Fritzl vakasını hatırladınız mı?

16 yasimda iken ogrenmistim 1 hafta kendime gelememistim hani su avusturyadaki öz kızını 24 yil boyunca evinin bodrumuna esir tutup tecavuzler edip kizlarindan cocugu olan s... zi diyorum
Iciniz ne kadar rahat eder bilmiyorum ama elisabeth'in ve cocuklarinin evlerini devlet yillarca korudu evlerine yaya ve arabayla yaklasmanin para cezasi bile var elisabeth ehliyet almis ve hayatinda birisi varmis alisveris yapmayi cok seviyormus..
Psikopat josef fritzl'a gelecek olursak neden taciz ettiği vs 16 yaşımdan beri ara ara hep araştırdım dilimi geliştirdikçe yeni bilgiler buldum
Josef fritzl (elisabeth'in babası) annesiyle problemleri varmis ve annesini arzuluyormus kizi elisabeth'i annesi yerine koyup tecavuz ettigini soylemis. Ve kendini söyle savunmus "ben ona kotuluk yapmak istemedim onu dis dunyadan korumak istedim)
Biz kime guvenecegiz oz baba yahu oz baba ayrica bu psikopat hakkinda o donemler bir iddia daha varmis kizi elisabeth yaslanmaya baslayinca elisabeth'den olan kizinin kizi kerstin fritzl'ida tecavuz ettigi soylenmis. Elisabeth bugun 55 ilk kizi kerstin ise 32 yasinda
Olayda rol alan herkes yasiyor cani pislik de dahil olmak uzere ekleme yapayim cani suur kayiplari yasiyormus yasindan dolayi