Arkadaslar sevgilim asinda cok cirkin degil ama ben cok yakisikli biriyle cikmak istiyorum onun kalbini kirmadan nasil ayrilabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılönce tipine sonra egona sokayım demek istiyorum. tipi güzel olmayan orasını burasını açıp yakışıklı erkek kaldırmaya çalışıyo amkk. bazı abazalarda onların egolarını şişiriyo kıçını kaldırıyo. tipin çirkin huyların kezban olmasaydı bari yorumlarını okuyom ''he tamam, ufff snnne be slk'' düzeyinde şeyler :s:Das::S:FA neyse kendin gibi birini bul sen onun tipi için çık o senin başka yerlerin için çıksın sen öylesine layıksın iki gün sonrada burada gizli kullanıcıdan sorarsın ''sevgilim beni kullandı sonrada gitti napıcam ben. s. s. s'' diye :D :D :D
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yazik cocuga ya, bu simdi mi aklina geliyor? Sanki hersey yakisiklilik güzellik... anlamiyorum gercekten. Daha önemli seyler var, bu kriterinle mutlu olman biraz zor. Daha fazla kandirma onu o zaman, sevmedigini söyle dürüst ol en azindan ona karsi, kalbini kirmadan ayrilman imkansiz seni seviyorsa üzülecek tabi.
22 Yorumla- +1 yıl
dava yapma ablasi
empati yap, kendini sevgilinin yerine koy birini gerçekten seviyorsun deliler gibi, ona aşıksın.. ama o geliyor senden sırf senden daha güzel diye seni terk ediyor ve senden güzel olan bir kızla çıkıyor.. bu durumda ne yapardın arkadaşım? erkek arkadaşın hakkında ne düşünürdün?
00 Yorumla
+1 yılAklıma bu haber geldi:
www.itusozluk.com/.../...ana-yakismiyor_109622.jpg128 Yorumla- +1 yıl
hahha
- +1 yıl
Kızın da hoşuna gitti :)
- +1 yıl
Koptum kanka asgdhdhdh 😁😁😂
- +1 yıl
ii cevap cidden :))9
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
120Cevap
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. E neden ciktin ozaman onu elbet kıracaksın çok sağlam Bahane bulmak gerekiyor. Ama sen tanidigin insanları tipiylemi değerlendirmeye aliyorsun?
Yarin birgün yeni birisi cikar ona gidersin ondan sıkılır ona gidersin oradan oraya çekirge gibi suna bak... Birde kirmadan diyor ya hahhah senden bir yol olmaz bunu cikacagin adamada soyle ne yapacaksan yap , baskasi cikarsa senide birakicsm de10 YorumlaBizlerde Adriana lima filan tercih ederiz belki ama bunun sonumu var Allah aşkına ya başkasını bulunca dünyada ondan daha yakışıklı kimse olmayacakmı yani, yine daha yakışıklı birilerini mi arıyacaksın, senin sevgi anlayışın buysa ben ne diyeyim sana yazık gerçekten senin gibi insanlar ibret alalım diye var heralde bu dünyada Allah senin gibi insanları adam gibi sevenlerden korusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılResimdeki sen isen sende çok güzel biri değilsin giderin var o ayrı ama çok yakışıklı biri senle çıkarmı bilmem, bak sen bile çok yakışıklı arıyorsan, o yakışıklı dediğin kişilerde çok güzel kızları arar ama sen bunu başarabilirsen bilmem, soruna gelicek olursak kendini soğut ondan madem bu şekilde en azından ayrılınca çokda üzülmez
20 Yorumlaarkadaş sende karakter diye bir şey yok nasıl yapacan belki çocuk senin tahmin etmeyeceğin kadar seni seviyordur nasıl ayrılacan yazık günah değil mi o çocuğa o mutsuzken ağlayacak belki de bu durumda sen nasıl olur da başka biriyle çıkacan eğer vicdanın rahat edecekse ayrıl ondan
13 Yorumla- +1 yıl
dava yapma kanks
- +1 yıl
tamam abi
Gizli Üye(30-35)+1 yılneyin kafası bu ya? ben de yakışıklı değilim ama daha şimdiye kadar senin kadar çirkiniyle çıkmadım. bu tiple çok yakışıklı birini mi arıyorsun? çok yakışıklı biri olsam yüzüne dahi bakmam, şu anki şartlarda ise kullanır atarım. aynı senin sevgiline yaptığın gibi.
