Diğer Hayatınız bir roman olsa adı ne olurdu? Pelinceren Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İyice düşünün bakalım neler çıkacak?-Benim ki ölüme çeyrek kala olurdu Hayatınız bir roman olsa adı ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinim8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Her gün aynı gün - sil baştan - sonsuz kendini tekrar eden bir döngü yaşıyorum sanki 1 1 Yorumla Pelinceren +1 yıl Ahahha bu iyiydi👌🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sırtimdaki bıçak gönlümdeki yara keşkelerim- Bedel- kızıl panda - şimdilik bunlar geldi aklima😂😂😂 hayatim bunlar olabilir sanirim 1 1 Yorumla Pelinceren +1 yıl Ahahahaha deli kızzz Yorumla
herşeygüzelolacak95 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Dikkat! Bu romanı okuduğunuzda hayatınıza şükredeceksiniz. 1 0 Yorumla
Selda26081994 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Roman kızının hayatı olurdu 😂 1 2 Yorumla Pelinceren +1 yıl Aha çingenesin demek🤣🤣 Yorumla Selda26081994 +1 yıl Aynen Yorumla
lepomp Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Neden ölüme çeyrek kala? Benimkisi kaşağı olurdu. Ibretlik hikayeler ile dolu hayatım 🤣 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 955 cevap paylaştı. Kutupta susuz ölen olurdu 0 0 Yorumla
can120 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 430 cevap paylaştı. yaşam savaşı 4 seri 1 1 Yorumla Pelinceren +1 yıl Yaşam savaşı anca 4 seriyle kurtulurmu hiç sanmam 🤣🤣 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. beceremedik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her gün aynı gün - sil baştan - sonsuz kendini tekrar eden bir döngü yaşıyorum sanki
Ahahha bu iyiydi👌🤣🤣
Sırtimdaki bıçak gönlümdeki yara keşkelerim- Bedel- kızıl panda - şimdilik bunlar geldi aklima😂😂😂 hayatim bunlar olabilir sanirim
Ahahahaha deli kızzz
Dikkat! Bu romanı okuduğunuzda hayatınıza şükredeceksiniz.
Roman kızının hayatı olurdu 😂
Aha çingenesin demek🤣🤣
Aynen
Neden ölüme çeyrek kala? Benimkisi kaşağı olurdu. Ibretlik hikayeler ile dolu hayatım 🤣
Çok çektin biraz daha Çek
Kutupta susuz ölen olurdu
Çılgın atın maceraları
Az Suç ve Bol Ceza
yatakta 15 gün
şansımı s2eyim olurdu, banko
acı gerçekler
yaşam savaşı 4 seri
Yaşam savaşı anca 4 seriyle kurtulurmu hiç sanmam 🤣🤣
beceremedik
Atını öpen kovboy
Hayatı s*kilmişler