ay canım olur mu öyle şey ayol baksa da tamam hani insan biraz kötü olur da yani bu kadar canını sıkma bence sonuçta baban da erkek bakıyorlar işte napalım erkek milleti değil mi ayol trene bakar gibi bakıyorlar ne kadar içinden istemese de evli barklı da olsa tutamıyorlar bazen kendilerini sen boşver üzme kendini böyle konularla (aliyim +1i)
11 Yorumla
Soran+1 yılay öyle ayol. sen yeter ki iste
En İyi Cevaplar
+1 yıleğer sayfaları silmek istiyorsan chrome kullanıyorsan ctrl + h yap clear browsing data yazan yere tıkla bende ingilizce geçimişi temizle gibi bişey yazar ona bas ordan bütün herşeyi işaretle girilmiş siteler şifreler açılan oturumlar vs falan clear browsing data'ya bas bütün dertten kurtul ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılsayfaalrı silip napıcam yapmış yapacağını engellemek istiyorm
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanmıyorum benim bilgisayarımı benden başka kimse kullanmıyor ama bende de çıkıyor reklamlar. (bende iç çamaşırlı kadın bakmıyorum :)
ama şüphelerin varsa keyloger diye bir program kur bilgisayarına yazıştığın şeyler girdiğin siteler hepsini kaydediyor. belirli aralıklarla ekran fotosu çekiyor. nette daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin03 Yorumla
Soran+1 yılyazışmalr da mı
Cevap sahibi+1 yılyorumları okudum da bahsettiğin reklamlar farklı sanırım siteye girilince çıkan reklamlarmış onlarla ilgili bilgim yok.
ama dediğim programı kurarsan babanı inkar edemeyecek şekilde köşüye sıkıştırırsın
Cevap sahibi+1 yılevet o bilgisayardan yazılan herşeyi kaydediyor arada ekran resmi çektiği için de yazışmanın fotosu da olacak elinde
Ev & Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Baksın diyen erkekler;
Annenizin slip giymiş erkekleri izleme düşüncesine de katılır mıydınız?
Kadınların cinsel hayatı olamaz, robotlar yani? :D13 Yorumla
Soran+1 yılsaol be kardeş valla ya.
Soran+1 yılHani alkışşş <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Ev & Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ben firefox tan nete giriyorum. privdog diye bir eklenti var bütün reklamları gizliyor. epey zamandır hiç reklam görmüyorum. tavsiye ederim...
16 Yorumla
Soran+1 yılp*rno sitelerini egellemek için ne önerirsin
- +1 yıl
linki bu
addons.mozilla.org/.../
Soran+1 yılchrome için var mı?
- +1 yıl
vardır belki eklentilerde ara. ben chrome den firefox a geçtim. çünkü chrome sürekli çöküyordu. firefox görüntü olarak chrome a benziyo. çıkan reklamlar sonuçta google ın reklamları. chrome da google ın olduğundan sürekli kullanıcısını izler. reklam engelleme eklentisi olmayabilir. sen yine de bir bak...
Soran+1 yıladblock var. teşekkürler.
Öncelikle cevaplarına baktım çok tatlısın. neden o kadar kafana takıyorsunki. Belki annene çamaşır alacak.
127 Yorumla
Soran+1 yılPazardan alsın yiyosa
Soran+1 yılallah allah
Soran+1 yıliyi ki varsın gizli kullanıcı.
Soran+1 yılbak bu yorumda ironi olup olmadığını çözememek içime oturdu. Canım sağolsun.
Soran+1 yılsöylemem
Soran+1 yılsöyle
Soran+1 yılerkek mi o
Soran+1 yıltanıdık gelio ama
Soran+1 yılabim falan olabilir gayrimeşru şüpheleniyorum artık
Soran+1 yılsöylemem dedim ya la
Soran+1 yılmeraba CeNtRuM
Soran+1 yılbana çok tatlısın dediğin için +1
Asfagagagag bazı yorumlara istemsizce güldüm :DD
Neyse..
Bakmasında sıkıntı yok diyenler neyin kafasını yaşıyo acaba? Ulan adam evli
Sende bence fazla takma kafana belkide adamcağız bakmamıştır114 Yorumla
Soran+1 yılyok ya emin gibi bişeyim. Of erkeklerden soğuyorum gördükçe napıcam ben?
