Arkadaşımın arkasından konuştum ve pişmanlıktan helallik istedim oda helal etti ama her fırsatta bununla beni bunla rezil ediyo?

Çok yakın bi kankam var, aynı zamanda kuzeniz. Bir keresinde nefsime yenik düşüp dedikodusunu yaptım ama sonra pişmanlıktan gidip helallik istedim, o da helal etti hakkını affetti. Ama nedense toplum içinde, kalabalık bir ortamda ve ortak arkadaşlarımızın olduğu bir çevrede beraberken beni sürekli ezmeye çalışıyo, sürekli "Bakın bakın, buraya bakın. Kankam dedikodumu yaptı" der gibi çok açık imamlarda bulunuyor. İster istemez geriliyorum ve suçlu hissettiğimden dolayıda"Sus, helallik falan istedin ama o haklı" düşüncesine girip basbaya beni arkadaşlarımızın önünde rezil etmesine, bi açığımı vermesine izin veriyorum. Çokta utangaç biriyimdir "neden orda öyle dedinki? Biz aramızda helalleştik sende affettin neden sürekli açığımı arar gibi beni küçük düşürüyosun?" Diyorum. O da "knk yaa şaka yapıyorum beeenn ciddi olmadığımı bilmiyon mu" falan diyip konuyu geçiştiriyo. Sizce ne yapmam lazım. Tamam başta bir hata yaptım ama sonuçta helallik istedim ve affettiğini söyledi. Buna rağmen beni her daim küçük düşürmeye çalışıyo yok yüzün sivilceli yok çok kilolusun yok şöylesin gibi ama hep şaka yaptığı bahanesiyle çocuğun ağzına şeker verir gibi susturuyo, sizce ne yapmam lazım nolur akıl verin
Arkadaşımın arkasından konuştum ve pişmanlıktan helallik istedim oda helal etti ama her fırsatta bununla beni bunla rezil ediyo?