Vücuttan çıkan küçük elektrik şeklindeki kıvılcım neden olur?

Bu anım kesinlikle kurgu veya troll değil. Başına daha önce benim anlatacağım kadar ileri bir durum gelen yoktur diye tahmin ediyorum.

Yaklaşık 10 sene önce lisedeyken arkadaşlarla basketbol oynadığımız esnada unutamadığım garip bir olay oldu. Ben basketbol oynarken çok ciddileşen biriydim. Kazanmak için sınırlarımı zorlardım. Yine bir gün zorlu bir maç yaptığımız esnada bir arkadaşım topu benden çalabilmek için hamle yapmıştı. Topu kaçırdığım için de koluma vurdu. Koluma vurduğu esnada çok garip bir durum yaşandı.

Sağ elimin bileğinin 5 cm kadar üzerinden çıkan bir kıvılcım gördüm. O kadar parlaktı ki çevresi karanlık görünüyordu. Tek bir çizgi şeklinde benim kolumdan çıkıp 2ye veya 3e dallandı. Arkadaşımın eline doğru cızzt şeklinde bir ses çıkararak ulaşıp, 10 cm kadar uzamıştı bu kıvılcım. Daha sonrasında arkadaşım bayılıp kendini yere bıraktı. Zayıf fizikli bir çocuktu. 10-15 dk civarı kendine gelemedi. Korkmuştuk ve ne olduğuna anlam verememiştik arkadaşlarla. 😂

Bununla ilgili bir tahmininiz, yorumunuz var mı? Başına benzer durum gelen var mı?