Soran+1 yıllez ol diyosun. Şu sıralar aklımda ama ilgimi de çekmiyor ki.
Soran+1 yılsanırım türünün tek örneğisin. Altından bir kafese konulmalısın ve bol bol çocuk yapmalısın. Türk kadınlarının buna ihtiyacı var.
Soran+1 yılfarketiim ayol. İnandın mı kız olduğuma?
Soran+1 yılayol kaç defa dedim abi deme bana şapşal
Soran+1 yıltannışalım
Soran+1 yıltam kekosun he.
Modemden internete kaç cihaz baglaniyor
Sizin ip adresiniz uzerinden cikan baglantilari orn google adwords kayit eder ve sizin ilginizi ceken reklamlari sunar. Mesela yan komsunuza internet sifrenizi verirseniz ve internette yan komsunuz baksa dediginiz tarz sitelerde gezinirse adwords ip adresiniz karakteristigine gore reklam atar.02 Yorumla
Soran+1 yılortak kullanıyoruz o da baksa bizde mi görünür biraz saçma olmadı mı bu
+1 yılBakmış olabilir ama bakmamalı oda insan bakamazmı diyen arkadaşlar sizin karınız iç çamaşırlı erkeklere bakması hoşunuza gidecek galiba?
18 Yorumla
Soran+1 yılhelal.
- +1 yıl
Teşekkür ederim ilişkilerde erkekler çok bencildir ben yaparım onlar yapamaz diye düşünmeleri böyle saçma sapan cevaplar vermelerine neden oluyor malesef
Soran+1 yılnapayım ben de kadınla mı evleneyim :(
- +1 yıl
En doğrusu o gibi :)
Soran+1 yılkardeşin var mı?
- +1 yıl
Evet neden sordun :)
Soran+1 yılkızsa aramızı yapabilirsin denemekten zarar gelmez
- +1 yıl
Ahaha. d
Eğer o tür siteleri önlemek istiyorsan , güvenlikl bir dns adresi yazmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılanlatırsan denerim
- Ev & Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılGoogle Reklamlardan bahsediyor olmalısın. Genelde kullanıcının verileri baz alınarak reklam önerileri gelir ekrana. Bakmış olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıltşkler.
Tabiki bakmış olabilir neden olmasın ki arkadaşım !
Hemen yanlış açıdan bakmayın olaya, mesela diyelim ki baban o kadınlara ya da çamaşırları cinsel gözle bakmamis ilamazmı?
Belki de annene hediye iç çamaşırı alacak sürpriz yapmak için model amaçlı bakmıştır. Olmazmı yani baban okadar yanlış bir insanım sence?015 Yorumla
Soran+1 yılalkış. Evet o kadar yanlış bir insan oldu mu?
Soran+1 yılfazlasına cesaret edemez
Soran+1 yılolabilir
Soran+1 yılçünkü ben onun kızıyım. Babam olmasına bakmaz rezil ederim :/
Soran+1 yılsenelerdir uyarıyoruz tatlım
Soran+1 yılaferim sana da aferim
Soran+1 yılO bir şey değil mi? kimi kandırıyosunuz allah aşkına aldatmak sadece bedenen olmaz.
+1 yılKİZ ARKADASM BENIM KOMSUM VE BABASİYLA DENIZE GITTIK ORDA BABASI BİR KIZI KESIYODU BANA BU BIKININ ALTINDA NE MUCEVHER VAR DEDI VE O SULANDIGI KIZ OZ KIZININ SINIF ARKADASI
013 Yorumla
Soran+1 yıltiksiniyorum
- +1 yıl
Ureme ic gudusu hayvanlarda olanindan...
dinin ne onemi var onemli olan medeniyet ve insanlik diyenlere tokat gibi cevap bence
Soran+1 yılhayvanlardan bir farkımız olduğunu düşünüyorum ahlak erdem ve evet inanç gibi.
- +1 yıl
Ahlak ve erdem inanc varsa olur inanc olmayanda ahlak erdem aramak yanlis olur.
