Ev & Yaşam Hayırlı olsun der misiniz? Yeni ev hediyesi alacak yok mu? EagleSedat Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Sonunda bana ait bir evim var. Yok mu hediye alacak yüce yürekli insanlar 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Herkes hayırlı olsun diyor. Hediye alan yoooğğkkk 😂😂 yine de hepinize teşekkür ederim 🙏🏻 Hayırlı olsun der misiniz? Yeni ev hediyesi alacak yok mu? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hayalet3939 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Hayırlı olsun allah sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin.. sana bir tane klasik ev hediyesi opam borcam alabilirim 1 7 Yorumla EagleSedat +1 yıl Abi valla kaşık alsan bile Makbule geçer 😂 Yorumla Hayalet3939 +1 yıl O daha az masraflı olur😂😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Ağanın eli tutulmaz 😂 Yorumla Hayalet3939 +1 yıl 😂😂 Yorumla EagleSedat +1 yıl Abi ben seni nereden tanıyorum ya Yorumla Hayalet3939 +1 yıl Bilmem nereden tanıyacaksın Yorumla EagleSedat +1 yıl Her neyse teşekkür ederim tekrardan 🙏🏻 Yorumla
_Leyna_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 41% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Güle güle oturun param olunca alırım bir çaydanlık seti 😃 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Hımm çaydanlık seti 🤔 yok demeye bilirim 😂 ama çok masraflı olur daha makul şeyde olur 😂 Yorumla
Shadowz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Kanka güle güle otur hayırlı uğurlu olsun 🤙🏻😎 1 5 Yorumla EagleSedat +1 yıl Kuru kuru mu kutluyorsun hayırsız Yorumla Shadowz +1 yıl Eve gelince verilir hediye kanka davet edersen neden olmasın 😄 Yorumla EagleSedat +1 yıl Davete gerek mi var la 😂 Yorumla Shadowz +1 yıl Bak valla çıkar gelirim He 😁 Yorumla EagleSedat +1 yıl Hahaha oğlum ya 😂 Yorumla
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hayırlı olsuuuunnnn 🎊🎊🧨🧨🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayırlı olsun 🎁🎁🎁💐 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Tişikkirlir 🙏🏻🥰🤗 Yorumla
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İ ban numaranı gönder 😂😂 1 3 Yorumla EagleSedat +1 yıl Oha yollarım bak 😂IBAN değil hediye yolla 😂 Yorumla çekirdek19 +1 yıl Param yok 😂😂 bu arada hayırlı olsun güle güle otur🌸 Yorumla EagleSedat +1 yıl Yok canım zaten bir eksik yavaş yavaş tamamlarım ben de sadece neşemi sevincimi paylaşmak istedim ince düşüncen için teşekkür ederim 🙏🏻😍🥰 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl hayırlı olsun güle güle otur 1 4 Yorumla EagleSedat +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗 yaaa çok mutlu oluyorum 🤗 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl haklısın ne kadar güzel cidden. :) ağız tadıyla oturun Yorumla EagleSedat +1 yıl Oturun? Tekim ya 😂 otururum ama 😂 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl :D :D Yorumla
beyefendibiri Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 48% +1 yıl hayırlı uğurlu olsun. 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻🤗 Yorumla
dimixx Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 39% +1 yıl hayırlı olsun güle güle otur 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Eyvallah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gözün aydın hayrını gör 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
Alooğ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Az dilen :d 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Senden hayır görmüyoruz ki hanımefendi:) Yorumla
üysgf2 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl yaşıyosun bu hayatı 1 4 Yorumla EagleSedat +1 yıl Hahahaha sağol dostum 😂 Yorumla üysgf2 +1 yıl bende tek eve çıkmak istiyorum ya ://evine kaktüs alabilirim 🌵 😅 Yorumla EagleSedat +1 yıl Severim kabul 😂 Yorumla üysgf2 +1 yıl tamam 😅 Yorumla
MuptezelSaykoooo Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Hayırlı olsun kardo 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Eyvallah dostum Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayırlı olsun 🎁 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻🤗🥰 Yorumla
CennetinGözyaşları Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl hayirli olsun :D 1 1 Yorumla EagleSedat +1 yıl Teşekkür ederim 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayırlı olsun allah sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin.. sana bir tane klasik ev hediyesi opam borcam alabilirim
Abi valla kaşık alsan bile Makbule geçer 😂
O daha az masraflı olur😂😂
Ağanın eli tutulmaz 😂
😂😂
Abi ben seni nereden tanıyorum ya
Bilmem nereden tanıyacaksın
Her neyse teşekkür ederim tekrardan 🙏🏻
Güle güle oturun param olunca alırım bir çaydanlık seti 😃
Hımm çaydanlık seti 🤔 yok demeye bilirim 😂 ama çok masraflı olur daha makul şeyde olur 😂
Kanka güle güle otur hayırlı uğurlu olsun 🤙🏻😎
Kuru kuru mu kutluyorsun hayırsız
Eve gelince verilir hediye kanka davet edersen neden olmasın 😄
Davete gerek mi var la 😂
Bak valla çıkar gelirim He 😁
Hahaha oğlum ya 😂
Hayırlı olsuuuunnnn 🎊🎊🧨🧨🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗
Hayırlı olsun 🎁🎁🎁💐
Tişikkirlir 🙏🏻🥰🤗
İ ban numaranı gönder 😂😂
Oha yollarım bak 😂IBAN değil hediye yolla 😂
Param yok 😂😂 bu arada hayırlı olsun güle güle otur🌸
Yok canım zaten bir eksik yavaş yavaş tamamlarım ben de sadece neşemi sevincimi paylaşmak istedim ince düşüncen için teşekkür ederim 🙏🏻😍🥰
hayırlı olsun güle güle otur
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🤗 yaaa çok mutlu oluyorum 🤗
haklısın ne kadar güzel cidden. :) ağız tadıyla oturun
Oturun? Tekim ya 😂 otururum ama 😂
:D :D
hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim 🙏🏻🤗
hayırlı olsun güle güle otur
Eyvallah
Gözün aydın hayrını gör
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Az dilen :d
Senden hayır görmüyoruz ki hanımefendi:)
yaşıyosun bu hayatı
Hahahaha sağol dostum 😂
bende tek eve çıkmak istiyorum ya ://
evine kaktüs alabilirim 🌵 😅
Severim kabul 😂
tamam 😅
Hayırlı olsun kardo
Eyvallah dostum
Hayırlı olsun 🎁
Teşekkür ederim 🙏🏻🤗🥰
hayirli olsun :D
Teşekkür ederim 😂😂😂