Biyokimya mezunuyum ingilizcem C2 seviyesinde ama doğru düzgün iş bulamayınca kpss ile pöh alımlarına girip kazandım (23 yaşında kazandım). (Kısa keseyim) şu anda ateşe görevi için Kanada'ya gideceğim aynı zamanda eğitim alacağım %90 oraya yerleşeceğim gibi (biraz karışık) 34 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. 9 kez reddedildim bugüne kadar ama öz güvenim sarsılmadı. Beni ortaokul mezunu pazarcılık yapan bir kadınla (28) tanıştırma niyetindeler. Kızı görmedim sadece eğitim düzeyini ve yaşını biliyorum.
Not: Kızın mesleğini ve eğitin düzeyini yazdım onu küçük görmedim. Yanlış anlaşılmasın. Benim annem ilkokul babam lise mezunu zaten :)
Not: Kızın mesleğini ve eğitin düzeyini yazdım onu küçük görmedim. Yanlış anlaşılmasın. Benim annem ilkokul babam lise mezunu zaten :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tanımaktan zarar gelmez belki iyi biridir onunla kendini tamamlarsın belki olmazsa da söylersin biter. Ben görücü usulü evlilikleri destekliyorum.
olm cok şanslısın lan eğer yazdıkların gerçek ise boşver evlenme burdan biriyle ya da eğitimli biri ile evlen görücü usülü olmaz kanadada falan sıkıntı çıkar + eğitimsiz kişilerin aldatma olasılığı da çok fazla
Bende avrupaya yerlesecegim haydi hayırlısı diyeyim
C2 olduğun kanısına nereden vardın? Cambridge doktoralı ingiliz dili edb. mezunu bir tanıdığım bile c1 olduğunu söyledi. c2 native speaker demekmiş.
Ateşe görevi için İelts ve toefl a girdim ve bunun için kursa gittim. Tamamladığımda sertifika verdiler o nedenle C2 dedim. Dediğiniz doğru olabilir ben pek anlamıyorum ama soruyla alakasını anlayamadım cevabınızın.