04 Yorumla- +1 yıl
he tamam
Cevap sahibi+1 yılAynaya uzun uzun bak ve sevgilini op basina koy :D
- +1 yıl
hahaha
Cevap sahibi+1 yılHahaha cirkeflik de var ama belli. Karsinda olsam su an beni dovuyodun :D
Seni seviyorsa eger ayrilirken sen ne dersen de kirilicaktir acikcasi. Soyleyecegin sey belki au olabilir.
xxx biliyorum beni seviyorsun ve cok iyi bir arkadasimsin lakin kendimi zorlamama ragmen seni sevemiyorum inanki seni kirmak istemiyorum ve bir baskasindan duymani ya da bir mesajla falan bitirmek istemedim. gercekten cok ozur dilerim. umarim hayatina senin sevgine karsilik verebilecek biri girer. elveda. com de gitsin.00 YorumlaSiz arabanın boyasından memnun değilsiniz şiirzadem :)
Hiç yhormayın delikanlıyı, kurtarın onu kendinizden.
Nasıl söylediğinizin bu düşünceniz karşısında emin olun hiçbir önemi yok.
Ar çatlamışsa sıvamanın alemi yok
Sevgimkere, Saygımkere...10 Yorumla
+1 yılAllahin gucune gitcek ama cidden senin yanina yakismiyormu o cocuk. ha bide ayrilinca cok yakisikli birini bulacak potansielde yok. Bulursanda oncelik niti bellidir.. Arkadasinin tipini merak ettim.
01 Yorumla- +1 yıl
resimlerimiz var beraber ama koymak istemiyom
O zaman niye çocukla çıktın amacın neydi ve onuda geçtim bir taraflarını açınca güzel olmuyosun bu tiple bide çook yakışıklı birini bulursun emin ol çocuğa yazık ya
10 Yorumla
+1 yılbenimle çık bak ben yakışıklıyım artık sevgilisizlikten kafayı yiyeceğim doğduğumdan bu yaşıma kadar hiç sevgilim flördüm olmadı hep yanlız kovboyum :(
02 Yorumla- +1 yıl
kiyamam :D
- +1 yıl
saol ya ama ciddiyim sevgilim yok :( kızlar bana bakıyor ama ben çok utangaç şans eseri evlenirsem birlikteliğim sanırım 13 milyon yıl sonra olacak sanırım yanlız öleceğim :(
+1 yılo zaman niye çıktın işte senin gibiler yüzünden mutsuz oluyo ilişkiler. baştan çıkmasaydın.. önemli olan yakışıklılık mıdır? ya yakışıklı olan herşeyi burnundan getirirse iç güzelliği yoksa? bence otur oturduğn yerde belanı arama
11 Yorumla- +1 yıl
he tamam
Yalnız sende pek güzel değilsin plastik bebek gibi beyinsizsin yakışıklı biri ile senin gibi biri ile çıkmaz ki.
20 Yorumla
+1 yılHalka açık biyere git orda 90 derecelik pozisyona geç. Yanına da tabela al tabela da ''free fuck'' yazsın. İnan bana o zaman yakışıklılar gelicek. :)
35 Yorumla- +1 yıl
bsahahdhash super ya :D:D
- +1 yıl
he anan
- +1 yıl
kız anancı cıktı :O:oo
- +1 yıl
bı kız hastaaa hoca güzel söledin :):):
- +1 yıl
Sen ne kadar özgüven sahibi bir insansın ya. Sevgilin seni bu tiple beğenmiş sevmiş sen hiç karşındakinin duygularına önem vermez misin?
