Çamaşır makinesi çalışsada çalışmasada su kaçırıyor, gece uyuyorum sabah kalkıyorum yer göl gibi olmuş oluyor çalışırken daha fazla kaçırıyor suyun geldiği yöne doğru baktığımda pompanın ordan su kaçırıyor gibi görünüyor şimdi az sonra pompayı sökücem de az önce de çalıştırdım mesela çamaşır makinesinin üst kısmının yan kısımlarındanda su kaçırıyor, Onun harici çalışırken sürekli bi pompa sesi geliyor. Zaten toplam bi 10 dk sonra çamaşır makinesini kapatmam gerekiyor su kaçırdığından dolayı. Herhangi bir bilgisi olan var mı ne yapmalıyım?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Su gelen boru mu su giden boru mu su giden boru duvarın içinden geliyor o alttaki pompaya bağlı direkt onu sökmem gerekiyor onu yapabilmem için. Söküpte dökiyimmi yoksa Makineye Su gelen boru direkt musluğa gelen su dan geliyor musluğa lavabo açıcı mı dökiyim? Lavaboda tıkalı olabilir mutfaktakini pek kullanmıyorum da
Hayır hani elbiseler yıkanıyor ya pis su akıyor o boru önemli o sorunu çok yaşadım oradan biliyorum o pis suyu hızlı boşaltma yaptığı için boru aniden tıkanıyor suyu geri göndermeye çalışıyor ve son olarak o borunun etrafını Bi poşet benzeri birşeyle sar geri gelen su eve akmasın
O arkadaki gri boru orası için epey bi tesisat yapmam gerekicek galiba :DD
Yetkili servis çağırın
Yetkili servis yakında yok köy tarzı biyerdeyim ayrıca bu tarz şeylere ev sahibiyle konuşmam gerekiyor da ev sahibiyle taşındığımdan beri hiç konuşmadım :DD taşınmadan öncede hiç konuşmadım
Ne yapacaksın peki belli ki sorun büyük. :-D
Alttaki pompa kısmına bakıcam birisi lavabo açıcı önerdi ama onuda denicem bide lavaboya da lavobo açıcı dökücem galiba pense almaya gidicem az sonra :DD
Kolay gelsin umarım sorun çözülür
Teşekkür ederim