Ben kendi kanımı emiyorum sürekli, dudağımın iç kısmında ve bir bölümünde hep kapanmamış yaralar vardır. Tadını seviyorum. Parmaklarımı kanatırım hep emmek için. Yani korkuyorum haram olduğunu biliyorum ama istisna var mı? Bir de hem ramazan ayındayız. Oruç açana kadar dudağımı biraz olsun kanatmamak için kendimi zor tutuyorum. Daha kolay olduğu için çoğu zaman dudağımdan emiyorum kanı. Bazen parmaklarımdan. Şimdiye kadar sadece kendi kanımı tükettim. Kendimi ucube gibi hissediyorum ama geçen birinde daha böyle bir şey olduğunu duydum ve rahatladım az da olsa. Ne yapmalıyım? Yardım edebilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende de var bir adi vardir kesin bunun da biz bilmiyoruz. Yanu kendimi bildim bileli emiyorum cunku et de yiyorum titnak kenarindaki etler ayak parmaginin etrafindaki dahil. Yara kabugu nerde olursa yerim tabiki kendikilerim ama. Bence bunun adi var benimki ilerlemis hali seninki baslangic. Ama haram oldugunu bilmiodum kan emmenin resmen dikkat ederim ben bundan sonra hassas konum benim ona ragmen bilmiomusum sagol.
Ben de kendimi bildim bileli emiyorum. Parmağımı kanatmam için de illaki etleri ya da deriyi ne dersek soymam gerekiyor ya da biraz açılması, bence beni anladın. Haram olduğunu ve zorunda kalınmadığı sürece aşırıya gidilmemesi gerektiği belirtilmiş Kuran da.
Namaz kılıyorum ve abdestin bozulmaması için de kendimi tutmam gerekiyor. Bir taraftan da sanki suçlu gibi hissediyorum ama durduramıyorum kendimi
Haram girince vücuda 40 gün ibadet kabul olmuyor diye biliyorum. İnsallah yanlis bilgi değildir. Sen de biliyorsundur dogruysa. Dusunsene 40 ustune 40 ibadetin hic kabul olmaz. Bence bunu düşün biraz da. Ayrica cok stres mi yapıyorsun senu en iyi ben anlarim ama stres yaparken cok yerim emerim ben
Sonuçta kendi kanımız ama emip tükürürsem haram olur mu acaba?
Kendimi durduramıyorum. Biraz iğrenç gelebilir sana ama beklesem kan ile zaten fazla da olmuyor sonra tükürsem?
Bence mantıklı.
Bence hic yapma risk almaya degmez. Bunlar zararlı hesaplar. Sen en igisi nasil stres yapmam gubi seuler düşün seninki benden dahs ileriymis çünkü ben zevkine emiyorum istesem bırakırım
Ahahaha rahatla tatlım kanı benim kadar sevmen imkansız kana karşı büyük zaafım var sorunu okuduğumda bile iştahım arttı
Benimde damaklarımı kıstırıp kaynatıp içiyorum ya da yaramdan elime kan ulaşsa hayvan gibi yaşayarak temizliyorum elimi haram olduğunu o an bilsem bile içiyorum çok üzülüyorum günah diyorum olmuyor ne yapıcam
Ben emmek için kanatmam ama kanadığında istemsizce emiyorum ben de içi bisey anlamadım
Ben emmek için kanatıyorum ama kanarsa da emiyorum sebep oluyor.
Yinede bu ay tutacağım kendimi ya da emsem de yutmayacağım.
Vampir misin git baskasjnin kanini emsene 😅
Yaş çok önemli bu konuda. Kaç yaşındasın?
Ve kaç yıldır bu durum var?
Kendimi bildim bileli
Kaç yaşındasın?
Benim de kanımı emsene
Afiyet olsun