Öneri mi istiyosun? Al sana öneri:Direk ayrıl daha fazla zamanını çalma üzülürse de üzülsün. En azından ileride karşısına çıkacak doğru kişiyi engellememiş olursun.
kızım sen güzel değilsin ki adamı begenmiyosun ahaha ne tipler var ya :D
23 Yorumla- +1 yıl
kiskanma sekerim resim bile koymamissin
- +1 yıl
Bu iyidi :D
+1 yılya kızım sen tipe bu kadar önem veriyorsançıkmasaydın ve sende hiç güzel degilsinn tipine göre konuş bence yazık ya çocugu çirkin diye bırakıyor bu zihniyetle çok yasamzsn sen
00 YorumlaAdamın davranışları iyi ve seni memnun ediyorsa sonra çok ağlayacaksın bu kararı verdiğinden dolayı. Ayrılmak için de yapman gereken gidip direkt söylemek ayrılmak istediğini.
00 Yorumla
+1 yılProfil resmindeki sen değilsin tabii de ayrılmak istiyorsan da ayrıl yani bulursun bir yakışıklı dünya kadar malın olacağına fındık kadar olsun bulursun :)
02 Yorumla- +1 yıl
he tamam
- +1 yıl
ama profildeki resim de güzel ben ce
Resimdeki sen isen gerçekten önce aynaya bak kusura bakma dost acı söyle. bu işlerde tipe değil karaktere bakılır insanlığına bakılır ama siz ergenler sayesinde aşkında boku çıktı kusura bakmayın hiç...
10 Yorumla
+1 yılProfil fotoğrafında ki sensen eğer bir daha başkasını bulamazsın bu tiple ve bu karakterle. Tipe bak Allah'ım camiye molotof mu attın, tuvalette ekmek mi yedin?
36 Yorumla- +1 yıl
kpnusma sen
- +1 yıl
Zoruna mı gitti? Ciddi söylüyorum bu tiple yakışıklı birini arayacak egoya nasıl ulaştın?
- +1 yıl
ahahaha
- +1 yıl
Kilisede Selamün Aleyküm demiş olabilir?
europasicewolf.files.wordpress.com/.../...ryph.jpg - +1 yıl
Oda olabilir bak.
+1 yılÇöp gibi kız. Tüm erkekler benim gibi olsa, bu canlı böyle konuşamaz işte.
22 Yorumla- +1 yıl
hahahhaaha guldurdun
Arkadaş kendini Adriana Lima sanıyor
Aslında Adana Limanı haberi yok :D44 Yorumla- +1 yıl
cok komiksin sen yaa
- +1 yıl
Akşam akşam güldürdün ya saolasın :)
tatlım yanıma aksesuar arıyorum k bakma sana güle güle de. bu tiple de biraz zor bulursun yakısıklıyı kkolay gelsin
10 YorumlaDiğer konusunda 627 cevap paylaştı. Bencede sen farklı şeyler istiyorsun benim sevgilimde yakışıklı değil yüreği yeter l*n onun bak yine aşka geldim ahah :D :D
21 Yorumla- +1 yıl
hahah
Diğer konusunda 634 cevap paylaştı. Hafız sen ne pismişin öyle yazık değil mi üzülcek hep :) Beğenmiyodun başta neden çıktın ki.
14 Yorumla- +1 yıl
sempatik buldum basta
- +1 yıl
olamaz üzülür
+1 yılIyyyy fotodaki sensen o çocuğun senle niye çıktığı belli
22 Yorumla- +1 yıl
ne diyon sen
- +1 yıl
Gayet açık. d
+1 yılbu nasıl bir mantık? dış görünüşüne göre biriyle çıkarsan geleceğin pek parlak değil tatlım :)
31 Yorumla- +1 yıl
he tam tatlim
Bence yeterince güzel ve tatlısın ve sanki herkes uzanamadığı ciğeri pisler havasında..
