Diğer Evinizden en fazla ne kadar uzak ve ne kadar zaman ayrı kaldınız? HadeSist Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 ay casablanca da kaldım çok uzak çok özlem mi demek? Ne kadar zaman istanbuldan ve evinden ayrı kalabilirsin? Evinizden en fazla ne kadar uzak ve ne kadar zaman ayrı kaldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. Kuveyt 1.5 sene 0 4 Yorumla HadeSist +1 yıl Kanka sen iş için galiba güzel para koydun mu peki? Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Trde çalışsam biriktiremeyeceğim parayla döndüm burda bişeyler yapmak istiyorum. Daha sonra belki tekrar dönebilirim. Emin değilim. Sen de iş için gitmişsindir oraya de mi? şu an napıyosun Yorumla HadeSist +1 yıl Bende iş için gittim ne iş kanka senin Yorumla KRALINIZASELAMDURUN +1 yıl Grafik tasarım Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl 8 ay 0 3 Yorumla HadeSist +1 yıl Çok uzun zaman. Neredeydin peki? Yorumla sadecekimmm +1 yıl ailem terk etti sonra yanlarına geri aldılar Yorumla HadeSist +1 yıl Aileden ayrılık için çok uzun zaman üzüldüm sana Yorumla
Tomirisss Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 8,9 ay kaldım. 0 3 Yorumla HadeSist +1 yıl Uzun zaman ne için gitmiştiniz acaba? Yorumla Tomirisss +1 yıl Okul için. Pandemiden dolayı geri geldim. Yorumla HadeSist +1 yıl Nereye gitmiştin Yorumla
BenFatih66 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl 2.5 ay 0 2 Yorumla HadeSist +1 yıl Özledin mi kanka istanbulu birde nereye gitmiştin? Yorumla BenFatih66 +1 yıl tatille gitmiştim Aydın'a Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kuveyt 1.5 sene
Kanka sen iş için galiba güzel para koydun mu peki?
Trde çalışsam biriktiremeyeceğim parayla döndüm burda bişeyler yapmak istiyorum. Daha sonra belki tekrar dönebilirim. Emin değilim. Sen de iş için gitmişsindir oraya de mi? şu an napıyosun
Bende iş için gittim ne iş kanka senin
Grafik tasarım
8 ay
Çok uzun zaman. Neredeydin peki?
ailem terk etti sonra yanlarına geri aldılar
Aileden ayrılık için çok uzun zaman üzüldüm sana
8,9 ay kaldım.
Uzun zaman ne için gitmiştiniz acaba?
Okul için. Pandemiden dolayı geri geldim.
Nereye gitmiştin
2.5 ay
Özledin mi kanka istanbulu birde nereye gitmiştin?
tatille gitmiştim Aydın'a