Diğer Kankiler Nereli olduğunuzu tahmin edeyimmi? attila_turan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru baslikta tskler Güncellemeler+1 yıl Hiç kimseyi bilemedim tam bı insan sarrafiymisim 🤣 Kankiler Nereli olduğunuzu tahmin edeyimmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #Bonjour Olur. 0 4 Yorumla attila_turan +1 yıl Bursali Yorumla BeyazGay +1 yıl Anlamadığım neden herkes beni Bursa'lı sanıyor. :-D Yorumla attila_turan +1 yıl Toplar ordan cikiyo kanka ondan Yorumla BeyazGay +1 yıl Hmm o zaman hemen Bursa'ya gitmeliyim bari madem bizim gibilerin şehri :-D Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Bence asla bilemezsin 😄👻 0 1 Yorumla Libabe +1 yıl Uşak Yorumla
nes2mvarhayattamk Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Et knk 1 4 Yorumla attila_turan +1 yıl Kanka senin Pp ve nickin den tahmin edeyim müptezel bı havan var Adanalı diyorum Yorumla nes2mvarhayattamk +1 yıl Ses ver adana zirveden selam Yorumla attila_turan +1 yıl Aleykumslm Yorumla nes2mvarhayattamk +1 yıl Ama degil bea Yorumla
The_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla attila_turan +1 yıl İzmir Yorumla The_Pelin +1 yıl Yanlış Yorumla attila_turan +1 yıl Kars Yorumla The_Pelin +1 yıl Yok mısır Yorumla attila_turan +1 yıl A*q yaa hic bilemedim Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 378 cevap paylaştı. Olur et 1 1 Yorumla attila_turan +1 yıl Etli ekmekli Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl E çabuk ol hadi 0 3 Yorumla attila_turan +1 yıl Beşiktaşlı 😬 Yorumla BeşiktAşklıHatunn +1 yıl DÜŞtüm Yorumla attila_turan +1 yıl Sjsjsj evlenelim Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eteet 0 8 Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Bllaaderr burda tahmin etsene aaa ri diorm Kayseri diyosun Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Halepli de diilim Yorumla attila_turan +1 yıl Hanfendi siz niye burda kendi kendinize konuşuyorsunuz 🤣 Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Kendi kendime konuşmuorm beyfendi size cevap veriyorum🤭 Yorumla attila_turan +1 yıl Gaipten sesler mi duyuyorsunuz ruhsal sorunlarınızmi var arkadaşım pisigolok seansı 700 tl Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl 5tl'ye seans verirse okey Yorumla attila_turan +1 yıl Kanka bunun vergisi filan var sen Suriyeli bı tane pisigolag bul onlar kaçak nacak daha ucuz Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Uff 5tl'lik psikolog yoksa tedavi olamayacağım üzgünüm 🥺 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Timam 0 4 Yorumla attila_turan +1 yıl Vanli Yorumla külllkedisi +1 yıl Sallamasyonun süperrr Yorumla attila_turan +1 yıl teşekkür ederim Yorumla attila_turan +1 yıl Kul kedisi değil Van kedisi öldün artık hayirli olsun Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Hıhı 0 3 Yorumla attila_turan +1 yıl Amasya Yorumla sadecekimmm +1 yıl Neden Amasya anlatsana biraz Yorumla attila_turan +1 yıl A harfiyle başladığı icin Yorumla
merkürüm Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Et bakalım 0 6 Yorumla attila_turan +1 yıl Çinli Yorumla merkürüm +1 yıl Nerden anladın 😂😂 Yorumla attila_turan +1 yıl Coranaya benziyom ondan 🤣 Yorumla merkürüm +1 yıl 😂😂😂 Yorumla attila_turan +1 yıl Ya benziyon olacaktı o Yorumla merkürüm +1 yıl Tamam ben anladım 😂 Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 73% +1 yıl Bilemezsin bence ya 0 3 Yorumla attila_turan +1 yıl Hatay Yorumla Brsdncrr +1 yıl Yaklaştın ama değil Yorumla attila_turan +1 yıl Adana Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla