Oradakileri anlatmaya ne burdaki kelime limiti nede türkçem yetmez kasfetli ama bir o kadarda parlak bir ortam desem bi ufak fikir vermiş olabilirim sanırım
Beyaz bir masanın üstünde, güllerin ortasında; siyah, mat bir tabanca gördüm. Bir de o masanın başında oturan birini. Rüyamdan kalan bir sahne canlandı.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rüyanı hatırlamana sevindim. Çoğu insan hatırlamaz ya da hatırlayamaz. Yorum için teşekkür ederim
Olmayan bir şeyin olma ihtimali vardır. Siz şu an aşık değilsiniz yani şu an olmayanlar bir şey ama aşık olabilirsiniz. Yani bir ihtimal var. Hiçlik varolmamaktır. Ve ben zorlamam. Fikirlerimizi her daim sunarım.
Bahsettiğiniz aşk konusu duygudur, zaten icinizde varolmuştur hep sadece bir insan üzerinde tesir olmayı bekler. Bu hiçlik değildir. Hiçlik kavramına ölüm örneği verebilirim, bedenden gitmiş bir ruh. Geri getirme ihtimalimiz ne kadar?
Bizim getirebilme ihtimalimiz yok. Ama ruhun bedene dönme ihtimali var. Eğer bir dine inanıyorsanız bunu inandığınız dinin tanrısı başarabilir. Ve unutmayınız uyku bir küçük ölümdür. Uyku anında ruh ve beden arasında boşluk oluşur. Ruh bedenden ayrılır ve geri döner.
İslam dininde, Allah ki ne doğmuştur ne de doğurmuştur. Doğmaması hiçlik kavramıdır yaratıcı için ve bu bizim anlayabileceğimiz derecede değil. Burda bile yine bizim akli sınırımızın almayacağı bir hiçlik vardır.
Benim sorduğum soru içerinde başkalarının görüşüne müdahele de bulunmayınız. Kendisinin bir problemi var. Ve bu problem psikolojik olarak çözülmeli fiziksel olarak değil. Kısaca müdahale etme. @Modelyaz
Yok estağfurullah rahatsızlık değil. Ufak bir takıntı diyelim. Benim hatam yanlış anlaşıldıysam. Kendisinin bir problemi var ve bu git seviş denerek çözülemez. Psikolojik olarak eğitilmesi gerekir.@Modelyaz
Bu sorunun sebebi hormonlar zaten. Lakin çözümü hormonlar değil psikoloji. Unutmayın ki beyin herşeyi kontrol eder. Siz beyninizi kontrol ederseniz herşeyi kontrol edersiniz.
Dostum biz bunun çatışmasını yaparsak büyük ihtimalle bu görüşün altı 50 60 yorumla dolu olucak en iyisi biz bu tartışmayı burda bitirelim görüş sahibi dostumuz da anlamsız bildirimlerden rahatsız olmasın