anormal olmadığımı kanıtladınız..
Yaz mevsimini sevmeyenler burdamı?
anormal olmadığımı kanıtladınız..
sevmiyorum sıcağı yağmurlu kasvetli hani herkesin içini karartan hava vardır ya ondan istiyorum benim içimi karartmıyor ilham veriyor bana hatta sen de tam yerine düşmüşsün sıcağı sevmeyen biri olarak :)
Kış insaniyim ben ya soguga bayilirim yaz ne oyle vicik vicik
Cevap
4Cevap
Yaz mevsiminden nefret ediyorum kiş mevsimini de cok severim kazaklar botlar cizmeler şallar atkilar :D
Tabi ya yagmur kar kiş ve sonbahar a asigim kahve sicak cikolata battaniye kitaplar filmler.
yazin bunlar yapilmiyo terliyosun bunaliyosun havuz deniz de bir sure sonra sıkılıyosun :D
Nefret ederim yazdan. Yaşasın kış mevsimi, kar ve botlar!
Aynen bende Antalya'da yaşıyorum ve yaz nefret ettiğim bir mevsim oldu. Saçımı toplamak zorundayım yoksa sıcaktan pişerim. Yakın bir mesafede olan biryere bile otobüsle gidiyorum
Yaz mevsimini sevmiyorum.. yagmurlu hafif sisli ve hafif soguk mevsim benim mevsimim.. yagmur hic durmadan saatlerce yagmasi beni oyle mutlu ederki bu acayip bir duygu.
pek sevmem. Sicagi sevmem. Uyusuk kafam oluyor, ogleden sonra uykum geliyor, cok durgunum.
antalya yaşanacak yer beeee... gir denizeeee havuzaaa keyfine bak... heryer cıvıl cıvıl... kışın b*k mu varrr... soğuk renksiz :(
ben ben ben!!! izmirdeyim ben de gün sayıyorum kış gelsin diye kaçıp rize artvin oralara yerleşmek lazım beni anca oralar paklar
buradayım kanka yaz mevsimini hiç sevmiyorum
ben gönderdim ama hala cevap gelmedi sanırım evrenler arası sekmelerde takıldı
Nefret ediyorum bu sıcaklardan. Bunaldım iyice
Rusyaya gidelim kanks?
Soğuktur kanks aralıkta falan gıdelı -40 ları falan goruruz ben hem denizi sevmem hem sıcagı sevmem o yuzden gitmeyi planlıyorum :D
Kızları ısıtır bizi :D
kış güzeldir :)
Sonbahar daha daha iyi.
Allah gahretsin nefret ediyom
Her mevsim tadında güzeldir.
Cok sıcağı bnde sevmem en iyisi sonbahar
Bende hiç sevmiyorum ya
Kış daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?