Diğer Dışarda ne zaman yemek yesem hasta oluyorum var mı aranızda ben gibisi? Cennetbenim Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor uzun zamandır dışarda yemek yemşyordum çünkü ne zmn yesem hasta oluyorum dün mecbur kaldım yedim dünden beri kusuyorum ,.. 🤮🤢☹️ Güncellemeler+1 yıl dip not: kalitesiz resturanlarda yemek yemem Dışarda ne zaman yemek yesem hasta oluyorum var mı aranızda ben gibisi? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
57Kilodan47Hedef Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 68% +1 yıl Ben dışardan asla yemek yemem ellerini değiyolar Eldiven kullanıyorlar ama yine de dğiyolar 1 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl en iyisi bende uzun süreydi bırakmıştım dışarda yemeyi dün mecbur kalınca Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bağırsak floram Türkiye ekonomisi gibi benimde herşeyden nem kapar 0 1 Yorumla Cennetbenim +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
mur_aat Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl şartlandırmışsın kendini buna. O yüzden ne yersen ye kusarsın. Psikolojik artık sen deki 0 5 Yorumla Cennetbenim +1 yıl ne alaka Yorumla mur_aat +1 yıl Yani kaliteli yerlerde yemek yedigini söylüyorsun. Bir de temiz yerler ise buralar. O zaman geriye sadece kafana taktığın için kusuyorsun Yorumla Cennetbenim +1 yıl jusmakla psikolojinin arasında bi bağ kuramadım Yorumla mur_aat +1 yıl kusmaların %80 psikolojik zaten. Çünkü bir yemeği yerken hep o düşüncede oluyorsun. O yüzden temiz de olsa huylanıyorsun Yorumla Cennetbenim +1 yıl hiç aklımda degildi ztn yerken eve dönünce birden oldu Yorumla
fafur Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 633 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Neyin dokunduğunu bulmak lazım. Kullanılan yağ dokunuyor olabilir. 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 17,3b cevap paylaştı. Benimde midem kaldırmıyor dışarıda yediklerimi. O yuzden nadir dışarıdan yiyorum 2 0 Yorumla
meraktangelir Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl ne yedin 0 6 Yorumla Cennetbenim +1 yıl kuzu şiş bide ciğer Yorumla meraktangelir +1 yıl dışarda ciğer yenirmi kurban olduğum Yorumla Cennetbenim +1 yıl ne yesem döner mi yeseydim 😂 Yorumla meraktangelir +1 yıl ciğer çabuk bozulan bi gıda o yüzden o türk sakatatları her yerden yeme Yorumla Cennetbenim +1 yıl her yer deglde çok lüks ve güvenilir bi yerdi Yorumla meraktangelir +1 yıl demekki değilmiş Yorumla
can120 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 430 cevap paylaştı. Sanırım bünye bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben dışardan asla yemek yemem ellerini değiyolar Eldiven kullanıyorlar ama yine de dğiyolar
en iyisi bende uzun süreydi bırakmıştım dışarda yemeyi dün mecbur kalınca
Bağırsak floram Türkiye ekonomisi gibi benimde herşeyden nem kapar
😂😂😂
şartlandırmışsın kendini buna. O yüzden ne yersen ye kusarsın. Psikolojik artık sen deki
ne alaka
Yani kaliteli yerlerde yemek yedigini söylüyorsun. Bir de temiz yerler ise buralar. O zaman geriye sadece kafana taktığın için kusuyorsun
jusmakla psikolojinin arasında bi bağ kuramadım
kusmaların %80 psikolojik zaten. Çünkü bir yemeği yerken hep o düşüncede oluyorsun. O yüzden temiz de olsa huylanıyorsun
hiç aklımda degildi ztn yerken eve dönünce birden oldu
Geçmiş olsun. Neyin dokunduğunu bulmak lazım. Kullanılan yağ dokunuyor olabilir.
Benimde midem kaldırmıyor dışarıda yediklerimi. O yuzden nadir dışarıdan yiyorum
ne yedin
kuzu şiş bide ciğer
dışarda ciğer yenirmi kurban olduğum
ne yesem döner mi yeseydim 😂
ciğer çabuk bozulan bi gıda o yüzden o türk sakatatları her yerden yeme
her yer deglde çok lüks ve güvenilir bi yerdi
demekki değilmiş
ben olmadım daha
Bünye meselesi fazla hassas
Tesadüftür
Sanırım bünye bu