Buna cevaben inancsiz ya da yarim inancli batililari ornek gosterenlerde pesinen bir cevabim olucak onlar mantiga dayali hesaplara ve tecrubelere dayali ahlak sistemi var yani yaptiklari seylerin zararindan dolayi ahlakli olmak zorunda kaliyorlar ya da ahlakliymis gibi gorunuyorlar.. dusunsen batili bir adamdan karisiyla dans etmek icin izin istiyosn ve odaa izin veriyor evlilik disi iliski vs vs anlatmaya gerek yok bnce
Soran+1 yılyo inançsız biri ahlaklı olabilir. Bu insanlık için geçerli bir terim inançla bağdaşlaştırılamaz. Avrupada hıristiyanlık var inanç olmuyor mu o?
- +1 yıl
Tahrip edilmis inanc oluyor sanırsamki bazıları tahrip edilmis ve insanların kendilerine gore degistrlmis emirlere gercekmis gibi inaniyor.. gercek olsa 4 ayri kitaplari olmazdi dusunsene hristiyanlikta 4 meshep var ve her mezhepte ayrı bir incil var her birisi kendilerinin incilini dogru ve hak olduginu savunuyor. Ve tevrat ta bir kutsal kitap o da tahrip edildi suanki t3vratta yahudi olmayanlari oldurun kanlarini kana kana icin kadinlarini kullanin diyor buda sana gore inanctir..
Soran+1 yılinanç dediğin sadece münlümanlık değildir. Deizm atesizm de bir inanç. Müslüman dersin madem. Ha günümüz müslümanlarının ahlaki boyutu tartışılır. IŞİD vs. İnsanlıkla ilgilidir o y üzden erdem evrenseldir. Her neyse nerden geldik bu konuya?
- +1 yıl
Sn yuzeysel takib ettogn icn isid el kaide derdn. Tabi islama fobiyi yayginlastirip islami kotulemek isteyenlerin finanse ettigi orgutlerdir srn hic amerikali konsolosun musluman olduktan sonra gorevinden alindigini duydunmu? Ve kuran ı nekadar biliyor ve taniyorsun. Medyanin insanlarri ne yone cektoigini iyi bilirm. Hayata objektif bak
Soran+1 yılO katliamlar? önce tecavüz edip sonra öldürdükleri kadınlar? Sen neyi savunuyorsun ben dinden bahsetmiyorum insanlık ölüyor şeriat uğruna.
- +1 yıl
O senin seriatci dedigin isid musluman degil srn anlamadin sanirsam onlar israil in finanse ettigi kisiler srn hic arastirdinmi? Medya yi kaynak olarak gosterme de once incil in tevratin ve kuran in tukcesini oku... sen osmanlidaki islamiyet ve savaslara bak.. oeygamberimizin savaslarina bak. Cocuklara dokunulmazdi esirlere misafir derdi. Size medya yoluyla istedikleri tasarladiklari haberleti kendi yayin organlariyla gercekmis gibi gosterdiler bazilari hayata yuzeysel bakan ve sadece medyayla yol haritasi cikaranlar inandi ama akilli olan ve gercege dayali kaynak arayan azinlik inanmadi
- +1 yıl
Inandigi gibi yasamayan yasadiklarina inanirmis... 1.400 yil once soylenmis bir soz bu gun gercekligi goruluyor sana bisey iddia etmiyorm sadece zebur tevrat incil ve kuran ı katsilastir gorursun...
Soran+1 yılhadi onlar müslüman değil maşa, bizim sakallı hocalarımız sadaka fitrelerini neden onlara veriyorlar, esnaf neden insanlığı değil de bunları savunuyor? Bu da mı medya?
- +1 yıl
Insanlari elestirmektense olaya dahil ol sen gerekeni yap.. kuranda yazar hep beraber iman etmedikce kurtulusa eremezsiniz. Benc3 cok konusmaya gerek yok hepsini oku ve kiyaslamayi yap secim srnin. Radyo feza 97.4 turkce kuran diger kitaplari ucretsiz bulabilirsn bb oyi geceler
+1 yılBakmıştır elbet, niye bakmasın. Yetişkin koskoca adam nede olsa. Ayrıca Geçmiş'i kontrol edebilirsin.
