uğraşana hile yaptıracak ki her şeyle insanı ziyana sokabilsin. Kul hakkı ile rabbimizin huzurunda kurtuluşa kavuşamayalım düşüncesindedir

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Çok güzel açıkladın teşekkür ederim

Yorumla
    • Tutku97
      Tutku97
      Oğlak
      +1 yıl

eeee uyuyabılcenmı bunları okuduktan sonra :D. D

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Uyurum ya çok korkunç değil hem yalnız uyumadıktan sonra sıkıntı yok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

9

Cevap

• KaraOglan_
    KaraOglan_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    Yengeç
    +1 yıl

şahit olduklarıma şahit olsaydın böyle bir soru sormazdın :)

0
    4 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Ya harbiden var mı kandırma bak

Yorumla
    • KaraOglan_
      KaraOglan_
      Yengeç
      +1 yıl

neler neler var... gece gece korkutmak istemem ama gerçekten var.. o yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor musallattan kaçınmak için.

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Ne gibi şeylere dikkar etmek lazım korkmam eşim yanımda 😂

Yorumla
    • KaraOglan_
      KaraOglan_
      Yengeç
      +1 yıl

en önemlisi abdestsiz gezmemek gerekiyor. gece sağa sola birşey döküp atmamak gerekiyor sıcak su lavobaya bile döksen besmeleyle dökmen gerekiyor.. gece ıssız yerlerde çok dolaşmamak gerekiyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Var tâbii. Bizim köyde cinleri yakalayan mollalar vardı. Bir keresinde yanlışlıkla beni cin sanıp içi sarımsakla dolu bir odaya atmışlardı.

0
    9 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Ya testis geçme

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

*testis

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Lan sndnddbsjsbvwev

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Valla ben inanmıyorum ama tam emin de değilim. Şimdiye kadar cin çağıran yöntemleri denedim, işe yaramadı. İşin doğrusunu Tanrı bilir.

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Ay iyi ki gelmemiş geri gitmiyorlarmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok be tamamen psikolojik. Yalan dolan hepsi. İnanma. Ben gözümle, açık bilincimle şahit olmadım. İnanmak durumunda da değilim.

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Bak ben varlıklarına inanıyorum lakin bizimle uğraşmazlar durduk yere bence o molla dediğin tipler para koparmak için yapıyor korkmadın mı seni sarımsakların içine atarlarken

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ciddiye mi aldın sen, şakaydı o.

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Yaaaaa ama niye ya, 🤣

Yorumla
  • Tweety1976
    Tweety1976 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 787 cevap paylaştı.

Fazla ugrasma gelirler gitmezler bi daha.. tovbe tovbe

0
    0 Yorumla
  • ₐₗyₐₗy
    ₐₗyₐₗy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    Başak
    +1 yıl

Bu konuları fazla kurcalama benden söylemesi. İnanmayıp dalga geçenlerin çoğunun başına bir olay gelmiştir emin ol.

0
    1 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Hayır dalga geçmiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Evet benim dedemin dedesi büyü yapabiliyormuş bir keresinde anlatılana göre kızın birisi çeşmeye su almaya gidiyormuş bak şimdi bizim yanımıza gelecek demiş amcama tırnağına bişeyler yazmış kız bunların yanına gelmiş

0
    0 Yorumla
  • Çalısüpürge
    Çalısüpürge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    Koç
    +1 yıl

Var böyle şeyler. Burda anlatsam uyuyamazsın bi daha. O nedenle çok araştırma bu konuları

0
    4 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Ya anlatsana

Yorumla
    • Çalısüpürge
      Çalısüpürge
      Koç
      +1 yıl

Ben de bir zamanlar senın gibi inanmazdım da yaşayınca inandım.
      Bu konuları çok incelememeni, sormamanı tavsiye ederim.
      Bahsettigin an etrafına doluşmaya başlarlar.

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Ya sürekli araştırıyorum izliyorum bişi olmadı bence fazla büyütülüyor

Yorumla
    • Çalısüpürge
      Çalısüpürge
      Koç
      +1 yıl

Bigün bir yerde başına iş alırsın.. Vazgeçin derhal.

Yorumla
  • Adınıısennkoyy
    Adınıısennkoyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    İkizler
    +1 yıl

Var tabi ki onlarda canliymis iyi huylu suda varmış kötü huylusuda

0
    0 Yorumla
  • şabanzengin
    şabanzengin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    Koç
    +1 yıl

Ya şimdi hocalık taşlamak istemiyorum ama büyü haram ve cinlerin musallatı doğru bence

0
    1 Yorumla
    • şabanzengin
      şabanzengin
      Koç
      +1 yıl

Taslamak

Yorumla
  • MAKARANİ
    MAKARANİ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 77%
    Boğa
    +1 yıl

Böyle birşey var ama büyüyle uğraşanlarda olur

0
    0 Yorumla
  • Benimbaşkasıdeğil
    Benimbaşkasıdeğil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    Başak
    +1 yıl

Dinlemek ister misin

0
    2 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Evett

Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Aldım

Yorumla
  • Sgsfehtgf
    Sgsfehtgf Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    Oğlak
    +1 yıl

Hıhım kuranda da var büyü. Kaçın bulaşmayın diyor.

0
    2 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Tamam büyü varda filmlerdeki gibi cinler musallat felan var mı

Yorumla
    • Sgsfehtgf
      Sgsfehtgf
      Oğlak
      +1 yıl

Evet grup şeklinde geziyolar.
      Ama filmlerdeki gibi saçmalıklar yok.

Yorumla
  • monicavespucci
    monicavespucci Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    Oğlak
    +1 yıl

var knk

0
    2 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Nerden bilion knk

Yorumla
    • monicavespucci
      monicavespucci
      Oğlak
      +1 yıl

sahit oldum cevremden

Yorumla
  • dilankayikcii
    dilankayikcii Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    Boğa
    +1 yıl

HAklısn

0
    1 Yorumla
    • tatlıpatatis
      tatlıpatatis
      Boğa
      +1 yıl

Aşırı hayal ürünü bence

Yorumla
  • deepend0
    deepend0 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    Oğlak
    +1 yıl

Evevettt tjhtjrj4j4

0
    0 Yorumla
  • Senaax343434333333
    Senaax343434333333 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    Kova
    +1 yıl

Yavrucum onu Allah bilir git uyu ya gece gece

0
    0 Yorumla
  • hotterthanhelll
    hotterthanhelll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    Balık
    +1 yıl

hayır yok

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Sizce gerçekmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce fal gerçekmi? 7 cevap verildi
Sizce doğrusu nasıldır? 4 cevap verildi
Gerçek mi sizce? 4 cevap verildi
Rtüel gerçekmi? 5 cevap verildi
Sizce doğrusu ne? 16 cevap verildi
Sizce doğrusu nedir? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manzaraya karşı favori içeceğiniz hangisi?
  • Konuşmayı seviyor musun?
  • Aşka ayrılık zor mu?
  • Doktoru dinler misin?
  • Civic Fd6 nin iç tasarımı nasıl sizce?
  • Ulaşınca heyecanını kaybettiğiniz bir şey oldu mu?
  • Erkekler de zengin sevgili hayali kurar mı?
  • Bu eller sadece soru sormuyor 😃?
  • Yıllardır erken uyuyamıyorum, uyku düzenimi kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim?
  • Marjinal bir tarzınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