Bende yeni kapattim. Arkadaşlarımın Instagram grubuna gireyim diye açmıştım yok. İnsanı kanser eden bir yer tek Twitter'i seviyorum gündem vs ne ararsan var.
0|0
0|0
Gizli Üye
10 gü
Benim de yok kendini sergilemek için indanlar fotoğraflarıni koyuyor sonra da gelen like, olan takipçı sayılarına göre birbirleri ile yarışıyorlar. Saçma
1|0
0|0
Soran
10 gü
Hiç sevmem öyle şeyleri ya. Ama kendimi çok yanliz hissediyorum sanki artik bu donemde gücün takipçin ya. Bir olay yasasan sesini sosyal medyadan duyuruyosun mesela o yuzden bazen diyorum acip cevremi yapsam
Ben de varım. Çok saçma buluyorum. Neden milletin resimlerini beğeneyim ki? Milletten banane... Ayrıca beni neden beğensinler ki? Yani beğense ne olacak beğenmese ne olacak. Sadece işsizlik geliyor bana. Suyunu çıkarıp yok tuvalet selfiesi vs ebesinin şeyi ile selfie diye bir sürü saçma story atanlar, paylaşım yapanlar var.
1|0
0|0
Gizli Üye
10 gü
Bende instag kullanmıyorum ama burayı instag gibi kullanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
109Hiç sevmem öyle şeyleri ya. Ama kendimi çok yanliz hissediyorum sanki artik bu donemde gücün takipçin ya. Bir olay yasasan sesini sosyal medyadan duyuruyosun mesela o yuzden bazen diyorum acip cevremi yapsam
Twitter kullan o zaman daha mantıklı en azından
Evet haklisiniz
Ben özellikle gündemi takip etmek, futbolla ilgili güzel videolar var reelste.
Onlar için kullanıyorum.
Oley şu an çok mutluyum olmayan tek ben degilim 🙂
Valla bir işe yaramıyor ne arkadaş edindim ne dost hiçbir işe yaramıyor
Cnku bizde yetenek yok bence. Foto cekilmesini bile bilmiyoruz 😀
Hahah valla öyle ya alfklsg cidden bilmiyom anlamam bu işlerden
Oh bee içim rahatladi 😀 yanliz degilim 🙂
:D