00 Yorumlabazı siteler reklam amaçlı pop-up lar çıkarıyolar. Yani mesela baban film izlemek için play tuşuna tıkladığında otomatik olarak bir pencere açılıyor. Orada da iç çamaşırlı kadın resmi çıkıyor. Bu da geçmişe kaydoluyor. Hem babanın gizlisi saklısı olsaydı geçmişi öyle bırakmaması gerektiğini bilirdi. Yani bence fazla art niyet arama derim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılolaylar karışık bir dur.
- Ev & Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBakar zaten her sitelerde drank diye beni tıkla beni tıkla diye +18 içerikli şeyler çıkıyor gayet normaldir haber sitelerinde çok yaygın :) haber okurken yanda +18 yerler çıkıyo.) eli kaymıştır sonra ordan oraya tıklamıştır.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi panpa sana yüzyılın icadını sunuyorum. Adblock indir yükle, daha da reklam çıkmasın. Onun dışında baban bakmıştır sen bakmışsındır. Arada p*rno da izlemişsindir belki bilemedim..
02 Yorumla
Soran+1 yılizlemişsindir mi
- +1 yıl
Hemde ne biçim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka bendede evlilik siteleri cıkıyo, pc ye benden baska kimse dokunmaz. Ne benim nede evdekilerin evlilikle bir alakaları yok :)
018 Yorumla
Soran+1 yılyaş aralığına göre çıkıyor reklamlar facede mesela.
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani yaa geçmişi filan temizlemeyi biliyo mu ordan takip et anca
Soran+1 yılbiliyor olabilir çünkü bigün ondan sonra aldığımda bil geçmiş temizdi.
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş temizse bilemicem acıkcası günaha girmek istemiyorm ama ihtimal cok bence sen cok iyi takip et
Soran+1 yıltakip ediyorum okeyde falan konuşuyor kadınlarla ve bana söyledii sana hesap vermek zorunda mıyım. Kavgalılar şu an evde ben de onuşmuyorum onuna. Şu sıralar yapmasa bari. Erkeklerden tiksindiriyor beni
Cevap sahibi+1 yılannenle mi kavgalı bn babamın p*rno filmlerini yakalamstm telinde pc de ona ragmen hala sogukkanlıyım gerci bosandılar şu an oda ayrı mesele
Soran+1 yılabi naptın ya? evet annemle. Ben de konuşmuyorum üstüme yürüdü falan.
Cevap sahibi+1 yılneden üstüne yürüdü olay ne sizin bayaa pişkin mi bu adam yaa? Bu arada ben o olaydan sonra babamı evden kovmustum
Soran+1 yılBeni sorumlu tutuyor da evde sorun çıkarmakla. Ben gitmeyi düşündüm ama sonrasını göze alamadım. Annem bile gücü olsa gidecek.
Cevap sahibi+1 yılbaya sorun var yani bosanma asaması annen bile gitmeyi düsünüyosa artık, aldatma filanda vardır o zaman? alkol?
Soran+1 yılyani okey işte ki bu bildiğin aldatma bence ötesini sanmıyorum. Alkol yok
Cevap sahibi+1 yılhiç bilemedm yaa bnmde basımdan askın aile sorunlarım var böyle hikayeler duyunca beynim duruyo bişi düsünemiyorm sen yine dua et telde p*rno filmlerini kendi aletinin resmini bulmamıssın
Soran+1 yılomg :( peki erkeklerle ilişkin nasıl?
Soran+1 yılBen böyle gördükçe soğuyorum da.
Cevap sahibi+1 yılgenelde yanlıs anlarım cok fazla yakın olmam sevgilimle anca elimi tutar o kadar
Soran+1 yılgüvenemiyorum ben kimseye.
Cevap sahibi+1 yılaynen bununla diilde eski sevgilimle sürekli bir güven problemimiz vardı her Allah ın günü tartısırdık cocuk bana elini bile sürmezdi ama işte psikoloji gitti bir defa buda anlayıslı cok sükür
Soran+1 yılanladım.
- Ev & Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldaha bugün babamla tv izliyoruz ped reklamı çıktı kumandada uzakta. adam tepki bile vermedi:D onlarda alıştılar artık bikinili kadınlara da pedlere de
02 Yorumla- +1 yıl
aman boşver. sanki kadınlar bilmiyor markette hangi pedler var illaki orda millete gösterecekler
+1 yılBakmaz ya. Belki annene filan iç çamaşırı alacaktır. O yüzden bakmıştır. Yoksa bakar mı!
