acaba içimde vampirlik mi var
Hayatında vampir gören var mı? E görmediğiniz bir şeye neden bu kadar çok inanıyorsunuz?
acaba içimde vampirlik mi var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vampirler senin dizilerde, filmlerde izlediğin tarzda insanlar değildir onlar efsane eğer bunu açıkladığım öğrenilirse konseyim tarafından öldürülebilirim fakat anon bir isimle söylüyorum bende vampirim vampirler haçlardan ve sarımsaklarda korkmazlar. vampirlerde ölebilirler. vampirler de normal yemek yiyebilirler ama güçlerini kan almadıkları için tam toplayamazlar. köpek dişleri diğer insanlara göre daha büyüktür ama küçük olanları da var. vampirler güneş ışığını sevmezler ama katlanılabilir. çok dedikodu yaparlar. hayatları kötdür. ama nedense azimleri çoktur. hayvan kanı içmekten nefret ederler ama yinede mecbur olduklarında veya çok açlarsa hayır diyemeyecekleri bişeydir. büyülerin çok saçma olduğuna inansalarda yapmaktan zevk alırlar. onlar için bu bir eğlencedir. insanları hor görürler ama bazılarının kalpleri iyidir. kırmızı en sevdikleri renk değildir mavi veya sarı gibi diğer renkleride severler. Karşı cinsle olmaktan mutluluk duyarlar ama vampir bir erkek insan veya vampir farketmez bir kadınla aynı evde kalmaktan hoşlanmaz annesi veya kardeşi olsa bile. herkesin genelde yanlış bildiği şeyleri yazmaya çalıştım fakat korkma biz vampirler filmlerdeki gibi katil değiliz yanlış aşılıyorlar herkese..
Nasıl olunur sorusuna yanıt verecek misin peki
iyi misin niye söyliyon bende vampirim ama yani
Yıllarca onları öcü gibi gösterenler utansın
eskiden olan filmlerde vampirlerden korkarlardı. vampirli korku filmleri olurdu. şimdi vampirlere aşık olunuyor :)
fantastik edebiyatın en güzel romanları doğa üstüler üzerine kurulu özellikle de vampirler.
Cevap
9Cevap
Aslında varlar.Hemde öyle çoklarki.Bankada,siyasette hatta sokaklardalar.Bazısı sadece insan alınteri karışık kan içerken bazısı sadece insanın nefsini emiyor.Bazıları beynimize kadar işleyip zombi durumuna getirirken bazıları sadece onlara kızıp kendimize zarar vermemizi sağlıyorlar.İçdiğimiz sudan yaktığımız yakıttan giydiğimiz elbiselerden herşeyden kanlarımız onlara çok cazip geliyor.Bazen öyle beynimizi yıkıyorlarki onlara doğru yürüyen değil koşanlarımız bile var.
Hayatımda vampir mampir görmedim ama bu karıyı gece görsem ıh der giderim ben öbür tarafa :D
Vampir kadının ismi :
maria jose cristerna
Gel de korkma :/ bide 3 tane çocuğu var !
İnsan demeye bin şahit ister :D
Biyerde okuduydum kadın kocam en büyük destekçim demiş falan . Valla öyle mi almış bilmemde daha berbat olmasına yardım etmiş adam . Korku filmine kiralık mutant resmen.
olmasını diliyorum :) onlarla dünya daha heyecanlı bi hale gelebilirdi. ayrıca uzaylıların, kar adamı yetinin, noel babanın, spider man in, kurt adamların da olmasını diliyorum
İnanmıyoruz ki, sadece çok taş oldukları için seviyoruz.
- ni verdim
görmedim arkadaşımda yok ama vampir arkadas varsa burda benide dönüştürürse çok minnettar kalırım kan grubum 0 rh positive
ben inanıyorum görmedim. ben de şöyle bir şey sorayım sana Allah'a inanıyor musun ?
Canım sen mistik olaylarla ilgili değilsin galiba. Görmesen bile onlar var. Bu inanç
vampir filmlerini cok seviyorum :D
kan içen bir tanıdık var ya..gerçekler yani..
vampir dediler geldim
her gün görüyorum, aynaya bakınca...
zamanı gelmişti:
benim var.
Görmedim duymadım bilmiyorum. İnanmıyorum
vampir goren masum arkadas
Adı üstünde fantastik
arkadaşlarım hep vampir o.O
Ben kendim vampirim
Ben vampirim.:))
inanan kım kı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?