Diğer Orucum ve şu an aklıma öyle şeyler geliyor nasil geçer? Bndnzp Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Orucum bozulur mu Güncellemeler+1 yıl Yapmadan ıslanması bozar mı orucu Orucum ve şu an aklıma öyle şeyler geliyor nasil geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl yahu acıkınca oruç bozluyor mu da o şekilde bozulsun. akla gelmesi değil uygulanması bozar orucu 1 4 Yorumla cunnulinguscandır +1 yıl irade ile bilerek yapılan cinsel aktivite bozar. yani bile bile sen yaparsan bozulur. kendi kendine ıslanma oruç bozmaz. oruç iradenizi test etmek içindir. Yorumla Bndnzp +1 yıl Bile bile dokunmadım ama arkadaşımla konuşurken beni etkileyen bir sohbet geçti bu yüzden islanmisim bozuldu galiba Yorumla cunnulinguscandır +1 yıl bozulmaz. orgazma ulaşmak bozar. ıslanmak değil Yorumla Bndnzp +1 yıl Umarım öyledir cok tesekkir ederim Yorumla
Cicikus1 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Aklıma geldiğinde laylaylaylay de içinden sonra gidiyo 1 7 Yorumla _pars_ +1 yıl Gitmedi 😂 Yorumla Cicikus1 +1 yıl Hem içinden hem dışından dicen o zaman gidene kadar devam Yorumla _pars_ +1 yıl Diyorum 😄😄ama yokk Yorumla Cicikus1 +1 yıl Cimcikle Yorumla _pars_ +1 yıl Nereyi😂 Yorumla Cicikus1 +1 yıl @_pars_ Beynini beynini okee Yorumla _pars_ +1 yıl Cimcikledimm😄 Yorumla
arsizman Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl her ramazan olan sey, aklina gelmesi bozmaz ama sonrasi ne yaptigina bagli 0 0 Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 1 ezan vaktini geçirmediğin sürece bozulmaz 1 6 Yorumla Bndnzp +1 yıl Nasil yani Yorumla Triggerr +1 yıl yani öğle ezanı okunmadan işini halledip abdest alman lazım Yorumla Bndnzp +1 yıl Ay hayir olmaz öyle şey Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Kanma böyle şeylere orucun gider Yorumla Triggerr +1 yıl @DüşünenDeli33 git netten bak bakıyım Yorumla Triggerr +1 yıl ama yine de yapma istersen benim bildiğim bilgi abdestsiz oruç mevzusu orjinaline hakim değilim tam Yorumla
EstelEreinon Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl bebeğim bilerek yapmadığın sürece bozulmaz 1 2 Yorumla Bndnzp +1 yıl Ama bilerek yapmasam da biseyler oluyor Yorumla EstelEreinon +1 yıl bebeğim o zaman sorun yok bozulmuyor hatta o haldeyken de oruç tutulabiliyor ama en kısa zamanda abdest alınması gerekli Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Unutmaya çalış bozulur 0 0 Yorumla
ɮǟӄӄǟʟǟʍƈǟ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hayır ama sakata biner orucun 0 2 Yorumla ɮǟӄӄǟʟǟʍƈǟ +1 yıl Bozar dedik ya Yorumla Bndnzp +1 yıl :( emin misin Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 18,3b cevap paylaştı. Kendine bi tokat at. 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 379 cevap paylaştı. Girmediği sürece yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yahu acıkınca oruç bozluyor mu da o şekilde bozulsun. akla gelmesi değil uygulanması bozar orucu
irade ile bilerek yapılan cinsel aktivite bozar. yani bile bile sen yaparsan bozulur. kendi kendine ıslanma oruç bozmaz.
oruç iradenizi test etmek içindir.
Bile bile dokunmadım ama arkadaşımla konuşurken beni etkileyen bir sohbet geçti bu yüzden islanmisim bozuldu galiba
bozulmaz. orgazma ulaşmak bozar. ıslanmak değil
Umarım öyledir cok tesekkir ederim
Aklıma geldiğinde laylaylaylay de içinden sonra gidiyo
Gitmedi 😂
Hem içinden hem dışından dicen o zaman gidene kadar devam
Diyorum 😄😄ama yokk
Cimcikle
Nereyi😂
@_pars_ Beynini beynini okee
Cimcikledimm😄
her ramazan olan sey, aklina gelmesi bozmaz ama sonrasi ne yaptigina bagli
1 ezan vaktini geçirmediğin sürece bozulmaz
Nasil yani
yani öğle ezanı okunmadan işini halledip abdest alman lazım
Ay hayir olmaz öyle şey
Kanma böyle şeylere orucun gider
@DüşünenDeli33 git netten bak bakıyım
ama yine de yapma istersen benim bildiğim bilgi abdestsiz oruç mevzusu orjinaline hakim değilim tam
bebeğim bilerek yapmadığın sürece bozulmaz
Ama bilerek yapmasam da biseyler oluyor
bebeğim o zaman sorun yok bozulmuyor hatta o haldeyken de oruç tutulabiliyor ama en kısa zamanda abdest alınması gerekli
Unutmaya çalış bozulur
Bozulur tabiki komik video aç
kafanı başka şeylerle meşgul et sende
Hayır ama sakata biner orucun
Bozar dedik ya
:( emin misin
Uyu kız
Kendine bi tokat at.
Girmediği sürece yok
bozulur