Evet aradı. Ben bu olayları hep iş arkadaşımdan duymuştum dedim ki kendi kendime ,, Lütfen birisi bana denk gelsin” aradan bir hafta bile geçmeden birisi beni aradı ve Polis olarak kendisini tanıttı. Neyse bana bütün bankadaki paralarım tehdit altında olduğunu söyledi. Bende bunun altında kalmadım ve sordum hangi karakolda çalışıyorsun ve oda benim arada sirada uğradığım karakolun ismini söyledi bana bende dedim ki o anda ,, ya o zaman beni tanıyorsun ben savcı...” hemen telefon kapandı. Adamı tabiki buldum ve bu adam bir ceteyle beraber çalışıyor sanırım Türkiyedede bir cete halinde çalışıyorlar doğru mu? Türkiye’de bilmiyorum nasıl fakat Almanya’da polis gizli numarayla aramaz bu bir. Beni Banka araması gerekiyordu bu durumda ve buda iki ve her zaman lütfen bol bol soru sorun çünkü size bir boşluk veriyor sonunda. En önemlisi bilgilerinizi asla vermeyin.
hayır hiç başıma gelmedi ama ksde şeyini sallasın ; polis, asker, savcı, avukat ve doktora denk geliyor. çok elit bir ortam sanki, halbuki alayı ilkokul terk.
Dolandırıcı. Polis asla aramaz şafak baskını gibi gelir 🤣. İsmini her yerden bulabilir. Artık insanalr şeytan olmuş şeytan bizi izlerken şok üzerine şok geçiriyordur
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş