berbat iğrenç bir dönemden geçiyorum depresyondayım ama dışarıya belli etmiyorum normalde orta seviye bi öğrenciyimdir ama duygusal olarak pek iyi olmadığım için denemelerde netlerim düşüyor ailem bunu gördükce bana baskı yapıyorlar biliyorum iyiliğim için ama biraz kafa dinlemem gerek 1 hafta okula gidemedim geçen hafta yakın arkadaşımdan korona çıktığı için gitmedim aileme okula gitmek istemiyorum desem anlamazlar hasta numarasını da yemezler ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
telefonumu bile aldılar o derece sıkıyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
12. sınıfım
Yarın deneme var ve okula gitmek istemiyorum yargılamadan yardımcı olursanız sevinirim?
Kötü sonuçlar almamın nedeni bana çok baskı yapmanız ve benim de sizin yüzünden stres olmam beni rahat bırakırsanız ben zaten yeterince elimden geleni yapicam şeklinde konusursan belki az da olsa seni anlarlar gerçekten çok kötü bir sey
ya ilk başta derslerim iyiydi sorunlarım sıkıntılarım yoktu sonra habersiz bi deneme yaptılar hiç çalışmadığım haftaya denk gelmişti sonuç geldi sonuç yerlerde ailem de çok dikkat eder notlarıma onlara anlatsam bile sizin dediğiniz gibi desem işine gelmediği için diyeceklerdir
Bu sene öğrencilerinin tamamının mı kaderi bu olur beee gülmicek mi bizim yüzümüz yapcak bişey yok paşa paşa gidiceksin malesef bulursan çözüm bana da söylee
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
gülmüyor yüzümüz hasta numarası yapsam yemezler ne yapıcam bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Direkt ailene şu an gitmek istemiyorum desen olmaz mı
denemeden kötü sonuçlar alacağın için istemiyorsun diyecekler
Kötü sonuçlar almamın nedeni bana çok baskı yapmanız ve benim de sizin yüzünden stres olmam beni rahat bırakırsanız ben zaten yeterince elimden geleni yapicam şeklinde konusursan belki az da olsa seni anlarlar gerçekten çok kötü bir sey
ya ilk başta derslerim iyiydi sorunlarım sıkıntılarım yoktu sonra habersiz bi deneme yaptılar hiç çalışmadığım haftaya denk gelmişti sonuç geldi sonuç yerlerde ailem de çok dikkat eder notlarıma onlara anlatsam bile sizin dediğiniz gibi desem işine gelmediği için diyeceklerdir
Bu sene öğrencilerinin tamamının mı kaderi bu olur beee gülmicek mi bizim yüzümüz yapcak bişey yok paşa paşa gidiceksin malesef bulursan çözüm bana da söylee
gülmüyor yüzümüz hasta numarası yapsam yemezler ne yapıcam bilmiyorum
Gülmez yüzümüz 😂😂
ya yarın denemeye girmemem gerek napıcam ya :(((
hangi şehirdesin
İzmir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!