Diğer Beni Bu Gafletten uyandıracak var mı ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor son 1 2 yıldır. düştüğüm gafletten uyanamiyorum.samimi bir sekilde uyarabilicek kimse var mı.ramazan hatırına Güncellemeler+1 yıl kimse. yok mu 1 tane insan. Beni Bu Gafletten uyandıracak var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı. Zariyat Suresi 56. Ayet ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım her şeyini bir kenara bırak ve bu dünya ya ne için geldiğini düşün zengin olmak 30 tane evin olması eşin olması çocukların olması için değil hiç kimse bu dünya ya bu yüzden gönderilmedi bunlar teferruat . bu dünya ya sonsuz cenneti kazanmak ya da sonsuz cehennemi mi hakedeceğiz bunu görmek için geldik gafletin nefsin ve şeytanlar. ölmeden önce uyan çünkü öldükten sonra zaten uyanacaksın ama iş işten çoktan geçmiş olacak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zariyat Suresi 56. Ayet
ben insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım
her şeyini bir kenara bırak ve bu dünya ya ne için geldiğini düşün
zengin olmak 30 tane evin olması eşin olması çocukların olması için değil
hiç kimse bu dünya ya bu yüzden gönderilmedi
bunlar teferruat . bu dünya ya sonsuz cenneti kazanmak ya da sonsuz cehennemi mi hakedeceğiz bunu görmek için geldik
gafletin nefsin ve şeytanlar. ölmeden önce uyan çünkü öldükten sonra zaten uyanacaksın ama iş işten çoktan geçmiş olacak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!