Diğer Oruç tam olarak saat kaçta başlıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben İzmir de yaşıyorum ve Bugün oruç tutucam saat kaça kadar yemek yiyebilirimİmsak vaktine kadar mı yoksa Sabah ezanına kadar mı Oruç tam olarak saat kaçta başlıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HappyOrPsycho Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İmsak vaktine kadar yiyebilirsin akşam ezanındada orucunu açıyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Yorumla HappyOrPsycho +1 yıl Evet bunu bilmeyen mi var Yorumla Soran +1 yıl Ben biliyordum ama emin olamadım bazı insanlar sabah ezanına kadar yemek yiyebilirsin dedi ama senin söylediğin doğru İmsak vaktin de başlıyor. Yorumla
DışGüveysi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Ezana kadr bro 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İmsak vaktine kadar değil mi ya Yorumla DışGüveysi +1 yıl Ezanı baz al sen :) şu an ezan imsakta okunuyor. Ama normal de ezan geç okunur ramazanda tam imsak vakti okunur o yüzden ezana uy sen :))) Yorumla Soran +1 yıl İmsak saatine uyucam Teşekkürler Yorumla DışGüveysi +1 yıl Önemli değil Allah kabul etsin...👋👋 Yorumla
Elyoya Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl İmsak vakti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İmsak vaktine kadar yemek yeyebilirim yani öyle mi Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Int yazsana İzmir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İmsak vaktine kadar yiyebilirsin akşam ezanındada orucunu açıyorsun
Emin misin
Evet bunu bilmeyen mi var
Ben biliyordum ama emin olamadım bazı insanlar sabah ezanına kadar yemek yiyebilirsin dedi ama senin söylediğin doğru İmsak vaktin de başlıyor.
Ezana kadr bro
İmsak vaktine kadar değil mi ya
Ezanı baz al sen :) şu an ezan imsakta okunuyor. Ama normal de ezan geç okunur ramazanda tam imsak vakti okunur o yüzden ezana uy sen :)))
İmsak saatine uyucam Teşekkürler
Önemli değil Allah kabul etsin...👋👋
İmsak vakti
İmsak vaktine kadar yemek yeyebilirim yani öyle mi
Int yazsana İzmir