Hiç arkadaşım yok ne yapabilirim?

Büyükşehir de yaşamama rağmen hiç arkadaşım yok doğrusu bir de bu korona sağolsun hiç de olmadı zaten sadece hep tek başıma yaşadım hiçbir ortamım olmadı olsun ama gerçekten düzgün olmasını isterdim kendisini bilen kişiler ile olmak isterdim doğrusu çevrem bu yüzden az fazla kimseyle konuşmam zaten etmeyen birisiyim de açıkcası bu yüzden ne yapıcağı mı bilmiyorum psikolojik çöküntüye girmişim resmen hiç haberim yok açıkcası ama arkadaşım olsun sosyal bir ortamım olmasını istiyorum ama insanlar bunu nasıl yapıyorlar inan hiçbir fikrim yok bari 1 arkadaşım dahil olmasını isterdim ama yok malesef işte dertleşebileceğim insanlar yok konuşabileceğim insanlar yok zor zamanında gidebileceğim hiç insan da yok açıkcası beni seven insanlar vardır biliyorum fakat hiç ortamım yok açıkcası ne yapmam lazımdır bilmiyorum sosyalleşebileceğim insanlar düzeyi sıfır moral sıfır açıkcası yeni insanlar katmak istiyorum hayatı mı birazcık değiştirmek istiyorum bu yüzden önerileriniz nelerdir ben ise sürekli evden dışarı adımı mı atmayan birisiyim doğrusu bu yüzden nasıl bir yol alacağı mı bilemiyorum nasıl arkadaş edinebilirim bu durumdayken teşekkürler
Hiç arkadaşım yok ne yapabilirim?