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi yaa!
Babana söyle 3d gözlükle baksın çamaşır falan görünmüyor öyle:))
02 Yorumla
Soran+1 yılhımm...
+1 yılKanka baban ya da başkası erkek sonuçta ve göz yani bu ister istemez bakmış olabilir göze engel olmaz zordur biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılkader olaraktan diyosun...
- +1 yıl
Kader değilde yani bakmış olabilir düşünme bence bunları
ped reklamlarına bile bakmıştır. samimi söylüyorum. :)
10 Yorumla
+1 yılBakmasa daha iyi tabi... Amaaaan annen düşünsün onu.
20 YorumlaBakmıştır kesin ama ne için bakmıştır bilemeyiz. Meraktan da olabilir başka bir nedenden ötürü de.
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılHer reklam firması alakalı reklam göstermiyor. Google Adsense veya Gittigidiyor ise evet bakmıştır. Hangi reklam firması olduğuna bağlı yani.
00 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bakmış olabilir kardeşim. Göz baktığını görmez karşına çıkanı isteksiz olarak görür zaten...
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakmış olabilir. Google o reklamları bakılan ürünlere göre sunar.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet.
babam internetimi kullandığı zaman gözümü kısarak geçmişi hemen silerim bakmadan :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkankicim bilmiyorum öyle olur mu ama bakarlar yani erkek milleti evli yaşlı başlı çocuklu diye bakamazlar diye bir kural yok onlar için
00 Yorumla
+1 yılBence baban bakmadı gözün görmeden adamın günahını alma
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. bakmıştır baksa ne olacakki? dışarıda da bakmıyor mu sanki?
00 Yorumla
+1 yılBen baba mı televizyon da p*rno izlerken yakaladım ama örümcek gibi ses çıkarmadan orayı terk ettim HB diye bir kanal sonra ben de yerini öğrendim güzel kanal 7/24 p*rno var
39 Yorumla
Soran+1 yılm. k sizin
- +1 yıl
neden öyle dedin bana sana küfür mü ettim sadece erkeklerin böyle şeylere bakacağını söyledim her erkek bakar bakmayan erkek değildir zaten emin ol her erkek bakar.
Soran+1 yılsus geriz*kalı
- +1 yıl
seni hiç sevmedim çok kaba ve köpek kakasısın
- +1 yıl
şurada ki gizli kullanıcı gibi olanlar köpek kakası
Soran+1 yılsümük
- +1 yıl
köpek kakası
Soran+1 yılköpek kakası sensin kolay gelsin
baksın nolcak ki? adamın gözlerini mi milleyeceksiniz?
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 852 cevap paylaştı. bırak adam baksın :D belki fantezi kurar :) gecede deprem olur
13 Yorumla
Soran+1 yılsenin olduğun gce annen yer yarılsa da içine girseydim demiştir kesin :(
Soran+1 yılsdfghjhgfds güldüm
+1 yılTakıntılı biri, uzak durun. Hababam Sınıfında Şenerşeni tokatlayan, a dese sapım diye ortalığı inleten kadın gibi düşünün.
08 Yorumla- +1 yıl
sapık!
Soran+1 yılneyin kafasını yaşıyosun?
- +1 yıl
Uzak dur benden. İki cümle sonra sapık diye bağırırsın. Babandan TV reklamlarında kadınlar çıkınca soğuyor musun :) İyi geceler.
Soran+1 yılSAPIIIKKKK
- +1 yıl
Nezaket dolu davranışın için teşekkür ederim. Beni haklı çırkarmak için yazdığını ve baban hakkında gereksiz ve çocukça şeyler sorduğunu, ergenlikten çıkınca bunları sorduğuna utanacağını, bunlara gülüp geçmen gerektiğini, vay kerata babama bak mantığıyla bakman gerektiğini öğreneceksin de, benim gibi tez canlı adamlar canını sıkacak biraz :)
Soran+1 yılvay kerata baba? Abi bu kada rmidesiz olmayın nolur soğuyorum yeminle ya.
- +1 yıl
Tamam, yazdıklarımı anlamanı beklemem hataydı, ettik bir kere. Erken uyu.