05 Yorumla- +1 yıl
aynen oyle
- +1 yıl
beklenen yorum beklenen bir tipden geldi tencere yuvarlandı kapağını buldu :D
- +1 yıl
hadi siz bir tanışın kaynaşın :D
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDerdin buysa ben seni sevmiyorum de ayrıl geç.
Bu arada profil resmindeki sensen güzel değilsin bunu da bil.00 Yorumla
+1 yılkızım derdın ne insan olsn yter yakısıklı erkekler kızlara mal gozuyle bakıyor senle ii bitirpayrılmasını mı ıstıyon karkatere baksana sen
02 Yorumla- +1 yıl
he tamam
- +1 yıl
hem sevgılı göüyle bakma sevmıyorsan ayrıl ama sevmeden kımseyle çıkma of gençlık varya ben bir ayak uyduramadım sıze
- Diğer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılResim seninse vucüdunu sergileyerek güzel olduğunumu sanıyorsun?
yakışıklı erkek sana bakmaz emin ol12 Yorumla- +1 yıl
sanane
- +1 yıl
bu lafının üzerine b. söz var ama site kuralları gereği söylemiyorum sende anla :)
Bende bir çok kadının yok atletiksin, yok gözlerin çok güzel, yok yakışıklısın yok çekicisin demelerinden bıktım. Her şeyi niye tipe bağlıyosunuz. Yakışıklı olmasada düzgün bir insandır. Ama senin sonun iyi olmaz.
00 Yorumlaevet ya haklısın sen cok yakısıklı birini hakediyosun bence de..
15 Yorumla- +1 yıl
he tamam
+1 yılYakışıklı erkekler de seni kapıda bekliyordu zaten di mi canım :D
Kezban ve çirkin Turk kızı nolucak20 YorumlaFiziğine bakılınca taş gibisin, ama eminim ki kalbin de fiziğin gibi taş.
13 Yorumla- +1 yıl
dava yapma kanka
- +1 yıl
. d. d. d. d hahahahha allahim. d
+1 yılYakışıklı olduğu için çıkma zaten seviyorsan çık ayrılmak istiyorsan direk soyle böyle cocugu oyalaman daha kotu
00 YorumlaYakisikli deildi neden sevgili oldu uz yakisikli biri buluncada oda sevgilim. cok vuzel değil cok guzel biriyle cikmak istiyorum der artik:))
00 Yorumla
+1 yılBen böyle bir insanim de kurtulduğuna sevibir harbi diyorum
13 Yorumla- +1 yıl
bir de fotoya baktim guzel sandim yüzde yok cok yakışıklı biri bekle çıkar senle
- +1 yıl
anlamadim
- +1 yıl
Ben se begenmiyorum daha iyi biri istiyorum de ve bu tiple cok yakışıklı biri de bulamazsin
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. sevene her türlü güzeldir. sen sevmeden neden çıktın.
THE END...12 Yorumla- +1 yıl
sempatik buldumm
+1 yılMerak Etme Senin Ne Halt Olduğunu Anladığı Vakit, O Senden Ayrılır Zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörüntüsü için çıkan kızlar= kaşar kızlar , aşk bilmez kızlar... fake profil resmin bile çirkin sen nasıl çirkinsin kimbilir , madem yakışıklı bulmuyorsun neden çıktın
01 Yorumla- +1 yıl
he tamam
sende pek güzel sayılmassın açık konuşmak gerekirse
02 Yorumla- +1 yıl
sagol
+1 yılbence sırf bu yüzden ayrılma, şimdi çıkarsın dediğin gibi biriyle, bu sefer diğerinin ahı tutar...
12 Yorumla- +1 yıl
yok
- +1 yıl
Macerakolik zaten cevap verenlerin çoğuna bakarsan herkesin istediği de o.. Hakettiği gibi birini bulsun istiyor herkes. :)
Herkes o gülden daha güzel gül vardır ümidiyle gezinir durur.
