Annesi bütün civcivlerini öldürmüş sadece bu ikisi hayatta kalmış. Şu yatanın sırtında yara var. Elime aldığım ona nazaran daha canlı, hareketli ve ötüyor. İkiside biraz hareket edip kafalarını düşürüyorlar. Pet şişede yanlarına sıcak su koydum. Yemlerini yiyemiyorlar. Peynir suyu verdim iyi gelir diye. Ne yapmalıyım? Şuanda veterinere gidemem evde çözümler nelerdir nasıl canlandırırım?
Yemeklerini yiyemiyorlar sadece zorladım biraz su falan içirdim. Akşam annelerinin altında yatıyorlarmış sabah kalkınca hepsini baygın halde bulduk. Anneleri saldırmış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok geçmiş olsun sıcak tutmak en doğrusu üşümemeleri lazım
Anneannemin civcivleri ama bakmak için kendi evime götüreceğim, tavsiyelerin var mı?
Su içebiliyorlarsa şekerli su ver üzerlerindeki stresi alır
bunlar anne olmadan ölürler.
Anneannemin civcivleri ama bakmak için kendi evime götüreceğim, tavsiyelerin var mı?
ya bilmiyorum ama bunların vücut sıcaklıklarını ayarlaman ve beslenmesini miktarına göre iyi yapman lazım yoksa ölürler.
Yemek ye su icerlerse düzelir yoksa ölürler
Yemeklerini yiyemiyorlar sadece zorladım biraz su falan içirdim. Akşam annelerinin altında yatıyorlarmış sabah kalkınca hepsini baygın halde bulduk. Anneleri saldırmış.
😥iyileşmiyoya 😔