Çok garip bir rüya gördüm anlamı nedir acaba😂😂?

Rüyamda annem mantı hamuru açıyor bende sevgilimle konuşuyorum görüntülü sevgilimde açıyormuş hamur ne alakaysa😂😂 neyse işte biz konuşurken annesi çıkıyor kameraya bu ne güzellik falan diyor bana teşekkürler diyorum bize gelsene bir diyor annesi bende tamam geliyim diyorum bizim yan komşumuzmuşya keşke öyle bir şey olabilse😂 girip oturuyorum çok heyecanlıyım ama babası bir şeyler diyor bende anlamadım amca diyorum annesiyle ablası sağırmısın kulağında bir sıkıntımı var diyorlar bende hayır gayet iyi duyuyorum sadece heyecanlandım diyorum annesi telefonundan benim küçüklük resmimi gösteriyor "yiyip yiyip yatmış çok belli" diyorlar bende susuyorum sonra sevgilimin eniştesi geliyor benim elimi sıkıyor ve bana 50 kuruş 50 kuruş olucak şekide 4 lira veriyor bende istemiyorum diyorum adam geri alıyor bu sefer kucağıma bırakıp gidiyor bende ablasına alın kocanıza verirsiniz istemiyorum diyorum sonra annesi resim çekinelim diyor kucağıma kocaman bir ayna koyuyor ve beyazmıydı krem rengimiydi bir şapka takıyor başıma ne alakaysa ablası sarılıyor bana resim çekiniyoruz böyle bitti rüyam siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada sevgilimle çocukluğumuzdan beri görüşüyoruz 6. Senemiz ve 18 yaşındayız ikimizde ailelerimiz biliyor tanıyorlar birbirlerini...
Çok garip bir rüya gördüm anlamı nedir acaba😂😂?