attila_turan +1 yıl Konya Yorumla Yunusemre1143 +1 yıl Yanlış Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yolla 0 1 Yorumla attila_turan +1 yıl Tekirdag Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl Diğer konusunda 385 cevap paylaştı. Olurr 0 6 Yorumla attila_turan +1 yıl Trakyali Yorumla Burbie +1 yıl Cıkk Yorumla attila_turan +1 yıl İzmir Yorumla Burbie +1 yıl Ay hayır ya Yorumla attila_turan +1 yıl Zonguldak Yorumla Burbie +1 yıl Pes et Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hadi et 🥩 0 6 Yorumla attila_turan +1 yıl Afrika'nın munjoy kabilesinden Yorumla dudunmubeni +1 yıl https://youtu.be/5yawXO3YVak Yorumla attila_turan +1 yıl Sjsjsjs kanka mizrakla geyik filan avliyonmu Yorumla dudunmubeni +1 yıl Evet teknoloji çok gelişti artık akıllı mızraklar var burdan bi atıyosun kendi buluyo Yorumla attila_turan +1 yıl Hmm bizde güdümlü füze bulduk Yorumla dudunmubeni +1 yıl Lalxkdlasldlxlpsald Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Oluur 0 1 Yorumla attila_turan +1 yıl Bilemedim herşey olabilirsin sen Yorumla
KSNamusBekçisi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 88% +1 yıl Gönder gelsin bro 0 3 Yorumla attila_turan +1 yıl Suriyeli Yorumla KSNamusBekçisi +1 yıl Irkçı değilim no problem Yorumla attila_turan +1 yıl Suriyeli demeyi ırkçılık olarak algiliyosan irkcisin 🤣 Yorumla
Mercy0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Tabi beyefendi edin 0 2 Yorumla attila_turan +1 yıl Ardahan Yorumla Mercy0 +1 yıl Yok :D Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bekliyom 0 2 Yorumla attila_turan +1 yıl Bağcilar Yorumla ErayCsrr +1 yıl Nerden bildin mk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
#Bonjour
Olur.
Bursali
Anlamadığım neden herkes beni Bursa'lı sanıyor. :-D
Toplar ordan cikiyo kanka ondan
Hmm o zaman hemen Bursa'ya gitmeliyim bari madem bizim gibilerin şehri :-D
Bence asla bilemezsin 😄👻
Uşak
Et knk
Kanka senin Pp ve nickin den tahmin edeyim müptezel bı havan var Adanalı diyorum
Ses ver adana zirveden selam
Aleykumslm
Ama degil bea
Et bakalım
İzmir
Yanlış
Kars
Yok mısır
A*q yaa hic bilemedim
Olur et
Etli ekmekli
E çabuk ol hadi
Beşiktaşlı 😬
DÜŞtüm
Sjsjsj evlenelim
Eteet
Bllaaderr burda tahmin etsene aaa ri diorm Kayseri diyosun
Halepli de diilim
Hanfendi siz niye burda kendi kendinize konuşuyorsunuz 🤣
Kendi kendime konuşmuorm beyfendi size cevap veriyorum🤭
Gaipten sesler mi duyuyorsunuz ruhsal sorunlarınızmi var arkadaşım pisigolok seansı 700 tl
5tl'ye seans verirse okey
Kanka bunun vergisi filan var sen Suriyeli bı tane pisigolag bul onlar kaçak nacak daha ucuz
Uff 5tl'lik psikolog yoksa tedavi olamayacağım üzgünüm 🥺
Timam
Vanli
Sallamasyonun süperrr
teşekkür ederim
Kul kedisi değil Van kedisi öldün artık hayirli olsun
Hıhı
Amasya
Neden Amasya anlatsana biraz
A harfiyle başladığı icin
Et bakalım
Çinli
Nerden anladın 😂😂
Coranaya benziyom ondan 🤣
😂😂😂
Ya benziyon olacaktı o
Tamam ben anladım 😂
Bilemezsin bence ya
Hatay
Yaklaştın ama değil
Adana
Olur
Konya
Yanlış
Yolla
Tekirdag
Olurr
Trakyali
Cıkk
İzmir
Ay hayır ya
Zonguldak
Pes et
Hadi et 🥩
Afrika'nın munjoy kabilesinden
https://youtu.be/5yawXO3YVak
Sjsjsjs kanka mizrakla geyik filan avliyonmu
Evet teknoloji çok gelişti artık akıllı mızraklar var burdan bi atıyosun kendi buluyo
Hmm bizde güdümlü füze bulduk
Lalxkdlasldlxlpsald
Oluur
Bilemedim herşey olabilirsin sen
Gönder gelsin bro
Suriyeli
Irkçı değilim no problem
Suriyeli demeyi ırkçılık olarak algiliyosan irkcisin 🤣
Tabi beyefendi edin
Ardahan
Yok :D
Tamam