Soran+1 yılbu anlama anlamama meselesi değil. Mide meselesi evet. kaldıran var kaldıramayan da. Empati istiyorum.
Ev & Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oreklam ile ilgili yerlere bakılmış tabiki senden önce giren babansa o bakmış.. blki eşine iç çamaşırı bakmıştır adam bu kadarda insanların özel hayatını karıştırmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılla bir git
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yine iyisin ben de yanda bir kadın çıkıyor bana şaplak at yazıyo ya silemiyorum daa
03 Yorumla
Soran+1 yılasdfghjgfdsafgfd yaaa. D
Soran+1 yılyukarda var bak hangi taryıcıda nasıl engelleyeceğin
Cevap sahibi+1 yıloke
pazar da tanga sütyen kilot satan adamlar napsın sergün dokunuyolar 1olarca çeside:)
00 Yorumla
+1 yılBaktıysa ne var. Belki sürpriz yapacak annene. Bırak onların da özel hayatı olsun :)
00 Yorumla
+1 yılgöz banyosu yapıyodur D:D:D bıkmış demek ki ne yapsın hahahaha:D
00 YorumlaGıybet yapmak istemem adamn günahı na girme. Ve burada yorum yapan herkesin vebali senin üstüne
02 Yorumla
Soran+1 yılsütten çıkmış ak kaşık değil o da merak etme
+1 yılNie annenin iç çamaşarını görmüyo muda reklamda görse ney + güncellemede herkeze -1 vermişsin :D bebe misin cano banada -2 ver bakim -2 vermeezsen Telefon kılıfı ol sana geçirsinler pamps :D
08 Yorumla
Soran+1 yıl-1 var :(
- +1 yıl
-2 vermezsen telefon kılıfı ol sana telefona geçirsinler dedim geçmiş olsun. pamps
Soran+1 yıl- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=O-J-G7ziBsw
Aleyküm selam
Soran+1 yılellerinden öpüyorum dedenin. Maşallah kime çektiğin belli oldu
- +1 yıl
Öz dedem videosunu da ben çektim
Soran+1 yılallah çektirmesin
- +1 yıl
Amin cümlemize
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaksın anasınısatıyım nolcak adamın gözü gönlü açılır biraz hiç değilse, bir numara yok ya hani ananda :D
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAhahhaa benm annemde ladnlari görmüştü serefsiz diyo. df
00 Yorumla Ev & Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. ne mal insanlar var göz zinasından bahsediyor onun günahını düşünüyor ama kendi yaptığı her 2 kelimesinden birinin küfür olduğunu düşünemiyor. Baban bakıyorsa iyi yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılah evet düşünemiyorum. Benim nefretim hepinize. Evli adam ne bakıyor diyen ya bir ya iki kişi. Bu kadar karaktersiz olduğunuzu gördükçe yaşamaktan soğuyorum bırak evliliği.
Soran+1 yılolabilir. Ama bu senin de karaktersiz olduğun gerçeğini değiştirmez sorry :(
+1 yılaman tanrım baktı ve anneni aldattı hemde yüzlerce defa sen bittin:D
05 Yorumla
Soran+1 yıll*n hem ateistsin hem nasıl aman tanrım diyosun dengesiz
- +1 yıl
'' aman tanrım '' deyince illa tanrıya inanmak mı oluyor. ateistlerde hayırlısı olsun der şükür der çünkü bunlar genel kalıplar :)
Soran+1 yılahahahahahah inancına senin :D
- +1 yıl
hahahah beynine senin :D
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılnıye babanı aklına getırdın kı belkı annen bakmıstır
13 Yorumla
Soran+1 yıltabi yaa. Ben nasıl düşünemedim bunu.
- +1 yıl
:D dalga mı gecıyon sen yaa
Soran+1 yılevet !
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam p. orno izliyor. " Kızım ben azıcık açık yerlere girdim bilgisayar kasıyor reklamlar çıkıyor anan görmeden bir temizle " diyor hahajahah :D
13 Yorumla
Soran+1 yılgüleyim mi ağlayayım mı bilemedim. ama senin ki hesap mı vercem sana deyip üstüne yürümüyor hiç yoktan
Cevap sahibi+1 yılBabayla olan ilişkiye bağlı olan bir durum bu ben arkadaş gibiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban Erkek değil mi? Onun bakmaya ihtiyacı yok mu :D Rahat bırakın adamcağızı :D
05 Yorumla
Soran+1 yılyuh be
Cevap sahibi+1 yılNe yuhu kardeşim.. Bu kadar mı dar kafalısınız ya. Adam evli diye bakamaz mı? Gidip aldatsa tamam haklısın dicem de bakıyor sadece. Manyadınız iyice * :D
Soran+1 yıldar kafalılık oluyor bir de of bir git.