Ama döner dolaşır o gülizardan vazgeçersin elinden kayanıda ararsın bir gün demedi deme ^^10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfil fotoğrafındaki sensen ayrılma bence dalga geçmek için söylemiyorum ama çirkinsin
21 Yorumla- +1 yıl
sagol
+1 yılSen de güzel değilsin. Tencere kapak olayı olmuş. Cidden komiksin erg*nler bastı burayı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnk sen aşık olmamışsın ki? Aşık olmayı geç sen sevmemişsin. Neden çıktın peki?
11 Yorumla- +1 yıl
sempatikti
Gizli Üye(30-35)+1 yılResimde ki senmisin acaba? Ona göre bir tavsiyem olucakta sana. :D
14 Yorumla- +1 yıl
yok babaaanem gencken
Cevap sahibi+1 yılasdsad tamam anlaşıldı sensin. :D
O zaman şöyle diyim b*k bulursun yakışıklı.
Ulan seni kim niye alsın yanına önce bir aynaya bak. :D Kahretsin, 5 metra yakınımdan geçemezsin bu tiple.
Şuanki sevgilin ideal yani evlenin gitsin.- +1 yıl
hahah cok komik
Cevap sahibi+1 yılKomik olsun diye solemedim gerçekleri söyledim çirkinsin. :D
+1 yılbu nası bir özgüvendir böle.
sanki Megan Fox aq.02 Yorumla- +1 yıl
ahahha ondan daha guzelim
- +1 yıl
en başta neden çıktın ozaman?
Eminim sende yakışıklı kişi ile çıkcak kadar güzel değilsindir. Rahat batıyor san. :P
02 Yorumla- +1 yıl
He cirkinim sanane
+1 yılmillet sevgili bulamıyo bu tipine bakıyo bırak bari ihtiyacı olana gitsin
03 Yorumla- +1 yıl
sen sevgili bulamadınmı o zaman bu kız napsın ölsün biran önce :)
- +1 yıl
sana veriyorum tatlim
- +1 yıl
yok yok benim tarzım değil bunlar ama bir arkadaşın varsa ona ver :)
+1 yılmadem hoşuna gitmiyodu neden sevgili oldun? adam akıllı bir yalan bulda kalbini kırma bari çocugun ne insanlar allahım ya
00 Yorumla
+1 yılprofildeki senmisin harbiden l*n o tiple yakışıklımı arıyorsun bide utanmadan?
22 Yorumla- +1 yıl
cok kabasiniz
- +1 yıl
dost acı konuşur bence sen o tiple sokağa çıkma kardeş
aga siz ne içionuz neyin kafası bu valla söyleyin bende içicem
01 Yorumla- +1 yıl
he tamam
Başladığınızda yakışklıydı çrknlştimi zamanla ne oldu ne değşti. Ikincisi yakışıklı brsylemi çıkmak istiyorum demişsn sen gzelmisn? :-)
00 YorumlaLaf olsun diyemi yazdın allah akıl fikir versin o zaman anlarsın hadi yine iyisin hayır duamı aldın akşam akşam :))
00 Yorumlasende pek güzele benzemıyorsun acıkcası cocuğa yazık ya
11 Yorumla- +1 yıl
yaa daha bisey demedim cocuga hemen yazik diyosun
Bekle biraz çıkar eskisini ver yenisini al kampanyası çıkar
01 Yorumla- +1 yıl
:D..
+1 yılgercek ask aramıyorsun sen farklı seyler ıstıyon :D
12 Yorumla- +1 yıl
sanane
- +1 yıl
hem soruyo hemde kezban la :DA:DSA:SD:
Çirkine kanaat etmeyen yakisikliyi hic bulamazmis ona gore karar ver:)
02 Yorumla- +1 yıl
he tamam
+1 yılBazen senin gibi insanlar acaba imalat hatası mi diye düşünmeden edemiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem