Sarmal tyt netlerim
Türkçe 32
Sos 19
Mat 18
Fen 3
2020 ayt netlerim
Edb sos1 36
Mat2 24 d 3 y
Sizce mat 2 sınavda kaç olur limit bitti türev bitti integrale başlamadım tm de kaç bin olur bir de ayt normal sınavda 27 net gelir mi?
Türkçe 32
Sos 19
Mat 18
Fen 3
2020 ayt netlerim
Edb sos1 36
Mat2 24 d 3 y
Sizce mat 2 sınavda kaç olur limit bitti türev bitti integrale başlamadım tm de kaç bin olur bir de ayt normal sınavda 27 net gelir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türkçe' de nasıl o kadar net bana da taktik verir misin
Sence kac bin olur
Ben mezunum geçen sene full her gün ya da 2 gün de bir Türkçe Bölüm denemesi çözdum bir ara 40 net bile geliyordu cumartesi seri denemeye başlicam yine artar deneme coz artiyo
Hukuk gelir
Aksoyzilann instagram bana Türkçe hakkında tüyolar verir misin? İstediğim bölüm için 36 net yapsam yeter Türkçeden
bunları yapan 27 yide yapar
obp kaç?
80 sence kaç bin olur
50 bin rahat gelir.
İlk 5 bin 10 bin olmaz mı 2020 de bu netler 12 binmis
Belli olmaz bu sene yığılma olacak geçen sene çok attı sıralama mezuna kalan sayısı çok fazla. 30 ya da 20 bine de girebilirsin 10 binde olabilir.
Takıntılısın
AYT yi çözdüm genel yorum almak için yazdim
Bu aralar netleri çok düşünmeye başladım zaten
Hergün açıyorsunuz konu
Dün açtım bir de bugun dün farklı deneme bugün ayt
Anladım. Güzel netlerin var. Hukuk istiyordunuz doğru mu
Evet ama cok stres yapmaya başladım
Takıntı yaptın bunun için söyledim. Kaç yaşındasın. Kuzenim gibi strese giriyorsun
19 mezunum ya bak şimdi edb denemesi çözdüm 21 d 3 y 1 i yanlislikla 22 d 2 y yani normalde edb denemesi 24 soru var ama ben hala stres yapıyorum ya aslında korkuyorum bi çok insan şey diyo bu yıl sıralamada farklı olacak mesela bu netler 2018 3 bin 2019 4 bin 2020 8 bin bence en fazla 13 bin olur ama insanlar 20 bin 30 bin 50 bin diyor ya 30 bin olursa bu netler ondan stres yapiyorum
Bu netlerle istediğin yere gidersin. Facebook gruplarında takıl. Orada sizin tayfa netleme hesaplıyorlar.
InsAllah emek veren herkes kazanır sizce peki bu yıl 8 bin olan net 20 30 50 bin olur mu yığılma var diyorlar ama her yıl var
Bir analiz yapmak gerekir. Bunların olduğu çevrede. Bugün akşam bir bakalım.