Maskenin fiyatını bilmiyorum diye bir ton laf etti
Güncellemeler
+1 yıl
Her boka bagırıyor nefes alamıyorum artık yıllardır onun yüzünden ozguvenim yok zaten hala devam ediyor 23 yaşına geldım hala aşağılayıcı laflarına devam ediyor
Babam beni çok aşağılıyor kendimi yetersiz hissediyorum napıcam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üzülme bilmiyorum neden böyleler hadi yabancı birine dese anlarsın ama kızın yani ne gerek var merhamet saygı yok yalnız değilsin bu arada
Bazı babalar öyleler asla takılma dediğine evet tavrı yanlış ama illaki fark eder yanlış olduğunu sabret sadece
Farketmez fazla iyi düşünüyorsun
Sen babanını Çekemiyorsun annen nasıl çekiyor bu adamı
kac yasında bilmiyorum ama saglık sorunları var babanın
Aileni seçemiyorsun işte, he de geç çok takılma. Sen kendini bildikten sonraa
wtf ne gereksiz bir baba garip seni evden göndermeyi düşünüyordur
Ayni sekilde benimde annem :( biliyomusun bende kendimk çok yetersiz hissediyorum
O ne diyor mesela sana
İşte sen bi işe yaramazsin senden bi halt olmaz vb hatta annem evde bisey bozulsa hemen beni suçlar bi bozmadigin o kalmisti vb...
İşte böyle yaptıjları için gençlerin kendine ozguvenleri olmuyor sebep aile kötü ailede aşağılayan ailede yetişme
Çok kötü birşey yapıyorlar farkında değiller geleceğimizi mahfediyorlar
Evet canim kesinlikle istersen dertlesebiliriz yani tabi istersen kaç yaşındasın
Canım kusura bakma görmedim mesajını olur konusabiliriz 23 yasındayım sen
Bende 22 yasindayim canim gizliden çıkayım istek atmak istersen dertlesiriz
Attım istek ben xper 1 imde önce sen yazabilir misin canım
Tabiii
niye beni engelledin ki ben sana ne yaptım ne güzel konuşuyorduk çok üzdün beni konuşmak istemessen söylemen yeterliydi :(
Babanın ciddi sorunları var
Sinirli çok
Var zaten sorunlu psikolojisi bozuk belli tedavide olmuyor ama kendini normal sanıyor
Babalar cahil babalarımızs
Cahilsin diyor bela okudu bana ya ne var bilmiyorsam maske almadım daha once ben gidip
onlar almıştı yani bu sefer ben aldım bir ton laf etti fiyatı sormamısm vilmiyotmusum diye
E kendisi bilmiyor baş cahil o takma sen onus
Sen bu babayı takarsan zehir olursun zehir he de geç
Zaten ozguvenim yok sebebide babam
cok kotu ve insanı aşağılayan bir adam
Onuda çocukken kesin çok aşağıladılar sanada aynısını yapıyors psikolojik sen he de geç güçlü ol kadın
Doğru söylüyorsun böyle olabilir evet
öyle yapıcam cok moral oldu sağolun
rica ederizs
🌹🌹🌹
Konuşmayı denesene
Konuşabilinecek bir baba değil sinirli psikopat herifin teki
O zaman sende her şeyine he de geç
Aynen öyle yapıcam artık
takma kafana