Diğer İyi geceler arkadaşlar sahur yaptınız mı keyifler nasil? Burak236637 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ramazan-ı şerifiniz hayirli olsun kardeşlerim sağlıcakla kalın🌹☺️☺️ Güncellemeler+1 yıl Haydi yorumlar ☺️ İyi geceler arkadaşlar sahur yaptınız mı keyifler nasil? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 4b cevap paylaştı. Sizin de Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun 🤲🏻 Ramazan ayı size ve sevdiklerinize sağlık, sıhhat, huzur , mutluluk ve bereket getirsin inşallah. Henüz yapmadım birazdan yapacağım Allah'ın izniyle. Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin inşallah 🤲🏻 1 3 Yorumla Burak236637 +1 yıl Amin güzel insna rabbim seninde sevdiklerini korusun büyüklerinin ellerinden küçüklerinin gözlerinden öpüyorum allah tuttuğun oruçları kabul eylesin peygamber efendimizin sünneti üstüne olsun🙏🤲 Yorumla Sine09 +1 yıl Allah razı olsun, güzel duaların için çok teşekkür ederim 🤲🏻☺️Amin ecmain. Hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar. 🤲🏻 Yorumla Burak236637 +1 yıl Size de hayırlı ramazanlar olsun☺️🙏🤲 Yorumla
buipekkacmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Evet yaptım 1 2 Yorumla Burak236637 +1 yıl Allah şimdiden kabul etsin orucunu Yorumla buipekkacmaz +1 yıl Amin tutan herkesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sizin de Ramazan-ı Şerifiniz hayırlı olsun 🤲🏻 Ramazan ayı size ve sevdiklerinize sağlık, sıhhat, huzur , mutluluk ve bereket getirsin inşallah. Henüz yapmadım birazdan yapacağım Allah'ın izniyle. Rabbim oruçlarımızı kabul eylesin inşallah 🤲🏻
Amin güzel insna rabbim seninde sevdiklerini korusun büyüklerinin ellerinden küçüklerinin gözlerinden öpüyorum allah tuttuğun oruçları kabul eylesin peygamber efendimizin sünneti üstüne olsun🙏🤲
Allah razı olsun, güzel duaların için çok teşekkür ederim 🤲🏻☺️Amin ecmain. Hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar. 🤲🏻
Size de hayırlı ramazanlar olsun☺️🙏🤲
Evet yaptım
Allah şimdiden kabul etsin orucunu
Amin tutan herkesin
Amen abim amenn