Cevap sahibi+1 yılGöz Zinası diyorsun tamam eyv. da günaha giren baban. Orasını bırak da o düşünsün. Adam o günaha girmeyi göze aldıysa seni ilgilendirir mi? Oda bir erkek neticede bakmıştır bakacaktır.. Hem soru soruyorsun hemde milletin cevabına laf ediyorsun?
Soran+1 yıliyi git
babanda bir erkek bakar bakar eğer bakmazsa korkmalısın.
07 Yorumla
Soran+1 yılniye korkayım ya gitsin çalışsın uğraşmasın böyle işlerle babalar yapmazz
Soran+1 yılsn pskptsn glba. s. S:S. S. s
Soran+1 yılmünevver karabulut terksin bence. Ama onunki gitar kutusuna koymuştu senden az biraz zengin.
Soran+1 yılneden sincap? anlatsna biraz :):) :))):):)
Ev & Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. baban kesin bakmıstır hemen babanı öldürmelisin nasıl bakar nasıl olabilir böyle bişey öldür onu
12 Yorumla- +1 yıl
Felaket tellalı. d
Soran+1 yılolabilir belki ilerde
Ev & Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Baksın. Bakması normal. Bakabilir yani. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kurcalıyosun babanın özel hayatını ya sen izlemiyon mu hahaha :D
04 Yorumla
Soran+1 yılgerek kalmıyor :S
Cevap sahibi+1 yılha ihtiyacını gideren varsa başka tabi ama baban mecbursa karışma izlesin :S
Soran+1 yılyok gerek kalmıyor başkasına da :S
Cevap sahibi+1 yılnasıl ya hiç ihtiyaç gidermiyo musun :S
Babanı da seni de, birşey olmaz ergen
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki abey
baksa ne olcak anamamdım ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılanama sen
Soran+1 yılişte ondan hep yaa
sanane babandan :D hahahaha
08 Yorumla
Soran+1 yılne itici gözüktün gözüme bilemezsin
Soran+1 yılay peki :S
Soran+1 yılNEFES ALAMIYORUMM :(:(
Soran+1 yıl
bakarsa baksın n eolmuş? onun da canı var.
01 Yorumla
Soran+1 yıll*n yeter anladık kafanız aynı çalışıyo
Ev & Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. tabiki bakar erkeğin işine karışma onda bilmediğin neler vardır neler :D
012 Yorumla
Soran+1 yılsen de iğrençsin o da öteki de.
Soran+1 yılalışmak ne yaa.
Soran+1 yılkime ne sorcam anlamadım ki :D
Soran+1 yılsen sorsana ben utanırım :/
Soran+1 yılkim derse ne diyeyim?
Soran+1 yıloha dostu da mı varmş :S:S:S
- Ev & Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakmasinda bir sorun yok bence. belkide kardesin hatta annen bakmis olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır
+1 yılTabiiki olabilir. Baban da insan.
00 Yorumla
+1 yılBaban condom. kullansaymis bunlari yasamazdin. d ne guzel. yaaa. d mete bunu sevdi
02 Yorumla
Soran+1 yıl. d. d te allahım.
Soran+1 yılayrıca ben olayım diye ne kadar ağlamış biliyo musun? bilseydi böyle bela olacağımı inşaata bırakırdı ya neyse.
+1 yılBaban baksa baksa çamaşırlara bakmıştır.
04 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun.
- +1 yıl
Babana sorsan babanda benim dediğimi derdi
Soran+1 yılsana hesap mı vercem ben diyo
- +1 yıl
Tamam anlaşildi çamaşirlara bakmadiği kesinleşti.
En güzeli hangisi deseydin
Annen vermiyo galiba amcaya:)
13 Yorumla
Soran+1 yılbir el atsan?
- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası