Arkadaşlar bugün fake bir hesap bana mesaj falan attı. Ben fake olduğunu, konuşmak istemediğimi ve eğer o kişi tarafından şikayet edilirse sonuçları olacağını söylediğimde sana mı soracağım kezban vs dedi ben de hakaret ettim ve hararetli bir şekilde tartıştık. Sonra bana maymun gibi gülme, kezban, erkek avcısı falan dedi bu beni çok sinirlendirdiği için küfür ettim. (Kesinlikle sadece kişiye özel küfürdü, kimsenin annesine böyle saygısızlık yapmam) bana dava açacağını söyledi. Ben de mesajları geri çekip engelleyip hesabımı kapattım. Sizce bana dava açabilir mi? Hâlâ dava açacağı ile ilgili diğer uygulamalardan bana tehdit mesajları atıyor. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
24Ay evet sinirlerim o kadar bozuldu ki ders bile çalışamadım. En iyisi takmamak zaten benimki de boş korku 🥺
Ay tesekkurler 🥺
Rica ederim:) başını yastığa rahat koyabilirsin
Ama ben küfür ettim o sadece hakaret etti yani gururuna yedirememiş olabilir
Fark etmez. Eğer gerçekten dediğin gibi fake ise başkasının fotoğrafını kullandığı için o suçlu durumda olur. Ayrıca her küfür edeni dava etsek ohoo. Takma, bir şey olmayacak. Daha fazla muhatap olma sadece.
Teşekkürler 🥺💞
Küfür değil o sadece hakaret, psikolojik baskı, erkek avcısı vs dedi benimkiler bayağı küfürdü
Bir şey olmaz
Ya çocuk 4 ,5 kişiye daha açtığını, evime mahkeme kağıdı geleceğini falan söyledi. Blöf yapsa falan inanmam da çok ciddiydi
😭ayy sinirlerim bozuldu
Bozma neden bozuyorsun?
Bilmiyprum bu yüzden günüm mahvoldu, oysa ki biyoloji çalışıp rakip eleyecektim tyt de
Sen calismaya devamke kanka takma kafana
Haklisin
Kendini toparla onune bak kafani cok mesgul etme Allah zihin açıklığı versin
Teşekkür ederim insallaaah