Bu dualar ne iicn okunur ve anlami nedir
Bismillahirrahmanirrahim
Lillezine ahsenul husna ve ziyadeh ve la yerheku vucuhehum katerun ve la zilleh ulaike ashabul cenneh hum fiha halidun.”
Bismillahirrahmanirrahim
Ve ezin fin naşi bir hacci ye’tuke ricalen ve ala külli damirin ye’tine min külli fecin amik.”
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru”
Bismillahirrahmanirrahim
Lillezine ahsenul husna ve ziyadeh ve la yerheku vucuhehum katerun ve la zilleh ulaike ashabul cenneh hum fiha halidun.”
Bismillahirrahmanirrahim
Ve ezin fin naşi bir hacci ye’tuke ricalen ve ala külli damirin ye’tine min külli fecin amik.”
Bismillahirrahmanirrahim
Rabbi inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Google da yazar anlamları
bulamadım 😳
Ben buldum ilkini
Bak ben bulamadım nedir
İlkinde diyor ki yüz ve vücut güzelliği için okunan dua genç kalmak içinmiş her sabah kalkarken okunan bu dua yüzde pırıltı yaratır ve o kişiye esenlik gelirmiş anlamında bu yazıyor: Allah yüzünün güzelliğini artısın. Allah`ım saçını ve vücudunu kendisi için mübarek kıl. Ebu Katade (ra) bu duanın bereketiyle yetmiş yaşında vefat ettiği zaman on beş yaşında bir genç gibi gösteriyordu.
tskler
Ayet bunlar
Peki anlamlarını biliyormusun ne icin okunur
Araştırayım
sana zahmet
1. ayet yunus 26 yüz güzelliği için okunan ayet ikinci ayet Hac suresi 27 ayet onu bulamadım üçüncü de cuma günü kısmet açıklığı için okunur
3 de ayet kasas süresi
20 cüz
Kasas süresi 24 ayet
bana ozel den yazarmisin
Kim
uyduruk hiçbir işe yaramaz arapça sözler
manyaksın dua bunlar
çöp bana göre tuvalete at üstüne işe
Ateist olduğunu bilmiyorum vah vah vah
ateistlikle ne alaka duayı tuvalete atan müslüman olamaz mı? belki o dualara inanmıyor dinden mi çıkacak kuran ayeti değil bişey değil
arapça yazı olsa annene küfür eden öpüp başına koyarsın
Yinede ne alakası var salakmısın sen yauhu
ayet ola bilir neyse ne artık sende Allahsız kitap siz
Ya sen Allah'ın kelamı hakkında nasıl çirkin şeyler konuşuyorsun sen Allah' tan korkmuyor musun sen bugün ölsen nasıl azapla karşıya gelirsin korkmuyor musun sen kimsin ya sen kimsin utanmaz. Rabbim seni bildiği gibi yapsın aglicam yemin ederim
@Hayalperest340
ya bosver o guzel parmaklarini yorma degmez canimin ici 😊
@Hayalperest340 onlar ayet değil ki
Yemin ederim içim parçalandı ya kuranı Kerim bu yazılar ayet nasıl pis ahlaksız edepsiz konuşuyor
@Hayalperest340 her arapça yazıya kuran ayeti diyecek kadar cahilsiniz
Hadi ordan be zat sende defol git
Ben hafizim biliyorum ayet mi dua olduğunu
@Hayalperest340
Cok şükür
canım git kendi dinini kendin yaşa insanların kafasını bulandırma burda canımı sıkma benim @MedreseliDeistHarun
@derm0 sana ne istediğim dine siyasi görüşe ve ideoloji hakkında istediğim gibi konuşurum ne yaparsın kafamı mı kesersin?
Burada bizim dinimizi kötüleyemezsin
@derm0
bosver şunu ateist işte vah vah zavallı
Sakin kalamıyorum kusura bakmayın
kötülersem ne yaparsın öldürür müsün? kabul edin islam dini bilim düşmanıdır içinde onlarca akıl dışı saçma şeyler yazar ayrıca faşist ırkçı bir dindir islama inanmayanlara ırkçılık yapar sırf müslüman değiller diye insanlara hakaret eder müslüman olmayanlara saldırılması gerektiğini emreder
Google'dan baksana bilen olduğunu sanmıyorum
Baktım ama biseyler yoktu